Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Giniatte @ 2013 02 24, 17:37)
Inza taip pat įdomiai sugalvojai, tik foto kol pamačiau žuvelę  smile.gif

nebūtum parašius, nebūčiau ir aš pastebėjus doh.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 02 24, 17:50)
pigokai tokie action'ai man atrodo  blush2.gif
Wb geras, bet foto kompoziciškai na kažkaip nesižiūri man, netvarkinga, gal susilaikysiu  4u.gif

na čia jau kabinėjimasis. wb juk geras

QUOTE(Yvette @ 2013 02 24, 17:55)
TEka, o galėtum man nuorodą duoti flickr, kur visi tavo ND sudėti.

http://www.flickr.co...s/39821183@N04/

QUOTE(Inza @ 2013 02 24, 17:58)
Na, gal spalvota ir geriau smile.gif

man irgi spalvota geriau
Atsakyti
Su judesiu nesigavo, truksta dar man ziniu smile.gif ir gebejimu pozuotoja priversti pozuoti biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Inza @ 2013 02 24, 18:54)
Su judesiu nesigavo, truksta dar man ziniu smile.gif ir gebejimu pozuotoja priversti pozuoti biggrin.gif

visai fainai sakyčiau
Atsakyti
Fainai zaidziat su savaitgalio tema. Puodelis su zuvele istrigo man, ir skraidantys sauksteliai smile.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 02 24, 17:50)
Pavasario dar:

Gaiviai.

QUOTE(Teka @ 2013 02 24, 18:51)

Gal ir kabinejimasis, bet pritarsiu Ritulei. Bent jau zvakide galejai tvarkingai kadre sutalpinti, uzuot kampa nei siaip nei taip nukapojusi. Pirmam ND tokios klaidos dar atleistinos, bet ir tai nebus uzskaityta. O tu jau penkta darai. Ir dar siausiesi mirksiukas.gif
Atsakyti
na dar viena jusu teisimui spalvota user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 24, 19:00)
na dar viena jusu teisimui spalvota

o šita geriausia iš tų, kur rodei. gal kad spalvota. patinka ši
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Teka: 24 vasario 2013 - 19:02
QUOTE(Afrė @ 2013 02 22, 17:41)

Nzn kaip kas šąlat, bet pvz., pas mus namie +22-23, man per karšta, dienos metu šildymą užsukam doh.gif

Gal yra norinčių šiltai gyventi Panevėžyje, man bendramintė nepamaišytų... 4u.gif nes čia yra tokie trys namai visam Pnv kur kamabryje vidurį žiemos rodo +25, +26 C, o mokam kapeikas...
Atsakyti
Kristalines, voveraite, R.I.R labai patiko jusu darbeliai bigsmile.gif

Endzi, spalvotas variantas siuo atveju labiausiai pasiteisina. neblogai smile.gif

Taip uz ND Spindulelei, Ogienei. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 02 24, 19:51)

gaila nematau pirmų namų darbų tavo nuorodoje. Tik wb bandymus. Kažkodėl man atrodo, kad tavo ND visada taip ant ribos buvo. Jei klystu, iškart atsiprašau. Bet man rodos užskaitydami tavo ND meškos paslaugą padarėm.

Paskutinio bandymo neužskaitau. Tai yra paskutinis ND. Reiškias pirmuosius atsiskaitei ir pagrindus jau turi turėti bei mokėti juos pritaikyti.
Tad dabar vienintelė klaidelė gali būti wb. Kitų klaidų negali būti, nes neužskaitom pirmųjų namų darbų dėl estetikos, kompozicijos klaidų Jei ten gerai atlikai, tai ir paskutiniam ND turi būti gerai. O jei ten tik prasmukai, tai vat prašom, rezultatas....

Nepyk, bet tikrai atmestinai į šį ND pažiūrėjai. Tai ptvirtina tavo žodžiai viršuje, kad mes tik kabinėjamės.
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 02 24, 20:06)
Kristalines, voveraite, R.I.R labai patiko jusu darbeliai  bigsmile.gif

Endzi, spalvotas variantas siuo atveju labiausiai pasiteisina. neblogai  smile.gif

Taip uz ND Spindulelei, Ogienei. 4u.gif

Ačiū 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 02 24, 19:02)
o šita geriausia iš tų, kur rodei. gal kad spalvota. patinka ši

QUOTE(lunameja @ 2013 02 24, 19:06)

Endzi, spalvotas variantas siuo atveju labiausiai pasiteisina. neblogai  smile.gif

tai gal ir sis geriau spalvotai? g.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 24 vasario 2013 - 19:13
[quote=Inza,2013 02 24, 19:54]

fainas ciucikas, ir gavosi neblogai, bet kad sustingdyt labiau, gal islaikyma trumpesni reiktu g.gif

[quote=Endži,2013 02 24, 20:00]
na dar viena jusu teisimui spalvota

idomi tema, cigaretes dumeliai smile.gif , tam modeliui netgi tinka tie dumeliai, o jau blakstienos fainumo, spalvos siltos
Atsakyti