Ar įmanoma levandas auginti namie vazonėliuose? Maniškės vis nuvysta, gal joms netinka vazonai?
na ne kambarinė tai gėlė
Auginu levandas jau treti metai. Pernai zydejo gausiai ir graziai. Einu gi siemet raveti gelyno takelio, ogi ziuriu mazulyciu levandu kad pridyge pacioj baisiausioj vietoj, kur smelis, nuolat sausa, trypia visi kas netingi-auga sau o kiek as namie vargau kol sudaiginau o cia pasirodo reik jom kuo prastesniu salygu
Na bet issikasiau dali, susisodinau I vazoniukus, nunesiau I siltnami. Tegu kerojasi. O vasaros pabaigoj issodinsiu laukan. Kitamet jau daaaaug turesiu
Na bet issikasiau dali, susisodinau I vazoniukus, nunesiau I siltnami. Tegu kerojasi. O vasaros pabaigoj issodinsiu laukan. Kitamet jau daaaaug turesiu
jei bent vienas žydintis levandos krūmelis būna taipaskui prisėja daug, o man išmesti gaila tai ir ravėdama palieku o paskui neturiu kur dėt
QUOTE(voveriukstis @ 2014 05 30, 09:09)
jei bent vienas žydintis levandos krūmelis būna taipaskui prisėja daug, o man išmesti gaila tai ir ravėdama palieku o paskui neturiu kur dėt
Tai parduokit Norinčių, tikiu, atsiras.
Mat kaip, sakot, jos pačios prisisėja. O aš irgi labai sunkiai jas išsiauginau iš sėklyčių. Užtat man atrodo, labai sunku jas augint.
Kokiais tarpais jas sodint vieną nuo kitos, patarkit...
kas 50 cm sodinamos. ne verslininkė aš, geriau padovanot
Merginos, ar ir pas jus levandos jau susiruose zydeti? Pas mane jau tokie melyni pumpurai, kad atrodo tuoj skleisis. Bet juk joms dar ankstoka...
QUOTE(Ingriukas77 @ 2014 06 06, 12:58)
Merginos, ar ir pas jus levandos jau susiruose zydeti? Pas mane jau tokie melyni pumpurai, kad atrodo tuoj skleisis. Bet juk joms dar ankstoka...
Visi krūmeliai pasidabinę žiedukais:) Man irgi šiek tiek ankstoka pasirodė, bet kai tokie orai - tai gal normalu, bala žino
puikus augalėlis, bet pas mane jau kelintą kartą po žiemos nebeatsigauna
ir pas mane jau ruošiasi
QUOTE(daibava @ 2014 06 06, 14:34)
puikus augalėlis, bet pas mane jau kelintą kartą po žiemos nebeatsigauna
Gal neatsparią mūsų klimatui levandą pasisėjate ar pasisodinate? Pasakitykit pirmame puslapyje apie levandų atsparumą Pas mane viena jau kokių 6-7 metų levanda auga, irgi ruošiasi žydėti.
Ir aš radau šiandien žiedelius