Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Sveikutes, as, kaip visuomet, izuliai isiverziu i tema su klausimu.
Yvette, ka tik skridot lektuvu. Ir kitos mergaites kurios vezasi juosteles ir juostinius fotoaparatus. Ar neapsviecia juosteliu tie bagazo skaneriai? Ar galiu drasiai vezti juosteles?aciu.
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 02 17, 23:47)
svarbiausia,kad matytusi kaip kinta fonas esantis uz objekto  4u.gif

"fonas" gali buti ir pries objekta, na bent jau is principo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 02 18, 08:51)
Sveikutes, as, kaip visuomet, izuliai isiverziu i tema su klausimu.
Yvette, ka tik skridot lektuvu. Ir kitos mergaites kurios vezasi juosteles ir juostinius fotoaparatus. Ar neapsviecia juosteliu tie bagazo skaneriai? Ar galiu drasiai vezti juosteles?aciu.

man vieną kartą yra truputį pagadinę, bet nesugadinę visiškai. kuo jautresnės juostelės, tuo labiau gadinasi. sako, kad į foliją galima bandyt suvyniot, bet gali būti, kad tikrintojai jas panorės apžiūrėti gyvai arba vis tiek kiš per rentgeną. bet yra ir prasprūdusių smile.gif taip kad siūlau pirkti tik nejautrias juosteles, jos praktiškai nejunta tų spindulių, arba vynioti į foliją, bet būti pasiruošus tikrinimui. mane vieną kartą su fotiku vedėsi į atskirą kambarį kaip nusikaltėlę ir tikrino fotiką, ar ant jo nėra kokių nors pėdsakų. nesupratau, ar narkotikų, ar sprogmenų ieškojo smile.gif bet buvo labai įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 02 18, 10:47)
man vieną kartą yra truputį pagadinę, bet nesugadinę visiškai. kuo jautresnės juostelės, tuo labiau gadinasi. sako, kad į foliją galima bandyt suvyniot, bet gali būti, kad tikrintojai jas panorės apžiūrėti gyvai arba vis tiek kiš per rentgeną. bet yra ir prasprūdusių smile.gif taip kad siūlau pirkti tik nejautrias juosteles, jos praktiškai nejunta tų spindulių, arba vynioti į foliją, bet būti pasiruošus tikrinimui. mane vieną kartą su fotiku vedėsi į atskirą kambarį kaip nusikaltėlę ir tikrino fotiką, ar ant jo nėra kokių nors pėdsakų. nesupratau, ar narkotikų, ar sprogmenų ieškojo smile.gif bet buvo labai įdomu smile.gif

Dekui. O kas turima minty nejautrias juosteles? Su zemu ISO?pas mane visos 400
Atsakyti
QUOTE(pandre @ 2013 02 18, 09:58)
Dekui. O kas turima minty nejautrias juosteles? Su zemu ISO?pas mane visos 400

400-inės nenumirs.
va kokių 1600, 3200 jautrumo tai nebesidėčiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 17, 23:33)

Pas tave aktionu laikotarpis, ane? Man tai graziau butu a la naturel... ax.gif

Panasiai... ax.gif Turint laiko megstu paeksperimentuoti... bet dazniausiai kazkokiai konkreciai nuotraukai buna uzmanymas.
Atsakyti
asvi.

nu gal ir tiesa, nes fotkinau kambaryje, kur rudos uzuolaidos, sienos morkavos doh.gif doh.gif 4u.gif

jau privrgau su tuo 5 nd, reik vyro sulaukt, vel prasyt uz asistenta su kremuku pabut lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 18 vasario 2013 - 11:35
dinceli man lbai patiko tavo paskutinioji foto bet nenesa ji man i kosmaru serijos, noretusi sviesumo svelnumo joje 4u.gif
Atsakyti
Labas smile.gif
apleidau pradziamokslius visai. Bet ziuriu kiek naujokiu cia rolleyes.gif

kas naujo?
Papildyta:
sedziu Flickre ir rasau komentarus nuotraukoms. Gal kuri nori kad prasieiciau? rolleyes.gif
Atsakyti
Endži ir amade, parašiau jums flikre.Nepykit, kad ne čia, man ten foto prieš akis, o čia ne, nes cituoti su foto nIgalima.

Ačiū už gerus žodžius mano Ievai, o gal vis dėlto ji jokia ne Ieva o Lilit.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2013 02 18, 13:13)
Labas smile.gif
apleidau pradziamokslius visai. Bet ziuriu kiek naujokiu cia rolleyes.gif

kas naujo?
Papildyta:
sedziu Flickre ir rasau komentarus nuotraukoms. Gal kuri nori kad prasieiciau? rolleyes.gif

labas, zinoma, kad noriu 4u.gif
tiek kad flick savo pritersiau namu darbais + dar imesiu vel
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 18 vasario 2013 - 13:00
QUOTE(krispuka @ 2013 02 18, 13:50)
labas, zinoma, kad noriu 4u.gif
tiek kad flick savo pritersiau namu darbais + dar imesiu vel

duoks nuoroda smile.gif
Atsakyti