Sveikutes, as, kaip visuomet, izuliai isiverziu i tema su klausimu.
Yvette, ka tik skridot lektuvu. Ir kitos mergaites kurios vezasi juosteles ir juostinius fotoaparatus. Ar neapsviecia juosteliu tie bagazo skaneriai? Ar galiu drasiai vezti juosteles?aciu.
QUOTE(lunameja @ 2013 02 17, 23:47)
svarbiausia,kad matytusi kaip kinta fonas esantis uz objekto
"fonas" gali buti ir pries objekta, na bent jau is principo
QUOTE(pandre @ 2013 02 18, 08:51)
Sveikutes, as, kaip visuomet, izuliai isiverziu i tema su klausimu.
Yvette, ka tik skridot lektuvu. Ir kitos mergaites kurios vezasi juosteles ir juostinius fotoaparatus. Ar neapsviecia juosteliu tie bagazo skaneriai? Ar galiu drasiai vezti juosteles?aciu.
man vieną kartą yra truputį pagadinę, bet nesugadinę visiškai. kuo jautresnės juostelės, tuo labiau gadinasi. sako, kad į foliją galima bandyt suvyniot, bet gali būti, kad tikrintojai jas panorės apžiūrėti gyvai arba vis tiek kiš per rentgeną. bet yra ir prasprūdusių taip kad siūlau pirkti tik nejautrias juosteles, jos praktiškai nejunta tų spindulių, arba vynioti į foliją, bet būti pasiruošus tikrinimui. mane vieną kartą su fotiku vedėsi į atskirą kambarį kaip nusikaltėlę ir tikrino fotiką, ar ant jo nėra kokių nors pėdsakų. nesupratau, ar narkotikų, ar sprogmenų ieškojo bet buvo labai įdomu
QUOTE(sayonara @ 2013 02 18, 10:47)
man vieną kartą yra truputį pagadinę, bet nesugadinę visiškai. kuo jautresnės juostelės, tuo labiau gadinasi. sako, kad į foliją galima bandyt suvyniot, bet gali būti, kad tikrintojai jas panorės apžiūrėti gyvai arba vis tiek kiš per rentgeną. bet yra ir prasprūdusių taip kad siūlau pirkti tik nejautrias juosteles, jos praktiškai nejunta tų spindulių, arba vynioti į foliją, bet būti pasiruošus tikrinimui. mane vieną kartą su fotiku vedėsi į atskirą kambarį kaip nusikaltėlę ir tikrino fotiką, ar ant jo nėra kokių nors pėdsakų. nesupratau, ar narkotikų, ar sprogmenų ieškojo bet buvo labai įdomu
Dekui. O kas turima minty nejautrias juosteles? Su zemu ISO?pas mane visos 400
QUOTE(pandre @ 2013 02 18, 09:58)
Dekui. O kas turima minty nejautrias juosteles? Su zemu ISO?pas mane visos 400
400-inės nenumirs.
va kokių 1600, 3200 jautrumo tai nebesidėčiau
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 17, 23:33)
Panasiai... Turint laiko megstu paeksperimentuoti... bet dazniausiai kazkokiai konkreciai nuotraukai buna uzmanymas.
asvi.
nu gal ir tiesa, nes fotkinau kambaryje, kur rudos uzuolaidos, sienos morkavos
jau privrgau su tuo 5 nd, reik vyro sulaukt, vel prasyt uz asistenta su kremuku pabut
nu gal ir tiesa, nes fotkinau kambaryje, kur rudos uzuolaidos, sienos morkavos
jau privrgau su tuo 5 nd, reik vyro sulaukt, vel prasyt uz asistenta su kremuku pabut
dinceli man lbai patiko tavo paskutinioji foto bet nenesa ji man i kosmaru serijos, noretusi sviesumo svelnumo joje
Labas
apleidau pradziamokslius visai. Bet ziuriu kiek naujokiu cia
kas naujo?
Papildyta:
sedziu Flickre ir rasau komentarus nuotraukoms. Gal kuri nori kad prasieiciau?
kas naujo?
Papildyta:
Endži ir amade, parašiau jums flikre.Nepykit, kad ne čia, man ten foto prieš akis, o čia ne, nes cituoti su foto nIgalima.
Ačiū už gerus žodžius mano Ievai, o gal vis dėlto ji jokia ne Ieva o Lilit.
Ačiū už gerus žodžius mano Ievai, o gal vis dėlto ji jokia ne Ieva o Lilit.
QUOTE(Zirzė @ 2013 02 18, 13:13)
Labas
kas naujo?
Papildyta:
kas naujo?
Papildyta:
labas, zinoma, kad noriu
tiek kad flick savo pritersiau namu darbais + dar imesiu vel
QUOTE(krispuka @ 2013 02 18, 13:50)
labas, zinoma, kad noriu
duoks nuoroda