Nu ir dar bandau WB ND dirbtinėj šviesoj
rankinis
lemputė
auto
Labai patiko R.i.R. šaukšteliai
Inza taip pat įdomiai sugalvojai, tik foto kol pamačiau žuvelę
Inza taip pat įdomiai sugalvojai, tik foto kol pamačiau žuvelę
as is pradziu irgi nepamaciau, tik atidarius kitas kazkaip foto pamaciau kad ten zuvis
Inza spalvota man gal ir geriau net
QUOTE(Teka @ 2013 02 24, 18:05)
ta proga dar biškį šaukštų nusižiūrėti
pigokai tokie action'ai man atrodo
QUOTE(Teka @ 2013 02 24, 18:14)
Wb geras, bet foto kompoziciškai na kažkaip nesižiūri man, netvarkinga, gal susilaikysiu
Inza, fainai su žuvele, bet aš gal už spalvotą būčiau
Pavasario dar:
Na, gal spalvota ir geriau
QUOTE(Inza @ 2013 02 24, 17:58)
Na, gal spalvota ir geriau
as uz spalvota
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 23, 23:35)
Na mirgu margu - berniukas pasimeta margumyne, vertimas į J/B negelbsti situacijos.
Kaip jau minėjo merginos, viena iš pagrindinių taisyklių fotografuojant vaikus - fotografuoti vaikų akių lygyje(tai galioja ir fotografuojant suaugusius, bent jau daugumai kadrų).
Nežinau kokį objektyvą turi (spėju kitinį, max. F 3.5?), fono išplovimas būtų šiek tiek pagelbėjęs - reikėjo berniuką traukti toliau nuo sienos arčiau lovos krašto.
Šaunu, kad erdvės jau daugiau.
Emociškai labiausiai patinkanti iš visų trijų yra trečia.
Kaip jau minėjo merginos, viena iš pagrindinių taisyklių fotografuojant vaikus - fotografuoti vaikų akių lygyje(tai galioja ir fotografuojant suaugusius, bent jau daugumai kadrų).
Nežinau kokį objektyvą turi (spėju kitinį, max. F 3.5?), fono išplovimas būtų šiek tiek pagelbėjęs - reikėjo berniuką traukti toliau nuo sienos arčiau lovos krašto.
Šaunu, kad erdvės jau daugiau.
Emociškai labiausiai patinkanti iš visų trijų yra trečia.
aciu uz komentara
teko fotkint su standartiniu kitiniu objektyvu 18-55, tamsus zinoma,3,5-5,6 LYGTAIS, na tamsus, 50 turiu, bet su juo daug erdves atsitraukus neapimu, ir teleobjwektyva turiu, na kitinio man sviesaus teks veliau pasieskot, planuose db blica noriu isigyti, koki patartumet?
P.SNa merginos ir padirbejot su savaitgalio tema, foto viena uz kita geresne, ir kiekviena unikali, labai grazios
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 22, 11:42)
Apšvietimas - miau
Kiek daug dalyvauajanciu su sauksteliais... saunu! O ir isradingos moterytes...