O kur Adamso paroda vyksta? matyt praziurejau lygtai kazkur Duseldorfas paminetas buvo?
Krispuka nu arba man vaidenasi nu bet custom man melynuoja...
bet sakau mano nbesiojama stai gal ne taip rodo. Palauk ka senbuves pasakys.
bet sakau mano nbesiojama stai gal ne taip rodo. Palauk ka senbuves pasakys.
Autoportreciukas
QUOTE(krispuka @ 2013 02 17, 14:57)
zapuke o kaip savo kadra ta judesi padarai, ar sukadravai is daug kadru i viena, ar su kokiu ilgu islaikymu pazaidei?
Ilgas išlaikymas ir pašvietinėjau su blykste arba prožektoriumi.
Sveikos,
atnešu porą bandymų šio savaitgalio temai necentruoto portreto. Kadangi modelis nepasėdi ramiai, tai mano akim žiūrint fokusas pabėgęs Bet šiaip laukiu komentarų
atnešu porą bandymų šio savaitgalio temai necentruoto portreto. Kadangi modelis nepasėdi ramiai, tai mano akim žiūrint fokusas pabėgęs Bet šiaip laukiu komentarų
O čia mano pirmieji pažaidinėjimai su ilgu išlaikymu:
as siandien geles fotkinau, nu man jos
Cia daugiau
Cia daugiau
QUOTE(krispuka @ 2013 02 17, 13:43)
Autoportreciukas
na labai idomus bandymas
QUOTE(Amade @ 2013 02 17, 14:16)
labai jau stiprus seselis ant puses veiduko o antroji
QUOTE(Gitusia @ 2013 02 17, 14:18)
O čia mano pirmieji pažaidinėjimai su ilgu išlaikymu:
labai fainas bandymas
QUOTE(Endži @ 2013 02 17, 14:28)
as siandien geles fotkinau, nu man jos
na nzn man tai gele ir tiek kazkaip kitaip jos noretusi pateiktos
bandau gryst nu velniava kaip apsirgom pirma dukryte,poto sunus, dabar as visai nebegyva gripas juodai uzpuoles
Krispuka - kai spalvos tokios labai keistos versciau i j/b, dar gal but noretusi daugiau ranksos su aiskesniais pirstais...
Amade - atrodo labai pilkas, berniukas grazus, bet tai tik berniukas.... o antrojoje is vis tik berniuko pakausis
Gitusia - bandymai labai idomus. Koki išlaikyma buvai pasirinkus???
Endži - Geles pasakiskai grazios, bet moketi jas dailiai pateiskti taip pat yra menas...
Uogiene - TAIP
Amade - atrodo labai pilkas, berniukas grazus, bet tai tik berniukas.... o antrojoje is vis tik berniuko pakausis
Gitusia - bandymai labai idomus. Koki išlaikyma buvai pasirinkus???
Endži - Geles pasakiskai grazios, bet moketi jas dailiai pateiskti taip pat yra menas...
Uogiene - TAIP
Merginos, rytoj pakomentuosiu jūsų foto, dabar turiu bėgti
Ieva.
Ieva.
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 17, 16:44)
Na sakyciau sviesiau
TAIP
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2013 02 17, 17:43)
Merginos, rytoj pakomentuosiu jūsų foto, dabar turiu bėgti
Ieva.
Ieva.