QUOTE(pipima @ 2013 03 26, 11:31)
aš kaip tik iš maximos nusipirkau tokią,violetinę,su drugeliais,bet pas mus nuolaida buvo,mokėjau 8,99 lt. taip džiaugiaus parsivežus,ant pietinės palangės pastačiau,sakau gyvenk,kad jau taip saulę ir sausumą mėgsti,palikau ir išvažiavom savaitgaliui..Grįžtu..nukeipus visa,žiedukai,lapeliai nulinkę..
Bet pripyliau vandens ir atsigavo per dieną..Tai dabar nesuprantu,kodėl ji tokia drėgmę mėgstanti,jei turėtų būti atvirkščiai
Jus nelyginkite levandu mazam vazonelyje su pasodintomis lauke. Juk saknynas visai kitaip vystosi
Esu keleta poros metu krumeliu iskasinejusi, tai turejo viena labai ilga sakni, vadinasi taip ir gauna vandens kai per sausa. O vazonuose ypac, jei nepersodinta, o palikta tame, kuriame ir buvo pirkta, visi augalai ant pietines palanges saulei spiginant perdziutu.
QUOTE(erika_daug @ 2013 03 26, 15:48)
Turiu klausimeli. sudygo mano levandos labai gerai, tačiau puse jų tiesiog nuleipo
. Ar galėjo nuleipti dėl tiesioginės saulės, nes oranžerijoj kur jas laikau visa diena šviečia saulė
Visi daigeliai yra jautrus isdziuvimui, dregmes pertekliui, saules trukumui, saules perkaitinimui ir pan. Reikia ziureti, kad kazko per daug negautu, tol kol sustipres
Raganeles levandu dauginimo patirtis labai naudinga
As tokio budo nebandziau, nes ir taip ju per akis, bet gal kam pravers, galima i 1 temos psl. ideti nauja tema kuriant
Ir spalva levandu grazi, intensyvi