Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(ievusia_ @ 2013 03 22, 17:50)
Aha, čia išpikiuoti  ax.gif  nes labai augo krūvelėm, o tik persodinau, iškart greičiau augti pradėjo.
Papildyta:

Mano ir po nemazai isauge, ale pikiuoti turbut kai jau gerokai antrieji lapeliai paaugs g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievusia_ @ 2013 03 22, 18:50)
Aha, čia išpikiuoti  ax.gif  nes labai augo krūvelėm, o tik persodinau, iškart greičiau augti pradėjo.
Papildyta:

gi čia viena narė (atsiprašau kad nukopijuosiu) neseniai įdėjusi šią foto buvo, tai manau įmanomi tokie grožiai. Tik laiko reikia.. mirksiukas.gif
user posted image

Liurdos šitas grožis (gal nepaveda atmintis). Jos labai gerus pamokymus kaip auginti įkėliau temos pradžioje. Pasiskaitykite. Dar taip pat yra 2 temoje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 22 kovo 2013 - 18:57
Ydomu kokiu atstumu daugmaž susodintos šioje nuostabioje nuotraukoje pavaizduotos
levandos? 4u.gif (nepykit jei jau buvo toks klausimas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erika_daug: 22 kovo 2013 - 21:08
QUOTE(erika_daug @ 2013 03 22, 23:08)
Ydomu kokiu atstumu daugmaž susodintos šioje nuostabioje nuotraukoje pavaizduotos
levandos? 4u.gif  (nepykit jei jau buvo toks klausimas)

Rodos rašė, kad kas 50 cm 4u.gif
Atsakyti
taip, sakė optimaliausias atstumas 50 cm ir aš taip pat susodinau, atrodo gerai
Atsakyti
O mano ir antras kartas nesėkmingas - nesudygo . Teks tenkintis tai daigeliais, kurie pernai užaugo. Man pernai kelios žydėjo , tai ar gali iš nukritusių sėklyčių pasidauginti pačios. Atvažiuoju, o ten prie 5 krūmelių dar 5 lenda biggrin.gif , svajoti visad gerai, juk kartais išsipildo bigsmile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 23, 19:23)
O mano ir antras kartas nesėkmingas - nesudygo . Teks tenkintis tai daigeliais, kurie pernai užaugo. Man pernai kelios žydėjo , tai ar gali iš nukritusių sėklyčių pasidauginti pačios. Atvažiuoju, o ten prie 5 krūmelių dar 5 lenda  biggrin.gif , svajoti visad gerai, juk kartais išsipildo  bigsmile.gif  .

Nenusimink 4u.gif Gal dar lauk. Aš gi čia dejavau, kad kelios sėklos išdygo. Nueinu kurią tai dieną į sandėliuką , žiūriu, dar kelios išdygę. Greitai ant palangės iškomandiravau. Būna gi stebuklų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 23 kovo 2013 - 17:30
Susėjau į tą patį vazoną salierus, tai jie jau išlindo, o jei kur likus sėklytė levandos išdygs -atskirsiu biggrin.gif . Ačiū už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
Mano kovo 3 sėtos, po truputį pradėjo dygt. thumbup.gif tfu tfu tfu
Atsakyti
Labas levandu myletojos 4u.gif

Kaip nusivelinau siemet, kazin kas jei dabar seciau??? doh.gif

Du krumeliai balkone ziemojo, istiklintas, bet vistiek ten labai salta budavo, jos vargses sustingusios, bet manau, kad visgi perziemojo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2013 03 24, 09:32)
Du krumeliai balkone ziemojo, istiklintas, bet vistiek ten labai salta budavo, jos vargses sustingusios, bet manau, kad visgi perziemojo  bigsmile.gif

O is ko sprendziat, kad perziemojo?
Merginos, o levandas pavasari reikia nukirpti? As auginu jas trecius metus, kadangi mano pernai gerai perziemojo, as ju visai nekarpiau, graziai toliau sau augo, o va uosvienes levandos po ziemos labai prastai atrode. Bijojo stipriai karpyti.
Tai taip ir nezinau - reikia jas nusienauti pavasari ar ne?
Atsakyti
QUOTE(Žvirblė @ 2013 03 24, 11:32)
Labas levandu myletojos  4u.gif

Kaip nusivelinau siemet, kazin kas jei dabar seciau???  doh.gif

Du krumeliai balkone ziemojo, istiklintas, bet vistiek ten labai salta budavo, jos vargses sustingusios, bet manau, kad visgi perziemojo  bigsmile.gif

Nenusivėlinai. Gali sėti ir dabar.
Jeigu krūmai peržiemoja lauke, kodėl neturėjo peržiemoti įstiklintame balkone? Jeigu levandos lavandula angustifolia, tai turėjo peržiemoti.
Papildyta:
QUOTE(Em/Er @ 2013 03 24, 22:15)
Merginos, o levandas pavasari reikia nukirpti?

Ką tik buvo aptartas šis klausimas ax.gif ieškok mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 24 kovo 2013 - 20:34