Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(Vilhelmina @ 2013 03 15, 10:03)
as e-seklose ziema pirkau kazkokias purple ir 12 jau daigeliu isdygo (is 20 galimu). kazin, cia ne purpurines bus  g.gif hidcote blue pasetos veliau, tai tos tik 7...kaip suprantu jos tokios melynos turetu but. na o kiti vaziuoja dar tik iki manes  unsure.gif dar kazkokie dwarf atvaziuoja sekliukai, tai tie bus miniakai greiciausiai  g.gif . viena eile pries aukstauges gal tiktu sodint, butu dvi eiles. ot sunkus apsisprendimas. gerai, kad dar laiko yra  rolleyes.gif dar svarstau kad gal  butu grazu palikt kokiom rozinem rusmenem vietos  toj eilej g.gif  apetitas auga i pavasari  lotuliukas.gif

As pasisejau melynu, violetiniu ir bordo, bandysiu sodinti ir maisytai ir vienspalves, nes keliose vietose planuoju. Bet pradziai dar reikia didesnes pasiauginti sekmingai. Tai pratransliuosiu kaip seksis wink.gif
Atsakyti
Aš ką tik saviškes perpikiavau į didesnį indą. biggrin.gif
Atsakyti
Čia foto, akis paganyti. Vietoj pavasario smile.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 16, 14:20)
Čia foto, akis paganyti. Vietoj pavasario  smile.gif

Tie iš tamsiausios eilės (antri nuo apačios, kaip ajerai su drugeliais) mūsų sąlygomis deje, bet neperžiemos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(yerena @ 2013 03 16, 23:40)
Tie iš tamsiausios eilės (antri nuo apačios, kaip ajerai su drugeliais) mūsų sąlygomis deje, bet neperžiemos  verysad.gif

Tikrai, kaip drugeliai smile.gif
Tai jau tikrai neperžiemos, laukiam klimato atšilimo mirksiukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 16, 23:49)
Tikrai, kaip drugeliai  smile.gif
Tai jau tikrai neperžiemos, laukiam klimato atšilimo  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif as uz. o jei rimtai, tai nuostabus vaizdas bigsmile.gif
Atsakyti
Noreciau paratimo ax.gif mano levandu krumas augo pavesyje ir apsuptas kitu geliu cool.gif todel isstybo ir apacioje nera lapeliu, rudeni isskirsciau i kelis mazus krumelius ir persodinau i sauleta vieta, matau, kad sekmingai perziemojo kyso is sniego zalios virsuneles bigsmile.gif tik nezinau ar ta zaluma nuo pat apacios, nes rudeni koks 10cm pliki stiebai styrojo unsure.gif idomu jeigu nukirpciau ar isleistu naujas sakas tas senas stiebas g.gif
Atsakyti
kirpti tikrai reikia, tik dabar gal ankstoka
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 03 17, 11:09)

gal reikejo is rudens nukirpti g.gif
Atsakyti
QUOTE(voveriukstis @ 2013 03 17, 12:09)

drinks_cheers.gif . Aš dar palūkėčiau, tikrai peranksti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mupi @ 2013 03 17, 11:31)