Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(Ingriukas77 @ 2013 03 29, 10:15)
Kaip graziai atrodo smile.gif
Cia  L.angustifolia ?

Hm, nežinau tiesą sakant blush2.gif pridauginau ale nežinau, kas tiksliai ten pas mane auga - tiesiog kvapnios levandos augančios ir žiemojančios kieme. Va tokios jos būna rugpjūtį:
user posted image
o tokios bepražystančios birželį:
user posted image
Papildyta:
vajei kaip pasiilgau vaizdelių žalių, matyt ir į floros temas patraukė iš ilgesio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 29 kovo 2013 - 12:39
Raganele- kaip gražu ir žalia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2013 03 26, 11:31)
aš kaip tik iš maximos nusipirkau tokią,violetinę,su drugeliais,bet pas mus nuolaida buvo,mokėjau 8,99 lt. taip džiaugiaus parsivežus,ant pietinės palangės pastačiau,sakau gyvenk,kad jau taip saulę ir sausumą mėgsti,palikau ir išvažiavom savaitgaliui..Grįžtu..nukeipus visa,žiedukai,lapeliai nulinkę.. unsure.gif Bet pripyliau vandens ir atsigavo per dieną..Tai dabar nesuprantu,kodėl ji tokia drėgmę mėgstanti,jei turėtų būti atvirkščiai  g.gif

Jus nelyginkite levandu mazam vazonelyje su pasodintomis lauke. Juk saknynas visai kitaip vystosi smile.gif Esu keleta poros metu krumeliu iskasinejusi, tai turejo viena labai ilga sakni, vadinasi taip ir gauna vandens kai per sausa. O vazonuose ypac, jei nepersodinta, o palikta tame, kuriame ir buvo pirkta, visi augalai ant pietines palanges saulei spiginant perdziutu.
QUOTE(erika_daug @ 2013 03 26, 15:48)
Turiu klausimeli. sudygo mano levandos labai gerai, tačiau puse jų tiesiog nuleipo doh.gif . Ar galėjo nuleipti dėl tiesioginės saulės, nes oranžerijoj kur jas laikau visa diena šviečia saulė doh.gif

Visi daigeliai yra jautrus isdziuvimui, dregmes pertekliui, saules trukumui, saules perkaitinimui ir pan. Reikia ziureti, kad kazko per daug negautu, tol kol sustipres 4u.gif

Raganeles levandu dauginimo patirtis labai naudinga thumbup.gif As tokio budo nebandziau, nes ir taip ju per akis, bet gal kam pravers, galima i 1 temos psl. ideti nauja tema kuriant smile.gif Ir spalva levandu grazi, intensyvi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liurda: 02 balandžio 2013 - 18:39
Nežinau ar gerai primatau, bet atrodo, kad ten prie namo levandos, bet galiu ir klysti ax.gif čia
Atsakyti
Labas visoms,
gal jau laikas manasias pikuoti? Ir ar tiks žemė pomidorams/paprikoms, man ji tokia sunki atrodo...

**********************************************************************************
user posted image

**********************************************************************************
Atsakyti
Gali jau išsodinti po vieną. O žemę būtinai maišyk su smėliu.
Atsakyti
Turiu daigyklu po 0,5 l talpos, nemazos, tai nebereiks persodint... tik is kur smelio gaut g.gif Buna pirkti parduotuvese jo? Nes dar viskas uzsale doh.gif
Atsakyti
Ar aš kažka maišau ar kažkuri rašė kad netgi gali būti žemė su žvyru ax.gif
Atsakyti
Aš kaktusų žemės damaišau, jei neturiu smėliuko.
Atsakyti
Bandysiu kazka sumaisyt ir sodinti, aciu uz patarimus 4u.gif
Atsakyti
ufff nail.gif pasisejau virs 1000levandu seklu. Elegance white, pint, hidcote blue, muntstead dwarf ir kazkokiu, kurios buvo pavadintos levandula vera. Naaa lauksim kas isdygs g.gif suvelavau gerokai schmoll.gif , nes kitos jau jau po pora centimetriuku aukscio unsure.gif

ai tiesa, kazkada klausiau del ivairiu spalvu levandu sodinimo i eile. siandien dar viena fotke uztikau jauciu sodinsiu user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilhelmina: 04 balandžio 2013 - 14:53
Va manosios po žiemos bunda thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Juračiuks: 04 balandžio 2013 - 14:55