Aciu Nezinau savosios pavadinimo, kazkada pasisejau is seklyciu pirktu seklu parduotuveje, taip ir auga, supratau kad galima gert arbata, iki siol maistui ju nenaudojau.
pas mus žiemoja lavandula angustifolia. pasižiūrėkit ant vazonėluio gal bus pavadinimas. Tada ir žinosit ką daryti. jeigu lavandula angustifolia tai aš rizikuočiau į lauką nešti, nežinau ar namie ji išgyvens, nebent kažkur vėsiai
Parašiau, tada pasižiūrėjau, kad jau MONAMI jau apšvietusi visą situaciją
Parašiau, tada pasižiūrėjau, kad jau MONAMI jau apšvietusi visą situaciją
rašo Lavendel p. 14 ir žemiau (sorry, bet tik šiandien pamačiau ) pusė saulės ženkliuko, pusė laistytuvo ir termometro simbolis 5-22 C, tai su lauku kaip suprantu ji visai nedraugaujanti?
ar pridengėte levandas?
Nenuvažiavau į sodybą šį savaitgalį, tai dabar baiminuosi, kad nepridengtos liko, o žada paspausti šaltukas
Nenuvažiavau į sodybą šį savaitgalį, tai dabar baiminuosi, kad nepridengtos liko, o žada paspausti šaltukas
QUOTE(zz_aiza @ 2014 01 06, 14:30)
rašo Lavendel p. 14 ir žemiau (sorry, bet tik šiandien pamačiau ) pusė saulės ženkliuko, pusė laistytuvo ir termometro simbolis 5-22 C, tai su lauku kaip suprantu ji visai nedraugaujanti?
Draugauja su lauku iki žemiausios nurodytos temperatūros 5C. Galima sezono metu vazonėliuose auginti ar įkasti į dirvą, rudenį išsikast
QUOTE(Ašne @ 2014 01 13, 10:47)
ar pridengėte levandas?
Jei bus sniego, tai nieko joms nenutiks. Be to, gana vėlai levandos žalumą pavasarį parodo. Neskubėkit nurašyt
aš nedengsiu levandų, nenoriu tokių kurias reiktų dangstyti, jei neišgyvens dauginsiu toliau nes yra kurios išgyvenusios
maniškėms pirma žiema sodyboje, persikraustė iš Vilniaus sodo, patinka Dzūkijos žemė, gražiai auga, bet bijau, kad bus šalčiau ant plynių, gaila jei numirs
pernai niekuo nedengiau ir neiššąlė,tai ši žiema gal irgi nebus išimtis
QUOTE(voveriukstis @ 2014 01 13, 12:31)
aš nedengsiu levandų, nenoriu tokių kurias reiktų dangstyti, jei neišgyvens dauginsiu toliau nes yra kurios išgyvenusios
gal galima pavadinimą, kurios tikrai peržiemoja, nes kasti, iškasti, nešioti iš namų į kiemą ne man
QUOTE(zz_aiza @ 2014 01 13, 11:58)
gal galima pavadinimą, kurios tikrai peržiemoja, nes kasti, iškasti, nešioti iš namų į kiemą ne man
Juk jau buvo jums rašyta, ieškokit lavandula angustifolia
jaučiu turėsiu daug daigų pavasarį, galėsiu pasidalinti, bt nežinau kaip peržiemos, nes pernai iš po levandų daug pridygo, o išmesti gaila buvo
o as prisirinkau seklu nuo levandu ir pries naujus metus suberiau po krumeliu kad butu vienoj vietoj, lauksiu dygstanciu pavasari