Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

Merginos, gal žinot, pas ką būtų galima levandų sodinukų nusipirkti??? Gal kuri iš Jūsų parduodat? ax.gif
Atsakyti
kuriam mieste ieškote? pas mane greičiausiai bus prisisiėję. aš iš Gargždų. bet siųsti nelabai norėčiau.
Atsakyti
Labas. Nedangsciau savo levandukiu , jaudinuosi ir nekantrauju ,pasalo ar nepasalo ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rutele_S @ 2015 02 09, 07:05)
Labas. Nedangsciau savo levandukiu ,  jaudinuosi ir nekantrauju ,pasalo ar nepasalo  ax.gif  biggrin.gif

liaba,jei paprastos tai nepašalė mirksiukas.gif
tik neskubėkit pavasarį nukarpyti,išrauti,nes jos vėlokai bunda mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 09, 09:51)
liaba,jei paprastos tai nepašalė  mirksiukas.gif
tik neskubėkit pavasarį nukarpyti,išrauti,nes jos vėlokai bunda  mirksiukas.gif

Taip, tikrai neskubėkit - išsprogsta net atrodytų stagarai, bet jau gerokai įšilus. Nors apkarpyt aš vis tiek apkarpau, kad gražesnis krūmas būtų.
Levandoms nebuvo šiemet didelių šalčių, kad nušaltų. Joms nebent per didelis kiekis besilaikančios drėgmės gali pakenkti, bet ir šito šiemet nebuvo...
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2015 02 09, 09:24)
Taip, tikrai neskubėkit - išsprogsta net atrodytų stagarai, bet jau gerokai įšilus. Nors apkarpyt aš vis tiek apkarpau, kad gražesnis krūmas būtų.
Levandoms nebuvo šiemet didelių šalčių, kad nušaltų. Joms nebent per didelis kiekis besilaikančios drėgmės gali pakenkti, bet ir šito šiemet nebuvo...

aš apkarpiau iš rudens šį kartą,nes pavasarį pamenu buvo gaila sprogstančias viršūnėles karpyti .
Šalčiai dar bus,pernai irgi nušaldė vasario plikšala kai užėjo be sniego doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2015 02 09, 10:03)
aš apkarpiau iš rudens šį kartą,nes pavasarį pamenu buvo gaila sprogstančias viršūnėles karpyti .
Šalčiai dar bus,pernai irgi nušaldė vasario plikšala kai užėjo be sniego  doh.gif

aš irgi šiemet iš rudens apkarpiau
Atsakyti
Di72, apie levandų pirkimus pardavimus dar ankstoka kalbėti mirksiukas.gif

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 09 vasario 2015 - 13:48
Para ar cia jusu kiemo tokie nuostabus vaizdai bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2015 02 09, 15:59)
Para ar cia jusu kiemo tokie nuostabus vaizdai  bigsmile.gif

Ačiū, mano čia senutė levanda šiek tiek užstoja daržą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2015 02 09, 14:12)
Ačiū, mano čia senutė levanda šiek tiek užstoja daržą  ax.gif

grazu
ak tie vasaros ziedai, jau laukiu pavasario clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(Di72 @ 2015 02 07, 12:30)
Merginos, gal žinot, pas ką būtų galima levandų sodinukų nusipirkti??? Gal kuri iš Jūsų parduodat? ax.gif

manau turėsiu ūgtelėjusiú ir naujú (Vilnius), bet kol kas dar anksti planuot - reikia pavasario laukt 🌷
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LiBo: 09 vasario 2015 - 15:58