Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 04, 15:55)
Va manosios po žiemos bunda  thumbup.gif

Gražiai bunda, o kas cia per medelis per viduri, idomu g.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 04 03, 15:04)
Ar aš kažka maišau ar kažkuri rašė kad netgi gali būti žemė su žvyru ax.gif

As rasiau, bet kalbejau apie sodinima lauke. Pikuojant gal tikrai tiktu su kaktusu zeme pamaisyti, nes smelis visur dar uzsnigtas ir susales.
Atsakyti
Mano kovo vidury setos,is puses pokelio sudygo 2 biggrin.gif .Grudinau menesi saldytuve,kas jom nepatiko g.gif
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2013 04 04, 19:04)
Mano kovo vidury setos,is puses pokelio sudygo 2  biggrin.gif .Grudinau menesi saldytuve,kas jom nepatiko g.gif

Dar apsišarvuok kantrybe, išdygs. Pas mane buvo taip, kad vienas išpikavau, kitos išdygo kai jau buvau išnešus į sandėliuką.
Atsakyti
QUOTE(sambuka** @ 2013 04 04, 17:04)
Mano kovo vidury setos,is puses pokelio sudygo 2  biggrin.gif .Grudinau menesi saldytuve,kas jom nepatiko g.gif

Sniegas dar uz lango, gal delto dygti nenori smile.gif
Atsakyti
QUOTE(murce @ 2013 04 04, 16:05)
Gražiai bunda, o kas cia per medelis per viduri, idomu  g.gif

Čia stiebinė rožė wub.gif , mylimukė mano
Atsakyti
Labas rytas,

jeigu nesnigtų tai tikrai jis būtų labas. verysad.gif

Čia, kad į depresiją nepultume 4u.gif svetimos levandos, kai savos po sniegu arba ant palangės.

Einam mergaitės pavasario ieškoti. Na, šakės, nuo pačio rytelio sninga, liūdesys apėmė blink.gif

Dar akis paganykite čia ir čia

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 05 balandžio 2013 - 06:52
Levandų labirintas įdomu smile.gif
Atsakyti
Klausimėlis: o pikiuojant levandas kiek giliau įsodinti - tiek kiek augo ar iki lapelių?
Atsakyti
Tas sniegas tai jau doh.gif doh.gif
Pas mane levandos ant palanges auga neblogai, tik siuo metu kazkaip sustojo. O is keliu pasodintu rusiu prasciausiai auga L.French sad.gif Visai tokie blusiniai daigeliai stovi ir nei is vietos. Dar lyg gelst pradeda... Visas sodinau taip pat, kazin ar dar jas galima kaip nors pagaivinti? g.gif
L.angustifolia, tai jau turi kelis tikruosius lapelius ir jau lenda pazasteles, darosi panasios i krumelius smile.gif
Atsakyti
Laba diena.

O aš pirkau Maximoje nukainuotą levandą. Žiūriu iš šaknų dar du daigeliai kyšo. Reiškia nusipirkau net tris . Ir tokia atsigavo man jinai. Tikiuosi augs ir žydės.

Kad tik nebūtų pavasaris nubaigęs kieme augančias g.gif Žiemą tai sniego buvo, bet pavasarį toks šaltas oras ir visai pas mus be sniego. g.gif

Pasėtos šį pavasarį sudygo greit ir gerai, bet paskui kažkas atsitiko ir pradėjo nudžiūt daigelis po daigelio. Tai tokios mažutes išpikiavom į durpių tabletes, gal ten labiau patiks g.gif
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 04 04, 20:46)
Čia stiebinė rožė  wub.gif , mylimukė mano

wub.gif Klausiu-nes ir mam tokią turi-gera idėja bus ja apsodinti smile.gif

QUOTE(audine68 @ 2013 04 05, 08:12)
Klausimėlis: o pikiuojant levandas kiek giliau įsodinti - tiek kiek augo ar iki lapelių?

Man irgi idomu, prisidedu prie klausimo g.gif
Atsakyti