Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Jurzole @ 2013 02 17, 21:49)
Wow. As irgi. Beveik gundausi jau. Ar ilgai dar bus kazi? O gal paskui i Amsterdama atkeliaus?  g.gif

aha, gundykis gundykis. Žinok į šią parodą tikrai tikrai verta atvažiuoti.
Jei bus Amsterdame, pasižiūrėk kada atidarymas. Aš pražiopojau. Bryan Adams buvo ir atidaryme, autografus dalino. Žiopliuke žodžiu esu... Na bet ir įtemptos dienos buvo, tai gal net nebūčiau spėjus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 17 vasario 2013 - 22:03
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 16, 16:15)

3 ND, kartoju. Trūksta vieno Taip, arba pasiuntimo perdaryt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 17, 23:06)
3 ND, kartoju. Trūksta vieno Taip, arba pasiuntimo perdaryt blush2.gif

ND tvarkingi, bet noretusi siek tiek sviesiau, gal susilaikau...o gal ir ne... bala nemate... TAIP, priversim paspurdeti prie 2 ND 4u.gif

Papildyta:
Susigundžiau... ir atnešu dar vieną nakčiai... iš "košmarų" serijos smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dincelis: 17 vasario 2013 - 22:27
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 17, 22:00)
Man šis geresnis už kremą buvo g.gif Tikrinau su PS, kur nėra šešėlių - OK...
@Jurzole, kaip tau? Nebepasitikiu savo kompu visiškai  lotuliukas.gif

Man tai labai net nebalta... tiksliau, kaip tu sakei, ten, kur nera seseliu, tai balta. Gal net uzskaityciau - bet va, stovi akyse tie ND su domino, kur net seseliai tik pilki, o ne su atspalviais. Todel ir neuzskaiciau sito.

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 17, 22:02)
Tai kad ne ragana.

Tai gerai tada mirksiukas.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 02 17, 22:24)
ND tvarkingi, bet noretusi siek tiek sviesiau, gal susilaikau...o gal ir ne... bala nemate... TAIP, priversim paspurdeti prie 2 ND  4u.gif

Susigundžiau... ir atnešu dar vieną nakčiai... iš "košmarų" serijos  smile.gif

Tai kad cia jau trecias ND buvo, tai nebent prie ketvirto spurdet Spindulele tures mirksiukas.gif ir ne per sviesu tikrai, pirmai per sviesu buvo, as pasiunciau patamsint doh.gif biggrin.gif

Pas tave aktionu laikotarpis, ane? Man tai graziau butu a la naturel... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 17 vasario 2013 - 22:34
QUOTE(Dincelis @ 2013 02 17, 23:24)
ND tvarkingi, bet noretusi siek tiek sviesiau, gal susilaikau...o gal ir ne... bala nemate... TAIP, priversim paspurdeti prie 2 ND  4u.gif
Papildyta:

Ačiū 4u.gif clap.gif O aš jau išsigandau, nes modelius vaikai sužiaumojo. biggrin.gif
OI, koks geras jausmas, net paširdžius kutena blush2.gif
Dabar 4 ND laukia. clap.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 17 vasario 2013 - 22:34
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 17, 22:33)
Dabar 4 ND laukia.  clap.gif

Sekmes 4u.gif Nepamirsk, ka jau ismokai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 17, 23:35)
Sekmes  4u.gif Nepamirsk, ka jau ismokai  mirksiukas.gif

Labai tikiuosi, kad euforija dabartinė proto neužtemdys smile.gif Bet vat, to pajautimo estetikai neturiu kažkaip. Tik stengsiuos neužmiršti patarimo, kad mažiau yra geriau.
Dar man toks klausimas, o kokiu atstumu maždaug nutolti nuo to daikto?
Ar nėra skirtumo, svarbiausia, kad matytųsi tas artėjimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 17, 22:39)

Svarbiausia, kad skirtumas fono suliejimo matytusi. O del atstumo - eksperimentuok. Bus naudingiau jei pati suzinosi per bandymus, o ne kazkas pasakys.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 17 vasario 2013 - 22:47
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 17, 22:39)
Labai tikiuosi, kad euforija dabartinė proto neužtemdys smile.gif Bet vat, to pajautimo estetikai neturiu kažkaip. Tik stengsiuos neužmiršti  patarimo, kad mažiau yra geriau.

svarbiausia,kad matytusi kaip kinta fonas esantis uz objekto 4u.gif
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 17, 21:33)
Man tai labai net nebalta... tiksliau, kaip tu sakei, ten, kur nera seseliu, tai balta. Gal net uzskaityciau - bet va, stovi akyse tie ND su domino, kur net seseliai tik pilki, o ne su atspalviais. Todel ir neuzskaiciau sito.

Nors aš tuos domino iš pirmo karto atsiskaičiau, bet meluočiau jei sakyčiau, kad pykšt pokšt ir padariau biggrin.gif apdėta aplink buvo baltais lapais ir paklodėm, kad tik jokių kitų atspalvių neprigaudytų ir šešėliai švelnesni būtų... biggrin.gif dar dienos šviesoj tai lengviau, nu bet dirbtinėj šviesoj, tai necenzūriniai žodžiai mintyse lietis pradėjo biggrin.gif, kai baldai tokie kreminiai, sienos gelsvos, lempa irgi šviečia geltonai, o domino šiek tiek blizgiu paviršium ištikųjų.. Ir baldus klojau ir telefoną nuo lempos žemyn ant šniūriuko pakabinau, kad papildomai baltos šviesos įneštų ir atmuštų tą geltoną.. biggrin.gif

Krispuka tavo aplinkoj yra kažkas rausva, ružava, ar užuolaidos, ar sienos, ar baldai..nes net plika akim matosi, kad ružavuoja ir jau kelintas bandymas iš eilės. Arba eik į kitą kambarį, arba kaip aš dariau pabandyk apie fotografuojamą daigtą apklot balta medžiaga, ant baldų ką baltą užmest, kad fotografuojamoj vietoj kuo mažiau būtų kitų spalvų atspindžių..

Papildyta:
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 17, 20:45)
Na, na smile.gif Aš tokia pati mokinukė kaip ir jūs... cool.gif

Nu jau.. Nu jau... biggrin.gif jau pasikuklinot kaip reikalas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 17, 21:45)
Na, na smile.gif Aš tokia pati mokinukė kaip ir jūs... cool.gif
Diuseldorfe, o kur tu pati jei ne paslaptis? smile.gif Kiek suprantu taip pat Vokietijoje?
Na žinok  thumbup.gif
Kartais per daug save nuvertinam tongue.gif  rolleyes.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia del mokinukes juokas, o i klausima apie 20 km nuo Dortmundo ax.gif Iki Diuseldorfo 70 kazkur g.gif
Atsakyti