Miršta mano levandos
Sodintos šį pavasarį, atrodo visas krūmelis žaliuoja ir žiedelius išleido, o tada pradeda vysti atskiros šakos ir šakelė nuruduoja\nudžiūsta nuo apačios. Kas galėtų būti?
Va kaip atrodo
Rimse, pas mane tas pats.........nezinau, kas yra.......taip gaila man ju......buvo jau antrametes
gal palaistyt reiktų per sausus orus,pajudinti žemę aplinkui,nuėjus savo apžiūrėjau tai lyg nieko panašaus
Laistau as jas, zeme purenu, bet dvesia.....Itariu, jog dirvozemis netinka, ten kur jos nyksta yra molis, o kur gerai auga, buvusi malku vieta, tai tokia trasi, puri zeme
QUOTE(kuzdaite @ 2013 07 06, 00:20)
Laistau as jas, zeme purenu, bet dvesia.....Itariu, jog dirvozemis netinka, ten kur jos nyksta yra molis, o kur gerai auga, buvusi malku vieta, tai tokia trasi, puri zeme
na tada žinai ką daryti
Kokiu grozybiu jus čia turite!
Grizau is siltu krastu ir uzsimaniau, ech
Gal žinote ar dar galima rasti kur nors prekyboje šių grožiu?
Grizau is siltu krastu ir uzsimaniau, ech
Gal žinote ar dar galima rasti kur nors prekyboje šių grožiu?
Laidi dirva turi būti levandoms.
Levandas pirkau Kalvarijų turguj, 2 lt kainuoja vazonėlis.
QUOTE(Sparaxis @ 2013 07 12, 11:32)
Laidi dirva turi būti levandoms.
Turbut tiesa, nors kelios auga molyje ir vargo nejaucia, cia gal vis tik ne dirvozemis kaltas, kad taip nyksta.
Siaip maciau Bauhof tokiu prie mirimo levandu yra, taip pat turi ir graziu, tik pastarosios pas mus neziemoja.....Bet kaina nesamoninga.......O as pati visai netiketai gal kokiu 10 levandu vaikiuku radau po senais ju krumais, ispikavau, ziuresiu, kas bus
čia ir žiūrėti nereikia užaugs į gražias levandas, tik viršūnėlių skabyt nepamirškite, aš pavasarį neravėjau net levandų laukiau kol vaikai paaugs, nes daug man neišgyveno per žiemą
Šiandien mačiau Vilniuje Ukmergės g. seniu lauko prekyboje apie 11 lt krumeliai. Nenususe kokie, o jau su ziedeliais. Viena tik prigriebiau, brangoka pasirodė
QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2013 07 13, 15:24)
O gal kas nors turi patirties ir žino kokį gerą receptą su levandomis. Prisirinkau aš žiedelų, susidžiovinau, tai norisi išbandyti.
Planuoju kepti citrininius sausainius su levandomis.
Planuoju kepti citrininius sausainius su levandomis.
Kiti sako i mesyte deda, dar kazkur, as tai pati nebandziau, tik zinau, jog spinta nuo kandziu saugo