Sveiki Noreciau paklausti,kad kas turite parduoti ar atiduoti tikruju levandu -maniskes nebeatsigavo ir liko tik vienas krumas, noriu atsinaujinti.
Dar ,gal ne i tema,bet radau ir siemet pabandziau uogiene -braskes su levandom Ikeliu nuoroda:
http://www.isbandyti...du-uogiene.html
kokiam mieste?
Kaunas
QUOTE(MAMTE @ 2014 07 13, 22:00)
Nyostqbios.. O.kada jos nuzydi?
QUOTE(like art @ 2014 07 17, 16:01)
Nyostqbios.. O.kada jos nuzydi?
Net nežinau tiksliai, senokai jau pražydo, šiemet kažkaip lyg ir anksčiau. Na jos taip palengva ruošiasi, ruošiasi po to pražysta ir gan ilgokai žydi.manau, kad liepą dar tikrai žydės. Praėjusią žiemą trys visai nušalo, dvi šiaip taip atsigavo, menkos ir nežydi, bet išgyvens. O likusios trys gražiausiai auga ir žydi. Ir suprask, kad nori, kas joms patiko ar nepatiko...
Isimylejau ir as levandas turiu is praeitu metu dvi, jau prasipletusios siemet, graziai zydi, kitos dvi atlaike ziema, bet labai mazytes, be ziedu tikriausiai siemet ir liks, bet ataugineja. Siendien dar nusipirkau dvi. Brangokos perkant is geliu parduotuviu. O apsisodint levandomis noriu nemazai. Tai gal is pajurio kuri turit prisidaiginusi ir noretu perleist uz pinigelius kelias Labai labai buciau dekinga
Man taip pat levandos labai patinka.
Pernai pabandžiau pasisėti. Sėjau, neprisimenu, ar vasario mėnesį, ar kovo. Daug pridygo, o kai išpikiavau, tai buvo apie 30 vienetų (o dar pomidorai, paprikos), oi, nebuvo vietos ant palangių. Mamai daviau-pasisodino po langais, kaimynei daviau-išsivežė į sodą. Sakė, kad prigijo, labai gražiai auga. Levandas aš pati persodinau į lysvę pernai liepos mėnesį. Pernai nežydėjo, o šiemet kelios pradėjo žydėti. Rytoj, jei nepamiršiu per suplanuotus darbus, nufotografuosiu ir aš savo levandas.
Pernai pabandžiau pasisėti. Sėjau, neprisimenu, ar vasario mėnesį, ar kovo. Daug pridygo, o kai išpikiavau, tai buvo apie 30 vienetų (o dar pomidorai, paprikos), oi, nebuvo vietos ant palangių. Mamai daviau-pasisodino po langais, kaimynei daviau-išsivežė į sodą. Sakė, kad prigijo, labai gražiai auga. Levandas aš pati persodinau į lysvę pernai liepos mėnesį. Pernai nežydėjo, o šiemet kelios pradėjo žydėti. Rytoj, jei nepamiršiu per suplanuotus darbus, nufotografuosiu ir aš savo levandas.
QUOTE(Yamaja @ 2014 07 18, 20:10)
Isimylejau ir as levandas turiu is praeitu metu dvi, jau prasipletusios siemet, graziai zydi, kitos dvi atlaike ziema, bet labai mazytes, be ziedu tikriausiai siemet ir liks, bet ataugineja. Siendien dar nusipirkau dvi. Brangokos perkant is geliu parduotuviu. O apsisodint levandomis noriu nemazai. Tai gal is pajurio kuri turit prisidaiginusi ir noretu perleist uz pinigelius kelias Labai labai buciau dekinga
iš kur esate? aš turėčiau pirmamečių nemažai
Vakar ir aš nufotografavau savo pora levandų, kurios pradeda žydėti. Nuotrauka gavosi nekokia.
O kaip levandos kvepia
O kaip levandos kvepia
QUOTE(voveriukstis @ 2014 07 19, 10:44)
iš kur esate? aš turėčiau pirmamečių nemažai
netoli is Kretingos kokio jos dydzio pas jus dabar?