pedyte tikrai yra kuom didziuotis
nuostabu
Jau žydinčių grožis
quote=asta_pasta_prakasta,2013 06 25, 16:14]
O jūs anksčiau jas skabėt ar ir dabar dar paskabot?
[/quote]
Ir dabar kur mažesni krūmeliai paskabau- tai šakojasi, nes yra ir vėliau išdygusių.... tik jos turbūt šiemet nebežydės....
[/quote]
Ir dabar kur mažesni krūmeliai paskabau- tai šakojasi, nes yra ir vėliau išdygusių.... tik jos turbūt šiemet nebežydės....
maniškės dabar tokios
*
*
QUOTE(pedyte @ 2013 06 25, 22:46)
Merginos, vis dėlto svajonės pildosi ) rodausi savo pasididžiavimą
Mmmmmmmmmmmmm koks grožis, nereikia nei nuotraukų iš Provanso.
Klausimėlis. Kokia levandų veislė?
[quote=murce,2013 06 25, 23:21]
Jau žydinčių grožis
[/quote]
[/quote]
Net silpna pasidarė tokių grožių užmačius
na reikės tada ir man saviškes paskabyt.
Jau žydinčių grožis
[/quote]
[/quote]
Net silpna pasidarė tokių grožių užmačius
na reikės tada ir man saviškes paskabyt.
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 25, 23:46)
uch koks grožis
aš irgi taip buvau sugalvojusi,tik neatsimenu kaip atrodo nužydėjusios ar tokie gražūs krūmeliai lieka
aš irgi taip buvau sugalvojusi,tik neatsimenu kaip atrodo nužydėjusios ar tokie gražūs krūmeliai lieka
tikrai gražu pas mane jos praktiškai žydi visą vasarą... truputį išskabau nužydėjusias - visiškai nenupjaunu, tai spėja ir sėklų prinokti - jau radau pridygusių mažuliukų daigiukų
užėjau į ermitažą o ten levandos po 0,99lt,porą prigriebiau,tik įdomu kaip jos žiemos ,gal vazonuose laikyti ir namo parsinešti žiemai?
labai gražiai levandos atrodo patvory, užburiantis vaizdas. pas mane būtų buvę panašiai, bet šią žiemą vienam gale iššąlė levandos, ech, gal kitais metais, palikau kur pačios pasisėjo, tai turiu pilną vaikų
štai kokias šiandien pasiėmiau Lavendula Pinnata
*
persodinau,lieka tikėtis,kad atsigaus
labai nepatinka,man tos tabletės kuriose būna augaliukai pasodinti imant iš vazonėlio net atskirai išsitraukia ir šaknų beveik nebūna
*
persodinau,lieka tikėtis,kad atsigaus
labai nepatinka,man tos tabletės kuriose būna augaliukai pasodinti imant iš vazonėlio net atskirai išsitraukia ir šaknų beveik nebūna
aš tai jų žiemai nepalikčiau lauke, greičiausiai neišgyvens. tokios įdomios šios levandos
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 06 27, 01:23)
štai kokias šiandien pasiėmiau Lavendula Pinnata
[img]http://images57.fotki.com/v496/photos/7/680407/12177050/20130626-
[img]http://images57.fotki.com/v496/photos/7/680407/12177050/20130626-
Apie tas kurios peržiemoja mūsų klimato sąlygomis parašyta 1 puslapyje, skaitykit apie rūšis