Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2013 07 23, 20:10)
As is savo praktikos galiu pasakyti, kad vazonelyje mano levandos skursdavo. Vos kelis ziedelius sudedavo. Situacija pasikeite pasodinus i lauka.

Mano irgi baiginėjas ant palangės, balkono neturiu. Iki vešiu kaiman, bandau šaknydinti dideliam vazone šakeles... Kokie būna požymiai, kad prigijo? Ir po kiek savaičių galėčiau jų tikėtis?!
Atsakyti
QUOTE(wooden Vilnius @ 2013 08 19, 14:30)
Mano irgi baiginėjas ant palangės, balkono neturiu. Iki vešiu kaiman, bandau šaknydinti dideliam vazone šakeles... Kokie būna požymiai, kad prigijo? Ir po kiek savaičių galėčiau jų tikėtis?!

Siaipjau sakeles saknydinti reikejo meginti birzelio menesi. Dabar jau siek tiek velokai.
Pozymiai, kad prigijo - matot, kad paaugo.
Atsakyti
Sveikos,reikia jusus patarimo

pavasari, savo levandu krumelius pasodinau i tokia vieta,kuria rudeni reikia suarti.Ar galiu jas persodi kitur?Levandos augintos is seklu,pirmametes.Krumeliai nemazi,zydi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sambuka**: 27 rugpjūčio 2013 - 14:28
QUOTE(sambuka** @ 2013 08 27, 15:27)

pavasari, savo levandu krumelius pasodinau i tokia vieta,kuria rudeni reikia suarti.Ar galiu jas persodi kitur?Levandos augintos is seklu,pirmametes.Krumeliai nemazi,zydi

Gali. Iskask su zemiu gniuzulu ir persodink, o tada gerai laistyk. Prigis
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2013 08 27, 16:27)

Ir dar prieš iškasant neužmiršk gausiai palaistyti mirksiukas.gif .
Atsakyti
Aciu mergaites 4u.gif reikes siandien persodinti.

Jei tuo paciu sakeliu prikaisiociau,gal ir tos spetu prigyti?

Atsakyti
Sveikos,

ar reikia levandas "apkirpti" rudenį?
Atsakyti
QUOTE(Airija @ 2013 09 05, 12:15)
Sveikos,

ar reikia levandas "apkirpti" rudenį?

as planuoju jas siek tiek pakirpti. kadangi vasara nekirpau - norejau, kad pasisetu savaime, tai dabar vel zydi ir siek tiek isvirtusios. Bijau, kad ziema isluzines visiskai g.gif
Atsakyti
Keletas epizodų iš interneto

user posted image
Atsakyti
Lavandų ūkis prie Vilniaus
Atsakyti
Ar naudojat levandas arbatai?
Atsakyti
Naudoju. Vienų ne (kažko, nežinau ko, baimiuosi...), man skanu su rozmarinais, šalavijais ir/arba žaliąja arbata. Dar su citrinžole. Savo užsiauginta, – natūralu!
Atsakyti