Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

Aciu 4u.gif Nezinau savosios pavadinimo, kazkada pasisejau is seklyciu pirktu seklu parduotuveje, taip ir auga, supratau kad galima gert arbata, iki siol maistui ju nenaudojau.
Atsakyti
pas mus žiemoja lavandula angustifolia. pasižiūrėkit ant vazonėluio gal bus pavadinimas. Tada ir žinosit ką daryti. jeigu lavandula angustifolia tai aš rizikuočiau į lauką nešti, nežinau ar namie ji išgyvens, nebent kažkur vėsiai mastau.gif
Parašiau, tada pasižiūrėjau, kad jau MONAMI jau apšvietusi visą situaciją doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 06 sausio 2014 - 13:53
rašo Lavendel p. 14 ir žemiau (sorry, bet tik šiandien pamačiau blush2.gif ) pusė saulės ženkliuko, pusė laistytuvo ir termometro simbolis 5-22 C, tai su lauku kaip suprantu ji visai nedraugaujanti?
Atsakyti
ar pridengėte levandas?
Nenuvažiavau į sodybą šį savaitgalį, tai dabar baiminuosi, kad nepridengtos liko, o žada paspausti šaltukas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2014 01 06, 14:30)
rašo Lavendel p. 14 ir žemiau (sorry, bet tik šiandien pamačiau  blush2.gif ) pusė saulės ženkliuko, pusė laistytuvo ir termometro simbolis 5-22 C, tai su lauku kaip suprantu ji visai nedraugaujanti?

Draugauja su lauku iki žemiausios nurodytos temperatūros 5C. Galima sezono metu vazonėliuose auginti ar įkasti į dirvą, rudenį išsikast 4u.gif

QUOTE(Ašne @ 2014 01 13, 10:47)
ar pridengėte levandas?
Nenuvažiavau į sodybą šį savaitgalį, tai dabar baiminuosi, kad nepridengtos liko, o žada paspausti šaltukas  unsure.gif

Jei bus sniego, tai nieko joms nenutiks. Be to, gana vėlai levandos žalumą pavasarį parodo. Neskubėkit nurašyt 4u.gif
Atsakyti
aš nedengsiu levandų, nenoriu tokių kurias reiktų dangstyti, jei neišgyvens dauginsiu toliau biggrin.gif nes yra kurios išgyvenusios
Atsakyti
maniškėms pirma žiema sodyboje, persikraustė iš Vilniaus sodo, patinka Dzūkijos žemė, gražiai auga, bet bijau, kad bus šalčiau ant plynių, gaila jei numirs unsure.gif
Atsakyti
pernai niekuo nedengiau ir neiššąlė,tai ši žiema gal irgi nebus išimtis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2014 01 13, 12:31)
aš nedengsiu levandų, nenoriu tokių kurias reiktų dangstyti, jei neišgyvens dauginsiu toliau  biggrin.gif  nes yra kurios išgyvenusios

gal galima pavadinimą, kurios tikrai peržiemoja, nes kasti, iškasti, nešioti iš namų į kiemą ne man blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zz_aiza @ 2014 01 13, 11:58)
gal galima pavadinimą, kurios tikrai peržiemoja, nes kasti, iškasti, nešioti iš namų į kiemą ne man  blush2.gif

Juk jau buvo jums rašyta, ieškokit lavandula angustifolia biggrin.gif
Atsakyti
jaučiu turėsiu daug daigų pavasarį, galėsiu pasidalinti, bt nežinau kaip peržiemos, nes pernai iš po levandų daug pridygo, o išmesti gaila buvo biggrin.gif
Atsakyti
o as prisirinkau seklu nuo levandu ir pries naujus metus suberiau po krumeliu kad butu vienoj vietoj, lauksiu dygstanciu pavasari
Atsakyti