Merginos, gal žinot, pas ką būtų galima levandų sodinukų nusipirkti??? Gal kuri iš Jūsų parduodat?
kuriam mieste ieškote? pas mane greičiausiai bus prisisiėję. aš iš Gargždų. bet siųsti nelabai norėčiau.
Labas. Nedangsciau savo levandukiu , jaudinuosi ir nekantrauju ,pasalo ar nepasalo
QUOTE(Rutele_S @ 2015 02 09, 07:05)
Labas. Nedangsciau savo levandukiu , jaudinuosi ir nekantrauju ,pasalo ar nepasalo
liaba,jei paprastos tai nepašalė
tik neskubėkit pavasarį nukarpyti,išrauti,nes jos vėlokai bunda
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 09, 09:51)
liaba,jei paprastos tai nepašalė
Taip, tikrai neskubėkit - išsprogsta net atrodytų stagarai, bet jau gerokai įšilus. Nors apkarpyt aš vis tiek apkarpau, kad gražesnis krūmas būtų.
Levandoms nebuvo šiemet didelių šalčių, kad nušaltų. Joms nebent per didelis kiekis besilaikančios drėgmės gali pakenkti, bet ir šito šiemet nebuvo...
QUOTE(zuikis5 @ 2015 02 09, 09:24)
Taip, tikrai neskubėkit - išsprogsta net atrodytų stagarai, bet jau gerokai įšilus. Nors apkarpyt aš vis tiek apkarpau, kad gražesnis krūmas būtų.
Levandoms nebuvo šiemet didelių šalčių, kad nušaltų. Joms nebent per didelis kiekis besilaikančios drėgmės gali pakenkti, bet ir šito šiemet nebuvo...
aš apkarpiau iš rudens šį kartą,nes pavasarį pamenu buvo gaila sprogstančias viršūnėles karpyti .
Šalčiai dar bus,pernai irgi nušaldė vasario plikšala kai užėjo be sniego
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 09, 10:03)
aš apkarpiau iš rudens šį kartą,nes pavasarį pamenu buvo gaila sprogstančias viršūnėles karpyti .
aš irgi šiemet iš rudens apkarpiau
Di72, apie levandų pirkimus pardavimus dar ankstoka kalbėti
Para ar cia jusu kiemo tokie nuostabus vaizdai
QUOTE(b.kite @ 2015 02 09, 15:59)
Para ar cia jusu kiemo tokie nuostabus vaizdai
Ačiū, mano čia senutė levanda šiek tiek užstoja daržą
QUOTE(Para @ 2015 02 09, 14:12)
Ačiū, mano čia senutė levanda šiek tiek užstoja daržą
grazu
ak tie vasaros ziedai, jau laukiu pavasario
QUOTE(Di72 @ 2015 02 07, 12:30)
Merginos, gal žinot, pas ką būtų galima levandų sodinukų nusipirkti??? Gal kuri iš Jūsų parduodat?
manau turėsiu ūgtelėjusiú ir naujú (Vilnius), bet kol kas dar anksti planuot - reikia pavasario laukt 🌷