Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Edeva @ 2013 02 17, 17:21)

labai jau stiprus seselis ant puses veiduko  verysad.gif o antroji  schmoll.gif

na taip, man irgi tokia nutamsėjusi foto. O antroji... bandžiau pasinaudot praeito savaitgalio pasiūlymu "pažvelgt pro petį" ir parodyt, ką veikia nusisukęs. Bet visai nesižiūrėjo - buitinis vaizdas. O šis iš principo irgi nieko nesakantis pakaušiukas blush2.gif

QUOTE(Dincelis @ 2013 02 17, 17:37)

Amade - atrodo labai pilkas, berniukas grazus, bet tai tik berniukas.... o antrojoje is vis tik berniuko pakausis

su JB labai noriu išmokt. Man taip gražu nespalvotos foto... ax.gif beje, dėl tamsumo, čia originali foto, šiek tiek šviesinta ir nekarpyta. Gal tas šešėlis ant veido ne toks baisus kaip nespalvotoj? g.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 17, 20:39)
hmm, visko gali buti, nes man nesimato

pagal ka nusireguliuot monitoriaus spalvas?

na, pvz., windows 7 turi savo kalibravimo softa (kazkur prie monitoriaus nustatymu yra). Tiksliu spalvu tai siaip su softu nesusikalibruosi, bet bent jau nusireguliuosi kad matytum daugiau pilku atspalviu.
O jei nori tikslesniu spalvu, tai reik kalibruotis su hardwariniu kalibratorium.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 17 vasario 2013 - 20:39
QUOTE(Yvette @ 2013 02 16, 21:28)
šiandien buvom Bryan Adams fotografijų parodoje. Eidama ten galvojau ok. žinomas, sukasi geram rate, įsigijo gerą aparatūra ir pyškina įžymybes... Pripažįstu, nepasidomėjau internete kaip jis fotografuoja ir t.t.
Likau nustebusi. Pozityviai.

Wow. As irgi. Beveik gundausi jau. Ar ilgai dar bus kazi? O gal paskui i Amsterdama atkeliaus? g.gif

QUOTE(Endži @ 2013 02 16, 23:58)
nespeju as su jumis niekaip kolkas, darbo daug, auditas kita sav doh.gif  cia sios dienos kadras, manau tinkantis i kasdienybe blush2.gif

Labai miela foto. Ir katukas toks fainas smile.gif

QUOTE(zapukė @ 2013 02 17, 01:28)
Mokausi pažinti šviesą, kartu naktinė variacija Judesio tema. Dėkinga už kritiškumą  4u.gif

Na man tai patinka.

QUOTE(Ogiene @ 2013 02 17, 16:44)
Na sakyciau sviesiau ax.gif

Tikrai taip mirksiukas.gif Uzskaitau.

QUOTE(Alabama @ 2013 02 17, 17:43)
Merginos, rytoj pakomentuosiu jūsų foto, dabar turiu bėgti
Ieva.

Nu ka, ir vel tenka sakyti, kad labai grazu smile.gif

QUOTE(Ogiene @ 2013 02 17, 18:31)
Ačių už 2 Taip  4u.gif .Lauksiu dar Jurzoles  pastabų

Oi, o kodel butent mano, as cia tipo didziausia ragana pastaruoju metu? g.gif biggrin.gif

Merginos, jei kam dar truksta ND uzskaitymu, ir jie jau pries kelis ar keliolika psl skelbti, tai dekit tiesiog is naujo (t.y. cituokit zinute su nuotraukom), gal taip greiciau sulauksit to trukstamo "taip".
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2013 02 17, 21:37)
na, pvz., windows 7 turi savo kalibravimo softa (kazkur prie monitoriaus nustatymu yra). Tiksliu spalvu tai siaip su softu nesusikalibruosi, bet bent jau nusireguliuosi kad matytum daugiau pilku atspalviu.
O jei nori tikslesniu spalvu, tai reik kalibruotis su hardwariniu kalibratorium.

