Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rittule @ 2013 02 24, 15:44)
Savaitgalio temai
"Išalkau pavasario" smile.gif

Grazios spalvos smile.gif ach.. pavasaris rolleyes.gif

QUOTE(Teka @ 2013 02 24, 15:45)
aš ir savo šaukšus. jie tokie senoviniai, dar iš mamos jaunystės palikimas, tai norėjos tokio apdirbimo. paprasta ir tiek
palikimas...

krenta sauksteliai smile.gif gal truputi maziau sulieta galetu buti, dabar sunku psakyti kad cia saukstai smile.gif bet man patinka - senoviniai saukstai ir toks senovinis apdirbimas smile.gif
Atsakyti
sveikos, nepykit bet si kart nepadariau savaitgalio temos blush2.gif
turejau siandien fs
tarkuokit smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 24, 15:16)
turejau siandien fs
tarkuokit smile.gif

Man tai ausis nereikalinga, kirpciau virsu g.gif ir apacios ciut noreciau daugiau gal smile.gif
ooo jau blakstienos kokios smile.gif
Atsakyti
Ar JUDESIO temai dar galima dėti foto? ax.gif
Atsakyti
gal taip geriau?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 02 24, 16:06)
oj ne biggrin.gif Ant siūlo prisirišau šaukštą ir judinau virš puodelio, o su kita ranka bandžiau nufotkinti smile.gif)))

šaukštelis įdomiai žiūrisi, o puodelis lyg sujudintas, murzinas, kitokio man čia norėtųsi ir kadruočiau kitaip, trūksta dešinės 4u.gif

Endži, nu man labai antras variantas! Norisi vis žiūrėt.. o blakstienos nu tai cool.gif natūralios ryškiai padažytos labiau įtikintų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 24 vasario 2013 - 15:28
QUOTE(Endži @ 2013 02 24, 16:16)
turejau siandien fs
tarkuokit smile.gif

pakomentuok pati šią foto. Ar atsitiktinis momentas pagautas ar taip ir norėjai. Ką padarei gerai, kas nepavyko taip, kaip norėjai. Kokios kompozicijos siekei, kokia gavosi ir t.t.

Aš ką tik su vyrais grįžau iš menų akademijos. Vakar jiem papasakojau kur su Vilnim klaidžiojom tai ir jie užsimanė. Gaila, bet šiandien labai apsiniaukę buvo. Faina tai, kad atmosfera ir sūnų sužavėjo. Dažų kvapu stebėjosi, darbais...
Išeinant matėm nerealią eilę žmonių lauke. Šąlo netgi su vaikais ir laukė kol galės įeiti pasižvalgyti. Manau dar apie valandą kai kurie turės palaukti.
Nerealu šiaip ten viskas. Gera būti tokioje aplinkoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 24 vasario 2013 - 15:36
QUOTE(Yvette @ 2013 02 24, 15:33)
pakomentuok pati šią foto. Ar atsitiktinis momentas pagautas ar taip ir norėjai. Ką padarei gerai, kas nepavyko taip, kaip norėjai. Kokios kompozicijos siekei, kokia gavosi ir t.t.

sis kadras is tikuju atsitiktinis, bet mane labai vezantis pacia, bandem daryt paskui su dumais bet tik viena man rodos puse vlenio gavosi blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Rittule @ 2013 02 24, 15:28)
šaukštelis įdomiai žiūrisi, o puodelis lyg sujudintas, murzinas, kitokio man čia norėtųsi ir kadruočiau kitaip, trūksta dešinės  4u.gif

Endži, nu man labai antras variantas! Norisi vis žiūrėt.. o blakstienos nu tai  cool.gif natūralios ryškiai padažytos labiau  įtikintų smile.gif

del blakstienu nzn man jos nemaise, kad dirbitnes, nes jos pacios lb trumpos, tai man jos jai tiko blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 24, 16:38)
del blakstienu nzn man jos nemaise, kad dirbitnes, nes jos pacios lb trumpos, tai man jos jai tiko blush2.gif

tai tada ir nagučių reikėjo! bigsmile.gif
juokais čia aš.. matyt čia man asmeniškai tos blakstienos "trukdo" smile.gif

Yvette
, smagu, taip ir norėtųsi ten pasidairyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 24, 16:23)
gal taip geriau?

si geriau uz pirmaja smile.gif
Atsakyti
Na 5 ND 1 dalies manual pakartojimas

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 24, 12:59)
Na kartoju savo 2 ND

užskaitau wink.gif

QUOTE(Endži @ 2013 02 24, 15:16)
turejau siandien fs
tarkuokit smile.gif

Šis variantas man labiau patinka smile.gif man tokia užburianti foto, taip atrodo sustojęs laikas wub.gif

įdomių, akį traukiančių foto pridėjot, smagu panagrinėti tongue.gif
Atsakyti