Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

[quote=mamukas71,2013 06 06, 09:45]
[quote=Ingriukas77,2013 06 05, 10:55]
O cia mano pirmametes, is seklu

Tokie tvarkingi krūmeliai 4u.gif
Aš tai pavėlavau nuskabyti viršūnėles, tai mano tikios ištysusios atrodo doh.gif
Gal rudenį pavyks sutvarkyti.
[/quote]

Pas mane jie kazkaip patys tokie susiformavo, nieko nedariau.
O mamai daviau tu paciu seklu, tai jai istyso, reikejo patrumpinti.
Atsakyti
Norime levandas sodinti pries tuju gyvatvore. Idomu ar patiks joms tokia draugija. Kokiu atstumu nuo tuju sodinti? g.gif
Atsakyti
O gal kas matet kur pirkti graziu levandu krumeliu? Maximos lauko prekyboje pardavinejamos levandos baisiai nususe (kalbu apie Vilniu ax.gif ), dar vienoje vietoje maciau, bet tokios mazytes.......Kur gauti graziu krumeliu su ziedynais?
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Gal kas gali patarti? Norėčiau keliems krūmeliams apskabyti viršūnėles, nes pradėjo stypti į vršų, nesikrūmuoja (kai kurios pačios gražiai šakojasi), bet ar dabar galima? Ar geriau laukti rudens? Pas mane pirmamečiai augaliukai, tad norisi kuo gražiau iškart suformuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ievusia_ @ 2013 06 25, 13:09)
Sveikos  4u.gif  Gal kas gali patarti? Norėčiau keliems krūmeliams apskabyti viršūnėles, nes pradėjo stypti į vršų, nesikrūmuoja (kai kurios pačios gražiai šakojasi), bet ar dabar galima? Ar geriau laukti rudens? Pas mane pirmamečiai augaliukai, tad norisi kuo gražiau iškart suformuoti  ax.gif

Bet ar tos išstypusios viršūnėlės ne būsimi levandų žiedeliai?
Atsakyti
Aš pirmametes visai nugenėjus ir dar paskabau viršūnėles, tai krūmuojasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 06 25, 16:08)
Aš pirmametes visai nugenėjus ir dar paskabau viršūnėles, tai krūmuojasi  4u.gif

O jūs anksčiau jas skabėt ar ir dabar dar paskabot?
Atsakyti
Merginos, vis dėlto svajonės pildosi smile.gif) rodausi savo pasididžiavimą blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Kaip gražiai bigsmile.gif ir mano svajonė panaši, bet matyt nepridauginsiu palei visą įvažiavimą kad pakaktų...
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 06 25, 21:48)
Kaip gražiai bigsmile.gif ir mano svajonė panaši, bet matyt nepridauginsiu palei visą įvažiavimą kad pakaktų...

nuotraukoj tik pusė jų matoosi. Pridauginasit, rudenį tik prisirinkit dėklų ir iš pat sausio visas i vazonėlį suberkit. turėjau šiemet baisybę jų prisidaiginus, bet atidaviau draugei, labai užsimanė smile.gif auga kaip pamišusios smile.gif
Atsakyti
aš savo levandų niekaip iki sėklų neprinokinu. Nukerpu nužydinčias ir antro žydėjimo sulaukiu. Gal reikia kokį toliau nuo akių krūmelį palikt nekirptą... Nors man su daiginimu sėklyčių pastoviai probleminasi - tai perdžiovinu tai tingiu pikiuot blush2.gif po kelis krūmelius pasidauginu šakeles įšaknydindama, o va numatytai eilei nesirįžtu
Atsakyti
QUOTE(pedyte @ 2013 06 25, 21:46)
Merginos, vis dėlto svajonės pildosi smile.gif) rodausi savo pasididžiavimą  blush2.gif

wub.gif uch koks grožis wub.gif
aš irgi taip buvau sugalvojusi,tik neatsimenu kaip atrodo nužydėjusios g.gif ar tokie gražūs krūmeliai lieka g.gif
Atsakyti