[quote=mamukas71,2013 06 06, 09:45]
[quote=Ingriukas77,2013 06 05, 10:55]
O cia mano pirmametes, is seklu
Tokie tvarkingi krūmeliai
Aš tai pavėlavau nuskabyti viršūnėles, tai mano tikios ištysusios atrodo
Gal rudenį pavyks sutvarkyti.
[/quote]
Pas mane jie kazkaip patys tokie susiformavo, nieko nedariau.
O mamai daviau tu paciu seklu, tai jai istyso, reikejo patrumpinti.
O gal kas matet kur pirkti graziu levandu krumeliu? Maximos lauko prekyboje pardavinejamos levandos baisiai nususe (kalbu apie Vilniu ), dar vienoje vietoje maciau, bet tokios mazytes.......Kur gauti graziu krumeliu su ziedynais?
Sveikos Gal kas gali patarti? Norėčiau keliems krūmeliams apskabyti viršūnėles, nes pradėjo stypti į vršų, nesikrūmuoja (kai kurios pačios gražiai šakojasi), bet ar dabar galima? Ar geriau laukti rudens? Pas mane pirmamečiai augaliukai, tad norisi kuo gražiau iškart suformuoti
QUOTE(ievusia_ @ 2013 06 25, 13:09)
Sveikos Gal kas gali patarti? Norėčiau keliems krūmeliams apskabyti viršūnėles, nes pradėjo stypti į vršų, nesikrūmuoja (kai kurios pačios gražiai šakojasi), bet ar dabar galima? Ar geriau laukti rudens? Pas mane pirmamečiai augaliukai, tad norisi kuo gražiau iškart suformuoti
Bet ar tos išstypusios viršūnėlės ne būsimi levandų žiedeliai?
Aš pirmametes visai nugenėjus ir dar paskabau viršūnėles, tai krūmuojasi
QUOTE(murce @ 2013 06 25, 16:08)
Aš pirmametes visai nugenėjus ir dar paskabau viršūnėles, tai krūmuojasi
O jūs anksčiau jas skabėt ar ir dabar dar paskabot?
Merginos, vis dėlto svajonės pildosi ) rodausi savo pasididžiavimą
Kaip gražiai ir mano svajonė panaši, bet matyt nepridauginsiu palei visą įvažiavimą kad pakaktų...
QUOTE(raganele @ 2013 06 25, 21:48)
Kaip gražiai ir mano svajonė panaši, bet matyt nepridauginsiu palei visą įvažiavimą kad pakaktų...
nuotraukoj tik pusė jų matoosi. Pridauginasit, rudenį tik prisirinkit dėklų ir iš pat sausio visas i vazonėlį suberkit. turėjau šiemet baisybę jų prisidaiginus, bet atidaviau draugei, labai užsimanė auga kaip pamišusios
aš savo levandų niekaip iki sėklų neprinokinu. Nukerpu nužydinčias ir antro žydėjimo sulaukiu. Gal reikia kokį toliau nuo akių krūmelį palikt nekirptą... Nors man su daiginimu sėklyčių pastoviai probleminasi - tai perdžiovinu tai tingiu pikiuot po kelis krūmelius pasidauginu šakeles įšaknydindama, o va numatytai eilei nesirįžtu
QUOTE(pedyte @ 2013 06 25, 21:46)
Merginos, vis dėlto svajonės pildosi ) rodausi savo pasididžiavimą
uch koks grožis
aš irgi taip buvau sugalvojusi,tik neatsimenu kaip atrodo nužydėjusios ar tokie gražūs krūmeliai lieka