Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

Mano ir levandos peržiemojo, rodos, neblogai. Ir man tas pats klausimas parūpo dėl pakirpimo, nes kelios viršūnės tokios pajuodusios g.gif . Kirpsiu ir aš kai atšils.
Atsakyti
QUOTE(Juračiuks @ 2013 03 17, 21:58)
Mano ir levandos peržiemojo, rodos, neblogai. Ir man tas pats klausimas parūpo dėl pakirpimo, nes kelios viršūnės tokios pajuodusios  g.gif . Kirpsiu ir aš kai atšils.

Nebeatsimenu kuri iš mamyčių, šioje ar praeitoje temoje, rašė, kad neskubėti nugenėti. Reiks paskaitinėti, gal rasiu išsamiau.
Atsakyti
Va, mano levandos kaip atrodo šiandien. Tai va tuos tamsius, turbūt ir reiks apkirpti kai atšils orai, mergaitės?
Atsakyti
Mano levandos:)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2013 03 18, 18:26)
Mano levandos:)

g.gif o kokias tu cia levandas pasejai? augustiflora visai kitaip atrodo g.gif
Atsakyti
Aha, kokios ydomios levandos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(erika_daug @ 2013 03 18, 17:18)
Aha, kokios ydomios levandos bigsmile.gif

ojetau, net nezinau, mat kolegei atidaviau pokuti, mat ji dar norejo seklu.......tai gal cia ne levandos????
eina sau, juk rimtrai - pauosciau, tikrai ne levandos, sakesssss kaip taip apsisaut, anyzinis lofantas jauciu cia, mat lb kvepia skaniai:) eina sau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo užsklanda: 18 kovo 2013 - 17:28
biggrin.gif būna būna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(užsklanda @ 2013 03 18, 19:25)
ojetau, net nezinau, mat kolegei atidaviau pokuti, mat ji dar norejo seklu.......tai gal cia ne levandos????
eina sau, juk rimtrai - pauosciau, tikrai ne levandos, sakesssss kaip taip apsisaut, anyzinis lofantas  jauciu cia, mat lb kvepia skaniai:) eina sau  doh.gif

nu jo, i lofanta cia jau panasiau mirksiukas.gif . na, nevelu nusipirkt ir pasiset levandu dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 17, 21:02)
Nebeatsimenu kuri iš mamyčių, šioje ar praeitoje temoje, rašė, kad neskubėti nugenėti. Reiks paskaitinėti, gal rasiu išsamiau.

kai pradės sprogti tada ir apkirpsite, žinosite kiek kirpti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 03 18, 19:41)
kai pradės sprogti tada ir apkirpsite, žinosite kiek kirpti  smile.gif

ačiū 4u.gif
Atsakyti
Savų žydinčių levandų neturime, tai nors po svetimas akis paganykime. 4u.gif
čia

dar čia

Ir dar čia

Kas skaitote rusiškai, gal bus įdomu paskaityti čia
Atsakyti