Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(voveriukstis @ 2013 06 27, 08:35)
aš tai jų žiemai nepalikčiau lauke, greičiausiai neišgyvens. tokios įdomios šios levandos

drinks_cheers.gif parsinešiu ir aš 4u.gif

QUOTE(Para @ 2013 06 27, 09:26)
Apie tas kurios peržiemoja mūsų klimato sąlygomis parašyta 1 puslapyje, skaitykit apie rūšis  mirksiukas.gif

turiu ir aš tokių,bet reiks ir apie šitas pasidomėti 4u.gif
na va atsakymas aiškus :Rūšių yra žymiai daugiau, tačiau likusias galime auginti tik kaip kambarines, t.y. žiemai parsinešti į namus,tarp jų ir maniškė parašyta 4u.gif
vadinasi žiemai dar viena palangėj vietą užsisakė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *MONAMI*: 27 birželio 2013 - 08:33
Po truputi pradeda skleistis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2013 06 25, 21:46)
Merginos, vis dėlto svajonės pildosi smile.gif) rodausi savo pasididžiavimą  blush2.gif

Labai graziai atrodo ivaziavimas 4u.gif Saunuole
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Wavecult: 28 birželio 2013 - 09:50
Rodausi iš toliau savo džiaugsmą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iingutte: 28 birželio 2013 - 11:47
labai dailiai atrodo, kukliai, skoningai, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bumsik @ 2013 06 28, 14:59)
labai dailiai atrodo, kukliai, skoningai, super  thumbup.gif

blush2.gif aciu uz grazius zodzius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 25, 20:01)
aš savo levandų niekaip iki sėklų neprinokinu. Nukerpu nužydinčias ir antro žydėjimo sulaukiu. Gal reikia kokį toliau nuo akių krūmelį palikt nekirptą... Nors man su daiginimu sėklyčių pastoviai probleminasi - tai perdžiovinu tai tingiu pikiuot  blush2.gif po kelis krūmelius pasidauginu šakeles įšaknydindama, o va numatytai eilei nesirįžtu

O levandas galima dauginti ir auginukais? Nuskynus sakute merkti i vandeni ar kisti i zeme? Gal dar apvozti kokiu buteliu plastikiniu?
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2013 06 28, 13:45)
Rodausi iš toliau savo džiaugsmą  biggrin.gif

Aširgi prisidedu prie pagyrimų thumbup.gif wub.gif

aš tai jau būčiau neiškentusi ir kokį margumyną padariusi blush2.gif blush2.gif , bet taip man žymiai gražiau.

P.S. nežinau ar tai tik sutapimas ar iš tikrųjų padėjo. Kelis metus turiu tokį didelį levandų krūmą, niekad jo netręšdavau, žiedeliai būdavo blausiai violetiniai. Šiemet partešiau kaip ir visas žydinčias - žiedai ką tik pradėjo skleistis ryškiai violetinės spalvos clap.gif. Tai va, nuo šiol ir joms trąšų nepagailėsiu, nesvarbu, kas ką sako. didis.gif
Papildyta:
QUOTE(jju @ 2013 06 28, 17:54)
O levandas galima dauginti ir auginukais? Nuskynus sakute merkti i vandeni ar kisti i zeme? Gal dar apvozti kokiu buteliu plastikiniu?

galima, galima. Ką tik rašė kažkuri iš mamyčių, kaip rudenį nugenėjusi sukišo šakeles į žemę, o pavasarį jau buvo prigijusios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 28 birželio 2013 - 16:00
QUOTE(Para @ 2013 06 28, 17:05)
P.S. nežinau ar tai tik sutapimas ar iš tikrųjų padėjo. Kelis metus turiu tokį didelį levandų krūmą, niekad jo netręšdavau, žiedeliai būdavo blausiai violetiniai. Šiemet partešiau kaip ir visas žydinčias - žiedai ką tik pradėjo skleistis  ryškiai violetinės spalvos clap.gif. Tai va, nuo šiol ir joms trąšų nepagailėsiu, nesvarbu, kas ką sako.    didis.gif

drinks_cheers.gif aš per karščius kai laisčiau gėlynus,tai sykį trąšomis pamaloninau,tai maniškės levandos irgi švyti iš tolo,ko nepamenu pernai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 06 28, 17:05)
Tai va, nuo šiol ir joms trąšų nepagailėsiu, nesvarbu, kas ką sako.    didis.gif

O ką sako, kad negalima? Tręšiu kiekvieną sezoną mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iingutte @ 2013 06 28, 12:45)
Rodausi iš toliau savo džiaugsmą  biggrin.gif

wub.gif wub.gif wub.gif
Ir kelintais metais tokie krūmeliai jau būna? bigsmile.gif
Atsakyti

galima, galima. Ką tik rašė kažkuri iš mamyčių, kaip rudenį nugenėjusi sukišo šakeles į žemę, o pavasarį jau buvo prigijusios
[/quote]

Oiii kaip gerai, varau pas kaimynus sakuciu "vogti" smile.gif
Atsakyti