Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

http://www.youtube.c...h?v=-5pJs99MV28 levandu kirpimas
Atsakyti
Ačiū merginos smile.gif
Atsakyti
Ačiū, niu dar palauksiu su persodinimu. Bet jau kaip norisi, kai toks oras gražus vakar ir šiandien biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(*MONAMI* @ 2014 03 11, 21:34)

pernai persodinti nevargo nei kiek,žydėjo vienodai  ax.gif

tai kaži kas maniškėm nepatiko g.gif Gal kad iš kaimo į miestą parvežiau lotuliukas.gif lauksiu šiemet žydėjimo, bus matyti kaip čia bus, gal visai ne persodinimas kalta.
Atsakyti
Sakykit prasau, kuriuo metu intensyviausias levandu zydejimas ir kiek jis trunka? Dekoju,
Atsakyti
Gausiausias žydėjimas nuo liepos pradžios iki rugpjūčio vidurio, bet pavienės šakelės iki vėlyvo rudens.
Atsakyti
pirmieji mano krūmai buvo netinkamai genimi, kažin jei aš juos dabar žymiai žemiau nupjaučiau , ten kur sumedėję, ar atželtų?
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2014 03 13, 07:42)
pirmieji mano krūmai buvo netinkamai genimi, kažin jei aš juos dabar žymiai žemiau nupjaučiau , ten kur sumedėję, ar atželtų?

kiek esu skaičiusi ir iš patirties, tai negalima sumedėjusios dalies kirpti, nes krūmas visai gali sunykti, bet gal kas kitokios patirties turi? ax.gif
Atsakyti
reiškiasi kirpsiu iki sumedėjusios dalies, bet kokiu atveju krūmas negražiai atrodo, atsodinsiu nauju tuomet
Atsakyti
Aš radau sėklų pakiuką šaldytuve doh.gif , tai subėriau žemėn, bet garantija pasibaigus, kaži ar dygs, matysiu...
Atsakyti
Aciu, Regila.

Dar pasidalinkite prasau, ar jos pakencia augima prie spygliuociu „koju” (saules pakankamai, seselio nebutu)?
Atsakyti
Pernai pirkausi levandų sėklų,norėjau pasėt kieme,bet kažkaip taip ir baigės tie mano norai g.gif atradau šiemet vėl tą pokutį (tikrosios lenvandos,galioja iki 2017 m.) bet dabar jau noriu sėt jas vazonėly,kad kambarį puoštų. Kažin ar verta vazonėlyje jas augint,ar geriau jos auga kieme? Mama kieme augina,kiek atsimenu,viskas puiku ir gražu,vat vazonėlyje nebandžiau dar..
Atsakyti
Lenda thumbup.gif
Atsakyti