Mano ir levandos peržiemojo, rodos, neblogai. Ir man tas pats klausimas parūpo dėl pakirpimo, nes kelios viršūnės tokios pajuodusios . Kirpsiu ir aš kai atšils.
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 17, 21:58)
Mano ir levandos peržiemojo, rodos, neblogai. Ir man tas pats klausimas parūpo dėl pakirpimo, nes kelios viršūnės tokios pajuodusios . Kirpsiu ir aš kai atšils.
Nebeatsimenu kuri iš mamyčių, šioje ar praeitoje temoje, rašė, kad neskubėti nugenėti. Reiks paskaitinėti, gal rasiu išsamiau.
Va, mano levandos kaip atrodo šiandien. Tai va tuos tamsius, turbūt ir reiks apkirpti kai atšils orai, mergaitės?
QUOTE(užsklanda @ 2013 03 18, 18:26)
Mano levandos:)
o kokias tu cia levandas pasejai? augustiflora visai kitaip atrodo
QUOTE(erika_daug @ 2013 03 18, 17:18)
Aha, kokios ydomios levandos
ojetau, net nezinau, mat kolegei atidaviau pokuti, mat ji dar norejo seklu.......tai gal cia ne levandos????
eina sau, juk rimtrai - pauosciau, tikrai ne levandos, sakesssss kaip taip apsisaut, anyzinis lofantas jauciu cia, mat lb kvepia skaniai:) eina sau
QUOTE(užsklanda @ 2013 03 18, 19:25)
ojetau, net nezinau, mat kolegei atidaviau pokuti, mat ji dar norejo seklu.......tai gal cia ne levandos????
eina sau, juk rimtrai - pauosciau, tikrai ne levandos, sakesssss kaip taip apsisaut, anyzinis lofantas jauciu cia, mat lb kvepia skaniai:) eina sau
nu jo, i lofanta cia jau panasiau . na, nevelu nusipirkt ir pasiset levandu dar
QUOTE(Para @ 2013 03 17, 21:02)
Nebeatsimenu kuri iš mamyčių, šioje ar praeitoje temoje, rašė, kad neskubėti nugenėti. Reiks paskaitinėti, gal rasiu išsamiau.
kai pradės sprogti tada ir apkirpsite, žinosite kiek kirpti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 03 18, 19:41)
kai pradės sprogti tada ir apkirpsite, žinosite kiek kirpti
ačiū
Savų žydinčių levandų neturime, tai nors po svetimas akis paganykime.
čia
dar čia
Ir dar čia
Kas skaitote rusiškai, gal bus įdomu paskaityti čia
čia
dar čia
Ir dar čia
Kas skaitote rusiškai, gal bus įdomu paskaityti čia