galiu nuraminti, ilgai laukti nereikia, nes jau antrametės pakankamai neblogai atrodo, o trečiais metais praktiškai tarpų nelieka
Tai man saviškes reiktų praretinti?? Aš maždaug kas 30 cm buvau susodinus.
QUOTE(voveriukstis @ 2015 02 11, 14:19)
galiu nuraminti, ilgai laukti nereikia, nes jau antrametės pakankamai neblogai atrodo, o trečiais metais praktiškai tarpų nelieka
pas mane levandos auga tik du metus, o trecia pavasari nesuziuoja sakau gal yra dvimeciu rusiu
gal taip sutampa. pas mane tikrai yra kur jau 3 ir daugiau metų gyvenu, tfiu tfiu tfiu
maniškei, kur foto buvau įdėjusi, tai jau daugiau nei 7 metai
O jeigu jums atrodo, kad nesužaliuoja, tai jūs ilgiau palaukit. Nes jos labai vėlai sužaliuoja.
O jeigu jums atrodo, kad nesužaliuoja, tai jūs ilgiau palaukit. Nes jos labai vėlai sužaliuoja.
QUOTE(Para @ 2015 02 11, 22:54)
oi kaip šaunu, gražuolės jūsų levandos! Aš pernai sėjau visą pakelį, bet nė viena sėkla nesudygo ...
paprasčiau nusipirkti bent jau vieną žydinčią levandą, kitais metais tiek pridygs vaikučių kad neturėsite kur dėti
QUOTE(meskalepeska @ 2015 02 12, 00:19)
oi kaip šaunu, gražuolės jūsų levandos! Aš pernai sėjau visą pakelį, bet nė viena sėkla nesudygo ...
Sėjot į dėžutę, ar į lysvę? Neskubėkit, galit ir šiemet sulaukti daigelių dar... kartais ima ir sudygsta po žiemos ir prieš metus sėtos
QUOTE(voveriukstis @ 2015 02 11, 19:49)
gal taip sutampa. pas mane tikrai yra kur jau 3 ir daugiau metų gyvenu, tfiu tfiu tfiu
reiskia sutampa
Papildyta:
QUOTE(Para @ 2015 02 11, 21:54)
Aha jusu tai labai grazi ir didele, o as ziuresiu kaip siais metais bus reikes ilgiau palaukti nors ir palaukdavau, apziuredavau bet budavo be gyvybes zenklu
QUOTE(voveriukstis @ 2015 02 12, 09:45)
paprasčiau nusipirkti bent jau vieną žydinčią levandą, kitais metais tiek pridygs vaikučių kad neturėsite kur dėti
O pas mane kazkodel nepridygsta
greičiausiai pridygsta, tik ravėdama viską išravite, neskubėkite ravėti
QUOTE(voveriukstis @ 2015 02 13, 10:54)
greičiausiai pridygsta, tik ravėdama viską išravite, neskubėkite ravėti
tikrai taip yra, bandysiu simet palaukti su ravejimu:bigsmile: nors as labai daug apskinu levandu dziovinimui, bet visu neisskinu, grazu ir kai zydi gelynas