Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

pedyte tikrai yra kuom didziuotis
nuostabu
Atsakyti
Jau žydinčių grožis wub.gif
quote=asta_pasta_prakasta,2013 06 25, 16:14]
O jūs anksčiau jas skabėt ar ir dabar dar paskabot?
[/quote]
Ir dabar kur mažesni krūmeliai paskabau- tai šakojasi, nes yra ir vėliau išdygusių.... tik jos turbūt šiemet nebežydės....
Atsakyti
maniškės dabar tokios wub.gif
user posted image
*
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2013 06 25, 22:46)
Merginos, vis dėlto svajonės pildosi smile.gif) rodausi savo pasididžiavimą  blush2.gif

Mmmmmmmmmmmmm koks grožis, nereikia nei nuotraukų iš Provanso.

wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

Klausimėlis. Kokia levandų veislė?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 25 birželio 2013 - 23:10
[quote=murce,2013 06 25, 23:21]
Jau žydinčių grožis wub.gif
quote=asta_pasta_prakasta,2013 06 25, 16:14]
O jūs anksčiau jas skabėt ar ir dabar dar paskabot?
[/quote]
Ir dabar kur mažesni krūmeliai paskabau- tai šakojasi, nes yra ir vėliau išdygusių.... tik jos turbūt šiemet nebežydės....
[/quote]

Net silpna pasidarė tokių grožių užmačius wub.gif wub.gif wub.gif
na reikės tada ir man saviškes paskabyt. smile.gif
Atsakyti
user posted image
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 25, 23:46)
wub.gif uch koks grožis  wub.gif
aš irgi taip buvau sugalvojusi,tik neatsimenu kaip atrodo nužydėjusios  g.gif ar tokie gražūs krūmeliai lieka  g.gif

tikrai gražu smile.gif pas mane jos praktiškai žydi visą vasarą... truputį išskabau nužydėjusias - visiškai nenupjaunu, tai spėja ir sėklų prinokti - jau radau pridygusių mažuliukų daigiukų biggrin.gif
Atsakyti
užėjau į ermitažą bigsmile.gif o ten levandos po 0,99lt,porą prigriebiau,tik įdomu kaip jos žiemos ,gal vazonuose laikyti ir namo parsinešti žiemai? g.gif
Atsakyti
labai gražiai levandos atrodo patvory, užburiantis vaizdas. pas mane būtų buvę panašiai, bet šią žiemą vienam gale iššąlė levandos, ech, gal kitais metais, palikau kur pačios pasisėjo, tai turiu pilną vaikų
Atsakyti
štai kokias šiandien pasiėmiau Lavendula Pinnata ax.gif
user posted image
*
persodinau,lieka tikėtis,kad atsigaus wub.gif
user posted image

labai nepatinka,man tos tabletės kuriose būna augaliukai pasodinti doh.gif imant iš vazonėlio net atskirai išsitraukia ir šaknų beveik nebūna doh.gif
Atsakyti
aš tai jų žiemai nepalikčiau lauke, greičiausiai neišgyvens. tokios įdomios šios levandos
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 27, 01:23)
štai kokias šiandien pasiėmiau Lavendula Pinnata ax.gif
[img]http://images57.fotki.com/v496/photos/7/680407/12177050/20130626-
labai nepatinka,man tos tabletės kuriose būna augaliukai pasodinti  doh.gif imant iš vazonėlio net atskirai išsitraukia ir šaknų beveik nebūna  doh.gif

Apie tas kurios peržiemoja mūsų klimato sąlygomis parašyta 1 puslapyje, skaitykit apie rūšis mirksiukas.gif
Atsakyti