Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(b.kite @ 2013 04 26, 13:14)
o namie setas jau 7 cm mazdaug levandeles kada bus galima i lauka i nuolatine vieta? kokiais atstumais jas susodinti?

Ir mane domina kada jau galima bus į lauką išsodinti?
Atsakyti
QUOTE(b.kite @ 2013 04 26, 14:14)
o namie setas jau 7 cm mazdaug levandeles kada bus galima i lauka i nuolatine vieta? kokiais atstumais jas susodinti?

as tai tokias jau pratinciau prie lauko ir po kokios savaiteles bandyciau sodint. neturetu pasalt, net jei ir nedidele salna bus. o del atstumu--cia jau ne karta diskutuota. 50cm merginos pataria lygtais. na, as pas save kazkiek tankiau sodinu--40 rolleyes.gif
Atsakyti
Sodinti tada, kai galima bus viską sodinti lauke be baimės..O toks metas tada kai be kelnių galėsit bet 30min pasėdėt ant žemės..tada sėt agurkus į lauką, sodint daigelius, kurie jautrūs šalčiui, šalnai. Šiuo posakiu vadovaukitės - niekada neprašausit.
Atsakyti
Aš savo levandas išnešiau į šiltnamį, ten gal nesušals, bet nors šviesos daugiau gaus ir palangės nebus nukrautos įvairiais gėriais. lotuliukas.gif
Atsakyti
Jei kam nušalo ar nesudygo:
Parduodu 1 metų ( jau žiemojusių) levandų daigelius/sodinukus.
Kaina priklauso nuo dydžio: 2-4 lt. Minimali pirkimo suma 20 lt.
Foto didžiausiųjų- tik pradeję sprogt:
user posted image
Levandų mamos:
user posted image

Siunčiu į kitus miestus (+5 Lt)
Vilnius, į až
Atsakyti
Libo, nerealiai gražios levandos thumbup.gif Parašiau į AŽ.
Atsakyti
Gal kas norėtų nusipirkti iš libo kartu su manim levandų. man per daug už litų, užtektų ir už litų
Atsakyti
Libo, bet jau grožis... notworthy.gif
Atsakyti
Su švente 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Merginos, ar jusu levandos jau kieme?
As vis dvejoju ar jau sodinti geles kieme... g.gif Kelias l.French pasodinau i dideli vazona ir jau laikau kieme, lyg ir gerai jos ten gyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 05 06, 10:08)
Merginos, ar jusu levandos jau kieme?
As vis dvejoju ar jau sodinti geles kieme...  g.gif  Kelias l.French pasodinau i dideli vazona ir jau laikau kieme, lyg ir gerai jos ten gyvena smile.gif

I kiema neturiu ka nesti, nes visos levandos lauke auga ir ziemoja, bet Hortenziju vazonai jau pora savaiciu lauke palei namo siena sustatyti, tai levandas jau drasiai nesciau ir sodinciau smile.gif
Atsakyti
Gerai, kad čia pasiskaičiau smile.gif Nes nuo kovo pabaigos anei vienas levanda neišdygo. praėjusią savaitę kelioms dienoms įkišau į šaldytuvą su visu vazonu, ir po savaitgalio jau keli mažiukai daigiukai lenda smile.gif Gal ir man laimė nusišypsos pačiai užsiaugint smile.gif
Atsakyti