Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(sambuka** @ 2013 05 16, 21:46)
Kiek cm turi buti levanda,kad galeciau nugnybti virsunele?

As nugnybiu, kai yra kokiu 4-5 cm augaliukas
Atsakyti
Mergaites,
kaip auga jusu siemet setos levandos?
As vienas sukisau i zeme ir tokia nebloga, nes vyras neziojo kokos reikia tai juodzemio pripyle, bet panasu kad joms ten patinka.
O kitas (L.French) ruzavas, kadangi bijau, kad jos musu ziemos nealaikys, susodinau i dideli vazona ir zeme pamaisiau su smelu, zodziu tokia neitin gera zeme. Tai jos ir stovi tokios nusususios.... sad.gif
Atsakyti
QUOTE(mazas_bumbuliukas @ 2013 05 16, 21:30)
As nugnybiu, kai yra kokiu 4-5 cm augaliukas

As panasiai drinks_cheers.gif

Pas mane po levandu krumais ane viena nesudygusi is seklyciu... Nors ir palikau ziedus subresti, seklas birinau, ale ne vienos sudygusios neradau..Taip pat ir kiek rudeni prismaigsciau sakeliu-ne viena neprigijo... Ai, pasiauginsiu as jas is pirktiniu seklu...
Atsakyti
palaukit, gal dar sudigs ir is pernyksciu pabyrejusiu:)
Atsakyti
Parduodu 4 - 7 - 8 cm levandas, vienos labai išsišakojusios, kitos mažiau.
Viskas matosi nuotraukose. Iš viso 15 vnt., kaina po 1,5 lt

visos levandos

iš arčiau

kitos iš arčiau
Atsakyti
o levandas reikia tręšti?
Atsakyti
kaune pirkciau jau su ziedais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(s@ndr@22 @ 2013 05 27, 00:16)
kaune pirkciau jau su ziedais  4u.gif

Kad namuose augančios dar nežydi, tik maximoje galite rasti su žiedais. Net šiltuose kraštuose dar jos nežydi, tik su pumpurais.
Atsakyti
matyt šiltuose kraštuose auginu, nes jau visos su pumpurais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gaudvilė @ 2013 05 27, 00:33)
matyt šiltuose kraštuose auginu, nes jau visos su pumpurais  4u.gif

Panašu, kad čia Afrika, o aš ką tik kelios dienos iš šiaurės lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Pagal orą tai panašu, kad pasikeitė klimato juostos. Žodžiu, prie Adrijos jūros dar tik pumpurai buvo, nebent per kelias paskutines dienas pražydo. mirksiukas.gif
Atsakyti
O į lauką jau sodinat vazonėliuose sėtas ? Ne tokios dar didelės pas mane, bet gal geriau augtų g.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 05 27, 13:55)
O į lauką jau sodinat vazonėliuose sėtas ? Ne tokios dar didelės pas mane, bet gal geriau augtų  g.gif

Na, jeigu jos ne kokių 1- 2 cm dydžio, tai drasiai galima sodinti į lauką.
Atsakyti