QUOTE(Jurzole @ 2013 02 17, 21:33)
Man tai labai net nebalta... tiksliau, kaip tu sakei, ten, kur nera seseliu, tai balta. Gal net uzskaityciau - bet va, stovi akyse tie ND su domino, kur net seseliai tik pilki, o ne su atspalviais. Todel ir neuzskaiciau sito.
Nors aš tuos domino iš pirmo karto atsiskaičiau, bet meluočiau jei sakyčiau, kad pykšt pokšt ir padariau
apdėta aplink buvo baltais lapais ir paklodėm, kad tik jokių kitų atspalvių neprigaudytų ir šešėliai švelnesni būtų...
dar dienos šviesoj tai lengviau, nu bet dirbtinėj šviesoj, tai necenzūriniai žodžiai mintyse lietis pradėjo
, kai baldai tokie kreminiai, sienos gelsvos, lempa irgi šviečia geltonai, o domino šiek tiek blizgiu paviršium ištikųjų.. Ir baldus klojau ir telefoną nuo lempos žemyn ant šniūriuko pakabinau, kad papildomai baltos šviesos įneštų ir atmuštų tą geltoną..
Krispuka tavo aplinkoj yra kažkas rausva, ružava, ar užuolaidos, ar sienos, ar baldai..nes net plika akim matosi, kad ružavuoja ir jau kelintas bandymas iš eilės. Arba eik į kitą kambarį, arba kaip aš dariau pabandyk apie fotografuojamą daigtą apklot balta medžiaga, ant baldų ką baltą užmest, kad fotografuojamoj vietoj kuo mažiau būtų kitų spalvų atspindžių..
Papildyta:
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 17, 20:45)
Na, na
Aš tokia pati mokinukė kaip ir jūs...
Nu jau.. Nu jau...
jau pasikuklinot kaip reikalas