Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(agnir @ 2013 07 22, 10:59)
o kaip zinoti kurios augtu kambaryje? g.gif

pirmą psl paskaitykite,manau kurios nežiemoja lauke tas galima kaip kambarines auginti g.gif
Atsakyti
Ir mano pirmametės levandos sėtos iš sėklų jau sukrovusios žiedelius clap.gif Ačiū už forumiečių patarimus, nes pati tikrai nebūčiau išauginusi aciuks.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas parduodate levandas? wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 07 22, 11:41)
pirmą psl paskaitykite,manau kurios nežiemoja lauke tas galima kaip kambarines auginti  g.gif

skaiciau ne tik pirma puslapi bigsmile.gif Bet taip ir nesuprantu kodel po poros savaiciu stovejimo ant sauletos palanges pradeda skursti blush2.gif nemazai lapeliu apdziuvo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2013 07 23, 21:06)
skaiciau ne tik pirma puslapi bigsmile.gif Bet taip ir nesuprantu kodel po poros savaiciu stovejimo ant sauletos palanges pradeda skursti blush2.gif  nemazai lapeliu apdziuvo unsure.gif

As is savo praktikos galiu pasakyti, kad vazonelyje mano levandos skursdavo. Vos kelis ziedelius sudedavo. Situacija pasikeite pasodinus i lauka.
Atsakyti
QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2013 07 23, 21:10)
As is savo praktikos galiu pasakyti, kad vazonelyje mano levandos skursdavo. Vos kelis ziedelius sudedavo. Situacija pasikeite pasodinus i lauka.

Neturiu lauko verysad.gif o levandu ziauriai noriu ax.gif
Matyt teks tik trumpa laika jomis pasidziaugti wub.gif Visa laime kad nusipirkau jau zydincias ir skleidziancias nuostabu aromata wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2013 07 23, 21:14)
Neturiu lauko verysad.gif  o levandu ziauriai noriu ax.gif
Matyt teks tik trumpa laika jomis pasidziaugti wub.gif Visa laime kad nusipirkau jau zydincias ir skleidziancias nuostabu aromata wub.gif  wub.gif

o balkono irgi neturite?gal joms ten patiktų mirksiukas.gif
Atsakyti
Cia mano pirmu metu levandos, kurias pavasari visos sejom is seklyciu smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 07 27, 15:53)
Cia mano pirmu metu levandos, kurias pavasari visos sejom is seklyciu smile.gif

Labai gražūs krūmeliai thumbup.gif
Atsakyti
Ermitažo lankstinukyje rašo:Levanda, aukštis- 30 сm, skersmuo- 12 cm, kaina- 6,49 4u.gif
Gal kuri jas jau realiai apžiūrėjote? Kaip? Ar verta? Kokios jos ten g.gif
Atsakyti
Ingriukas77, gražiai veši levandos wub.gif

Maniškės kur visiškoje saulėje, tai irgi taip veši, bet kur vos šalia augalėlių aukštesnių, nors ir ne pavėsis, bet jau daug mažesnės.
Atsakyti
Keletas idėjų
Levandos
Atsakyti