Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(Para @ 2013 03 16, 14:20)

QUOTE(yerena @ 2013 03 16, 22:40)
Tie iš tamsiausios eilės (antri nuo apačios, kaip ajerai su drugeliais) mūsų sąlygomis deje, bet neperžiemos  verysad.gif

Kam aktualu, tokias levandas, tik gerokai išblukusias, penktadienį mačiau Alytaus Maximoje (prie Bauhof'o)- vazonas 14,99 Lt
Atsakyti
aš kaip tik iš maximos nusipirkau tokią,violetinę,su drugeliais,bet pas mus nuolaida buvo,mokėjau 8,99 lt. taip džiaugiaus parsivežus,ant pietinės palangės pastačiau,sakau gyvenk,kad jau taip saulę ir sausumą mėgsti,palikau ir išvažiavom savaitgaliui..Grįžtu..nukeipus visa,žiedukai,lapeliai nulinkę.. unsure.gif Bet pripyliau vandens ir atsigavo per dieną..Tai dabar nesuprantu,kodėl ji tokia drėgmę mėgstanti,jei turėtų būti atvirkščiai g.gif

rašėt,kad jos pas mus neperžiemoja,o namuose laikant (šaltuoju sezonu) įmanoma ne vienus metus ja džiaugtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pipima: 26 kovo 2013 - 11:51
QUOTE(pipima @ 2013 03 26, 13:31)
aš kaip tik iš maximos nusipirkau tokią,violetinę,su drugeliais,bet pas mus nuolaida buvo,mokėjau 8,99 lt. taip džiaugiaus parsivežus,ant pietinės palangės pastačiau,sakau gyvenk,kad jau taip saulę ir sausumą mėgsti,palikau ir išvažiavom savaitgaliui..Grįžtu..nukeipus visa,žiedukai,lapeliai nulinkę.. unsure.gif Bet pripyliau vandens ir atsigavo per dieną..Tai dabar nesuprantu,kodėl ji tokia drėgmę mėgstanti,jei turėtų būti atvirkščiai  g.gif

rašėt,kad jos pas mus neperžiemoja,o namuose  laikant (šaltuoju sezonu) įmanoma ne vienus metus ja džiaugtis?

as tai bandyciau taip daryt. aplinkybem susikloscius, esu augustiflora namuose krumeli per ziema laikius. labai normaliai ziemojo, vasara paskui sode zydejo.

pasigirsiu ta proga blush2.gif atejo mano siuntinukas su baltom ir rozinem levandom. rytoj uzsiimsim seja drinks_cheers.gif
Atsakyti
Turiu klausimeli. sudygo mano levandos labai gerai, tačiau puse jų tiesiog nuleipo doh.gif . Ar galėjo nuleipti dėl tiesioginės saulės, nes oranžerijoj kur jas laikau visa diena šviečia saulė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 03 26, 17:48)
Turiu klausimeli. sudygo mano levandos labai gerai, tačiau puse jų tiesiog nuleipo doh.gif . Ar galėjo nuleipti dėl tiesioginės saulės, nes oranžerijoj kur jas laikau visa diena šviečia saulė doh.gif

manau, kad jos nuo dregmes nuleipo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilhelmina @ 2013 03 26, 20:26)
manau, kad jos nuo dregmes nuleipo  g.gif

Ačiū labai už atsakymą, tikrai gali būti, kad perlaisčiau, nes žiūriu neprabadžiau skylučių vandeniui išbėgti blush2.gif . Kiek daigų praradau per savo žioplumą doh.gif
Atsakyti
Sveikos levandų mylėtojos:)
Pas mane šitie kvepiantys grožiai trečius metus auga. Pernai genėdama labai gailėjau šakelių ir susmaigsčiau jas kur pakliuvo - jos beveik visos sužaliavo, įsišaknijo ir su antru visų levandų žydėjimu prašydino po kelias šluoteles. Dabar visas lovelis jau išleidęs naujus lapelius - prieš pora savaičių prisikarpiau šakelių lauke ir susmaigsčiau namie, kad anksčiau įsišaknytų, nei pernai. Manyčiau greitesnis dauginimo būdas, nei iš sėklyčių laukti mirksiukas.gif pabandykit
Atsakyti
Labas,mergaites .Prisipirkau is Maximos nukainuotu levandu .Pradejo augti ,kaip isproteje .Ka dabar daryti ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(raganele @ 2013 03 26, 21:40)
Sveikos levandų mylėtojos:)
Pas mane šitie kvepiantys grožiai trečius metus auga. Pernai genėdama labai gailėjau šakelių ir susmaigsčiau jas kur pakliuvo - jos beveik visos sužaliavo, įsišaknijo ir su antru visų levandų žydėjimu prašydino po kelias šluoteles. Dabar visas lovelis jau  išleidęs naujus lapelius - prieš pora savaičių prisikarpiau šakelių lauke ir susmaigsčiau namie, kad anksčiau įsišaknytų, nei pernai. Manyčiau greitesnis dauginimo būdas, nei iš sėklyčių laukti  mirksiukas.gif  pabandykit

nežinau kuo mano eksperimentas baiksis, bet aš ir pirmų daigelių patrunpinau viršūnes kurie buvo gal tik kokių 4 cm ištysę ir sukišau šalia. Tai tie kur patrumpinau pradėjo šakotis, o nukirptos viršūnės ir leisti naujus lapelius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2013 03 28, 00:18)
nežinau kuo mano eksperimentas baiksis, bet aš ir pirmų daigelių patrunpinau viršūnes kurie buvo gal tik kokių 4 cm ištysę ir sukišau šalia. Tai tie kur patrumpinau pradėjo šakotis, o nukirptos viršūnės ir leisti naujus lapelius  thumbup.gif

Džiugu net du kartus thumbup.gif
Atsakyti
Levandos pagaliukas čempionas:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganele: 28 kovo 2013 - 19:12
QUOTE(raganele @ 2013 03 28, 19:11)
Levandos pagaliukas čempionas:

Kaip graziai atrodo smile.gif
Cia L.angustifolia ?
Atsakyti