Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(yerena @ 2014 04 28, 15:20)
rytorasa, jau pabudo. Maniškės žaliais lapeliais, genėtos rudenį, per savaitę labai sutankėjo leidžiamais ūgliukais iš pažastėlių.

reiškia, mano nebe gyvos... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rytorasa: 28 balandžio 2014 - 15:01
QUOTE(rytorasa @ 2014 04 28, 15:47)
reiškia, mano nebe gyvos...  verysad.gif

Turiu dvi tokias rudais stiebais, be lapų. Gal nušalo, nors dengiau visas vienodai, eglišakiais. Bet gerai įsižiūrėjus vakar pastebėjau leidžiamus miniatiūrinius lapelius apie stiebelių vidurį. Sekatorium nukarpiau viršūnėles, išdžiuvusios... Gal dar verta palaukti g.gif Išmesti visada spėsite.
Atsakyti

Mes šią žiemą neuždengėm savųjų levandų, tai kai kurios dabar tikrai tokios net ne rudos, o pilkos..koks 80 proc. smagiai sau leidžia lapelius, o kitos merdi..Bet išlindus saulutei ir dalis merdinčių jau išleido vieną kitą lapelį.
Deja trys keturi krūmeliai tai jau visai amen.. sad.gif nors paliksiu, gal atsigaus kuri nors vieta:)
Atsakyti

maniškės susodintos ratu aplink akmenį buvo,tai pusė jų negyvos g.gif keletas lenda iš pat apačios vos nepažemiui g.gif
matyt nepatiko tokia keista žiema g.gif
Atsakyti
pakarpiau šakeles sekatoriumi- sausos, jokios gyvybės nesimato... verysad.gif
Atsakyti
va kaip šiandien atrodo,mano gyvos,negyvos ir atželiančios levandos
user posted image
*
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
Monami, po krūmeliais matau besikalančias levandas, bus persodinimui, toms, kurios neatsigaus mirksiukas.gif
Papildyta:
Monami, po krūmeliais matau besikalančias levandas, bus persodinimui, toms, kurios neatsigaus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilja @ 2014 04 28, 22:26)
Monami, po krūmeliais matau besikalančias levandas, bus persodinimui, toms, kurios neatsigaus  mirksiukas.gif
Papildyta:
Monami, po krūmeliais matau besikalančias levandas, bus persodinimui, toms, kurios neatsigaus  mirksiukas.gif

taip taip ir aš matau,nelabai man liūdna dėl tų kitų blush2.gif
bus vieta kitiems augalams ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 04 28, 22:22)
user posted image

o tokius sausuoliukus jau reik karpyti? ar palaukti kol sužels pilnai? g.gif
Atsakyti

ot velnias, aš tookias neva apdžiūvusias išmečiau, maniau, kad numarinau smile.gif
Atsakyti
Gal kas turite atliekamu levandu Vilniuje, paimciau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo izaura16: 29 balandžio 2014 - 10:04
QUOTE(Ašne @ 2014 04 29, 10:45)
o tokius sausuoliukus jau reik karpyti? ar palaukti kol sužels pilnai?  g.gif

reik nukarpyt,bet nedaeinu iki jų blush2.gif
Atsakyti