pas mane xp yra, na vienaip ar kitaip, patvarkiau foto, per efoto, lygtais spalvu monitoriaus nustatymai yra, reikia zvilgtelt
Papildyta:
QUOTE(krispuka @ 2013 02 17, 13:52)
Nu dar nepasiduodu doh.gif  doh.gif  bandau kita varianta

Auto

user posted image

debeselis

user posted image

Custom

user posted image

ax.gif  ax.gif  ax.gif

vertinkit, nes daugiau nebeismanau ka daryti g.gif
Atsakyti
nedraugai
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 17, 20:49)
Merginos, jei kam dar truksta ND uzskaitymu, ir jie jau pries kelis ar keliolika psl skelbti, tai dekit tiesiog is naujo (t.y. cituokit zinute su nuotraukom), gal taip greiciau sulauksit to trukstamo "taip".

Man labai trūksta paskutinio TAIP
QUOTE(Gitusia @ 2013 02 17, 11:21)
4 ND. Patriotiškas variantas  lithuania.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 17, 12:34)
Jūsų taip - balzamas mano sielai  blush2.gif

Na, na smile.gif Aš tokia pati mokinukė kaip ir jūs... cool.gif

QUOTE(.ege @ 2013 02 17, 15:36)
O kur Adamso paroda vyksta? matyt praziurejau lygtai kazkur Duseldorfas paminetas buvo?  g.gif

Diuseldorfe, o kur tu pati jei ne paslaptis? smile.gif Kiek suprantu taip pat Vokietijoje?

QUOTE(Alabama @ 2013 02 17, 17:43)
Merginos, rytoj pakomentuosiu jūsų foto, dabar turiu bėgti

Na žinok thumbup.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 17, 19:09)
p.s. aisku as nelyginu saves su ja...

Kartais per daug save nuvertinam tongue.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 17, 20:55)
vertinkit, nes daugiau nebeismanau ka daryti  g.gif

Na tai kad nebalta... ruzava man.

QUOTE(Gitusia @ 2013 02 17, 21:26)
Man labai trūksta paskutinio TAIP

Taip. Eik krispukai kompanija palaikysi su penktuoju ND, liudna jai vienai mirksiukas.gif

QUOTE(Endži @ 2013 02 17, 21:19)

Netikiu biggrin.gif Butu nedraugai, katukas seniai butu pabeges... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 17, 21:47)
Netikiu  biggrin.gif Butu nedraugai, katukas seniai butu pabeges...  cool.gif

biggrin.gif na jie tikrai apsipyke buvo, tiesiog katinas nuo jo nebega dazniausiai, lb ji isdresiravo, nuo manes jau senai butu pabeges
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 17, 21:47)
Taip. Eik krispukai kompanija palaikysi su penktuoju ND, liudna jai vienai mirksiukas.gif

aciuks.gif assa.gif clap.gif

Kaip koks adrenalinas tie ND! Kiek džiaugsmo suteikia TAIP, ypač tas trečiasis, leidžiantis žengti toliau smile.gif

Taip, nuo dabar dabar visos mintys, pastangos ties 5 ND smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 17, 12:38)
Sveiki, as vel su savo 5 nd dieniniu apsvietimu  blush2.gif

Auto

user posted image

Debeselis

user posted image

Custom

user posted image

Man šis geresnis už kremą buvo g.gif Tikrinau su PS, kur nėra šešėlių - OK...
@Jurzole, kaip tau? Nebepasitikiu savo kompu visiškai lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 17 vasario 2013 - 22:01
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 17, 21:49)

Oi, o kodel butent mano, as cia tipo didziausia ragana pastaruoju metu?  g.gif  biggrin.gif

Tai kad ne ragana. Kažkaip neužmirštat mokinukių su jų ND, patariat, padrąsinat, pabaksnojat, tai ir laukia visos biggrin.gif Labai gerai sulaukti kažkokių atsiliepimų, negu išvis nieko.
Atsakyti