Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(audine68 @ 2013 04 05, 09:12)
Klausimėlis: o pikiuojant levandas kiek giliau įsodinti - tiek kiek augo ar iki lapelių?

Temos pradžioje *Gizmo* rašo apie savo pikavimo patirtį. Dar ir apie žvyrą, kad maišė su žemėmis (kažkas klausė)
Aš taip pat sodinau savo levandas giliau. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 05 balandžio 2013 - 17:35
Sveikos, levandų gerbėjos!
Noriu parodyti savo mini levandų krūmiukus:) Šąldžiau sėklas kameroje savaitę. Sugydo pusėtinai. Dvi persodinau i didesnius indelius, kitas į pikiavimo indą. Tai tomis dviem, kur atskiros - negaliu atsigrožėti...
user posted image
O štai mažesnėlės. Jos irgi šakojasi, virsta krūmiukais bigsmile.gif
user posted image

Atsakyti
Gražiai žaliuoja bigsmile.gif wub.gif
O viršūnėlių nereikia nugnaibyti? g.gif
Gal patars, kas jau yra sodinęs ne kartą, aš savasias vakar irgi išpikavau, tai viso iš vieno pakelio 21 daigelis wub.gif
Atsakyti
Laba diena, o levandų sėklas reikia palaikyti šaldytuve prieš sodinimą? Nes aš pasisodinau 4 pakelius, tai sudygo tik dvi, tai truputį pikta. Sėklas pirkau iš Maximos, nebrangios visai buvo, tai gal dėl to g.gif
Atsakyti
QUOTE(emberta @ 2013 04 11, 14:42)
Sveikos, levandų gerbėjos!

Labai jau gražios, tikrai. Mano mizernos buvo pernai kai persodinau, o čia tokios putlios biggrin.gif .
Aš viršūnes paskabiau kai jau nuolatinėje vietoje buvo prigijusios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 11 balandžio 2013 - 14:50
QUOTE(Dameri @ 2013 04 11, 14:48)
Laba diena, o levandų sėklas reikia palaikyti šaldytuve prieš sodinimą? Nes aš pasisodinau 4 pakelius, tai sudygo tik dvi, tai truputį pikta. Sėklas pirkau iš Maximos, nebrangios visai buvo, tai gal dėl to  g.gif

gal būt patyrusios labiau patars, bet aš gal būt taip padaryčiau,: sudygusias persodinčiau, o visa vazonėlį, kurios nesudygo dėčiau į šaldytuvo apačią, apdengčiau maišiuku ir kokia savaite palaikyčiau. Tada vėl šiltai ir laukčiau. Man asmeniškai taip sudygo labai gerai ax.gif
Atsakyti
uj pas emberta koks grozis auga bigsmile.gif toli dar toli maniskem iki jo. nosytes tik kisa. Tiesa, is 40 baltu, jau virs 20 islindo, o munstead dwarf 100proc daigumas. apakus ryte buvau, kai pamaciau, kad visos kaip kareiviai jau stovi. ir taip vienu metu sudygo. tfu tfu kad tik toliau viskas gerai augtu
Atsakyti
Emberta, klausimas ne i tema, bet kokiu fotoaparatu fotografavote, kad tokios gražios foto wub.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 04 12, 08:03)
Emberta, klausimas ne i tema, bet kokiu fotoaparatu fotografavote, kad tokios gražios foto  wub.gif  blush2.gif

Fotkinu su Pentax K20d:) Bet cia visa paslaptis fotoshope:) Kai mažinu nuotraukos dydį, šiek tiek paryškinu vaizdelį ax.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šaldymo kameroj gal kiek per drąstiška wink.gif Geriau jau šaldytuve. Maniškės nešaldytos daugelis jau uodegas kiša.

Manau, kad viršūnėles jau galima kai kuriom gnybti. Žinau kaip širdį skauda, bet rezultatas gerės. Pradės krūmytis. Praėjusiais metais eksperimentavau, tai nugnybtosios vešlesnės .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zujka: 12 balandžio 2013 - 09:16
Nugnaibiau persodintoms virsuneles, tai graziai sakojasi thumbup.gif

QUOTE(emberta @ 2013 04 12, 10:04)
Fotkinu su Pentax K20d:) Bet cia visa paslaptis fotoshope:) Kai mažinu nuotraukos dydį, šiek tiek paryškinu vaizdelį  ax.gif  blush2.gif  4u.gif

Bet foto wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 04 17, 10:23)
Nugnaibiau persodintoms virsuneles, tai graziai sakojasi  thumbup.gif
Bet foto  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dėkoju:) Čia man visas gražumas ne foto, o daigeliuose bigsmile.gif biggrin.gif lotuliukas.gif ... pasikėliau sau uodegą lotuliukas.gif blush2.gif ax.gif
Atsakyti