Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 02 24, 19:48)
O kas ten gerai?  g.gif
yra n paprastų, fotogeniškų daiktų, kurių kiekviena namuose turim, be išimčių. Bet nesuvokiu kodėl kartais pasirenkat neaišku ką ir taip sau pasunkinat užduotį

As nesakau,kad ten gerai,bet tiesiog noriu zinoti,kurioje vietoje tureciau ka pataisyti.Ar cia paprasciausiai netinkamas daiktas.Nieko nebesuprantu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 02 24, 20:25)

QUOTE(krispuka @ 2013 02 24, 20:50)

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 24, 20:56)
As nesakau,kad ten gerai,bet tiesiog noriu zinoti,kurioje vietoje tureciau ka pataisyti.Ar cia paprasciausiai netinkamas daiktas.Nieko nebesuprantu  g.gif

Ne tik dėl daikto. Man tarkim neaišku kurioje vietoje pasimeta fokusas.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 24, 20:06)
Ne tik dėl daikto. Man tarkim neaišku kurioje vietoje pasimeta fokusas.

Dabar kaip ir aiskiau smile.gif . Fokusavau,tai buteliuka.
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 24, 21:09)
Dabar kaip ir aiskiau smile.gif . Fokusavau,tai buteliuka.

vat tame ir blogumas pasirenkant tokius daiktus. Imk paprastesnių formų, neblizgų ir sufokusuosi geriau
Atsakyti
Jurzole, ne, susirikiavo iskart smile.gif tik per fotosesija pavargo, pradejo griuvineti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(R.i.R. @ 2013 02 24, 20:27)
Jurzole, ne, susirikiavo iskart smile.gif tik per fotosesija pavargo, pradejo griuvineti biggrin.gif

Jei darai ant stiklo, veidrodžio, tai labai gerai karšti klijai,jie nuo slidaus paviršiaus nusiima lengvai wink.gif
Šauniai atrodo.

Ačiū už sveikinimust mūsų mergytei 4u.gif

Judesys - šuolis, puikiai atrodo 4u.gif

Vilnis, pastatas kaip 3D lyg būtų bigsmile.gif

Spindulėli, jei dar trūksta, taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 02 24, 21:40)
Jei darai ant stiklo, veidrodžio, tai labai gerai karšti klijai,jie nuo slidaus paviršiaus nusiima lengvai wink.gif
Šauniai atrodo.

Ačiū už sveikinimust mūsų mergytei 4u.gif

Judesys - šuolis, puikiai atrodo 4u.gif

Vilnis, pastatas kaip 3D lyg būtų bigsmile.gif

Spindulėli, jei dar trūksta, taip 4u.gif

Ačiū 4u.gif
Imsiu visus Taip biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 24, 19:23)
Jūržole ??? blush2.gif

Būtinai mano nuomonės reikia? ax.gif Sakiau, gal išsisuksiu neburbėjusi šįkart biggrin.gif

Man žinok, pirmas bandymas dienos šviesoj geriau tiko - WB prasme, nes dėl kitko tai ir šitas geras. O WB anam tikrai buvo geresnis, ten tik šešėliai poroj vietų nebalti buvo. Esam užskaitę žymiai prastesnius variantus. O šitas variantas man labiau rūžavuoja, nors va merginos užskaitė.

Žodžiu, turi jau pakankamai užskaitymų abiems dalims, tai tuo ir pabaikim šitą odisėją - pakankamai jau prisikamavai su tuo penktuoju ND mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti