Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(AJIRA @ 2015 02 13, 10:34)
O pas mane kazkodel nepridygsta schmoll.gif

as ir labai daug levandu auginu, bet tikrai nesu pastebejusiu pridygusiu..
ravet apraviu per sezona kokius 3 kartus, nes ten po jomis nelabai kas ten zelia..
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 13, 10:34)
O pas mane kazkodel nepridygsta schmoll.gif

man labai daug pridygo kai gailėjau skinti žiedus ir palikau juos per žiemą,tada pavasarį buvo labai daug pridygę mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 13, 14:01)
man labai daug pridygo kai gailėjau skinti žiedus ir palikau juos per žiemą,tada pavasarį buvo labai daug pridygę  mirksiukas.gif

sekasi jums biggrin.gif nu si pavasari ziuresim smile.gif kaip jos man skaniai kvepia, dziovintos namuose ne tik pernykstes, bet ir keliu metu dar kvepia
Atsakyti
QUOTE(AJIRA @ 2015 02 13, 15:11)
sekasi jums biggrin.gif nu si pavasari ziuresim  smile.gif kaip jos man skaniai kvepia, dziovintos namuose ne tik pernykstes, bet ir keliu metu dar kvepia

aš vasarą prisiskyniau puokštelių,bet nejaučiu jokio kvapo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 13, 17:27)
aš vasarą prisiskyniau puokštelių,bet nejaučiu jokio kvapo  blush2.gif

ir man puokštė nekvepia, reikia pajudinti. Kitas sukarpiau, sudėjau į popierinį maišiuką ir padėjau spintoj, tai kvapas silpnai jaučiasi. dar naudoju maisto gamyboj, tik po labai nedaug.
MONAMI, tavo dovanotą levandą rugpjūtį nukirpau drastiškai, nes noriu, kad nebūtų sumedėjusių vietų, žiūrėsiu, ar pasiteisins. Nukirpusi žiedus gerokai papurčiau su mintim, kad pasisės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 13, 16:27)

o as ir dabar pauosciau nu kvepia smile.gif aisku ne taip kaip sviezios , bet vistiek kvepia

Papildyta:
QUOTE(vija zemaite @ 2015 02 13, 16:38)
levandą rugpjūtį nukirpau drastiškai, nes noriu, kad nebūtų sumedėjusių vietų, žiūrėsiu, ar pasiteisins. Nukirpusi žiedus gerokai papurčiau su mintim, kad pasisės  ax.gif

as tai apkerpu levandas tik perziemojusias pavasari, o rugpiuti cool.gif kazin kaip perziemos
Atsakyti
aš žiūrėjau vokiškų filmukų apie levandas, tai jie panašiom klimato sąlygom augina ir siūlė kirpti rugpjūtį, kad labiau krūmytusi. Dabar tie stagariukai po sniegu, gal neperšals. Pavasarį ir taip daug darbų, nereiks nors jom rūpintis.
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 13, 16:27)

Sveikos,
Pati turiu dovanų parveštą maišelį levandų iš Prancuzijos tai jos kvepia tikrai wub.gif . Draugė šią vasarą buvo"levandų kaime" ir pirko puokštelę, sakė jų levandos irgi labai silpnai kvepia g.gif . Kiek skaičiau rekomenduoja auginti levanda angustifolia, bet jei gerai supratau tai ji silpnai kvepia blush2.gif? . Man levandų kvapas labai patinka wub.gif, pagaliau šiemet jau turiu kur auginti, labai noriu levandų, norėčiau paklausti jūsų kurios jau turit patirties ar yra tokios, kad netik žiedais džiugintų, bet ir kvepėtų? Ar Lietuvos klimatinėmis sąlygomis auga ir žiemoja, tik tos kur silpnai kvepia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 02 13, 11:47)
as ir labai daug levandu auginu, bet tikrai nesu pastebejusiu pridygusiu..
ravet apraviu per sezona kokius 3 kartus, nes ten po jomis nelabai kas ten zelia..

ir as nepastebejau

QUOTE(AJIRA @ 2015 02 13, 18:50)
o as ir dabar pauosciau nu kvepia smile.gif aisku ne taip kaip sviezios , bet vistiek kvepia

kvepia.nestipriai,bet kvepia
ir maisiukai spintoje kvepia.pravers duris mazumele jaucias,gal reik i lentyna po maiseli.pas mane tik vienas idetas
Atsakyti
Nauja tema
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti