Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 02 23, 22:02)
judesys ilgiau vyksta, nepamenu iki kada. Puodeliai, lėkštutės, šaukštai, šakutės savaitgalio tema.

Dekoju aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 02 22, 14:16)
Sveikos 4u.gif

Ir dar šiaip žaidžiau su drauge, tad galite irgi patarkuoti smile.gif

Judesio nuotraukos įdomios, bet man norėtųsi šiek tiek tamsiau 4u.gif
Dėl merginos - man trūksta kokios nors nuostabios šviesos, na ko nors kas priverstų sustoti ilgiau ties nuotraukomis. Techniškai tvarkingi portretai, bet greitai pamirštami 4u.gif Tikiu, kad modelis džiaugėsi gavusi jas.

QUOTE(krispuka @ 2013 02 22, 17:42)
keliu kaip tik i flick ax.gif
ir sast susipyko smile.gif

Na mirgu margu sad.gif - berniukas pasimeta margumyne, vertimas į J/B negelbsti situacijos.
Kaip jau minėjo merginos, viena iš pagrindinių taisyklių fotografuojant vaikus - fotografuoti vaikų akių lygyje(tai galioja ir fotografuojant suaugusius, bent jau daugumai kadrų).
Nežinau kokį objektyvą turi (spėju kitinį, max. F 3.5?), fono išplovimas būtų šiek tiek pagelbėjęs - reikėjo berniuką traukti toliau nuo sienos arčiau lovos krašto.
Šaunu, kad erdvės jau daugiau. 4u.gif
Emociškai labiausiai patinkanti iš visų trijų yra trečia.

Atsakyti
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 23, 22:35)
Judesio nuotraukos įdomios, bet man norėtųsi šiek tiek tamsiau  4u.gif
Dėl merginos - man trūksta kokios nors nuostabios šviesos, na ko nors kas priverstų sustoti ilgiau ties nuotraukomis. Techniškai tvarkingi portretai, bet greitai pamirštami  4u.gif Tikiu, kad modelis džiaugėsi gavusi jas.

Galiu dar patamsinti smile.gif
Šviesos nesulaukiu visiškai,o jei išlenda, tai trumpam. Vat net duotą Yvettes užduotį negaliu atlikti sad.gif dėl džiaugimosi, tai manau, kad savo auto gražiau kepa wink.gif o dabar man dėl praktikos papozavo ax.gif
Ačiū labai už komentarus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 22:57)
Galiu dar patamsinti smile.gif

Ne, nereikia 4u.gif Spėju man monitorių patamsinti reikia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 02 23, 11:39)
I savaitgalio tema smile.gif

Įdomiai sugalvojai, šiek tiek erdvės kairėje pusėje daugiau norisi 4u.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 16:55)
Sveikos smile.gif
Savaitgalio temai ir aš padariau.. tik nzn kodėl vintažinau blush2.gif

Patiko, kad skatina vaizduotę, verčia pamąstyti kas čia ir kaip padaryta 4u.gif
Kas man kliūna, lyg ir linija einanti apačioje(virš lėkštučių), nežinau kas čia buvo ar kas buvo bandyta taisyti, bet šiek tiek blaško dėmesį.

QUOTE(Tommika @ 2013 02 23, 20:09)
Pabandžiau simetriškiau padaryti.. o gavosi vabaliukas biggrin.gif bent nereikia verst į JB..  rolleyes.gif

Įdomiai

QUOTE(erikamaja @ 2013 02 23, 20:31)
Ša-kutės kaip nepasisekė su tėvais.

Tavo idėjos, kaip visada super drinks_cheers.gif
Bent jau man šiek tiek daugiau erdvės norėtųsi antroje nuotraukoje - galbūt tokio pačio formato kaip ir viršutinė, tik mergaitės prie lėkštutės 4u.gif
Atsakyti
Vilnis, toj vietoj lenkimas paklodės iš po apačios, ant orginalo taip ryškiai nesimato,bet kai užvintažinau ir išlindo doh.gif Kadangi tinginys gyvena manyje, tingėjau tvarkyti arba perdaryt blush2.gif
Atsakyti
Vivian Maier photograhper
Atsakyti
Kelios nuotraukos iš šiandieninio pasivaikščiojimo.

user posted image

user posted image

Pastatas nuostabus, tik nesupratau ir kodėl nebuvo beveik fotografijų (na nešvarių prausyklių neskaičiau už patikusius kadrus...).
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 23, 20:01)
Amade, aš tave flickr turiu drauguose, tu mane lig turi. Bet tavo foto ne visas matau, tad tau reikėtų arba foto viešesnes padaryti, arba man kitą statusą suteikti flickr kontaktų, jei nori, kad pakomentuočiau  smile.gif

tai va, kad tavęs neturiu flickr blush2.gif gal tu mane dėjai į draugus, o man siuntė tą info į nenaudojamą meilą unsure.gif Einu, gal šiaip atrasiu tave per draugų draugus g.gif
g.gif nerandu, brukstelk, kas tu esi ten g.gif uzsislaptinus kazkaip cool.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 02 23, 20:15)
Tiesa, norėjau pagirti visas dalyvavusias ir dar dalyvausiančias savaitgalio žaidime.
Rodos tema tiko ir įtiko įdomiai kiekviena sugalvojo.

Amade, ar tu ND su šakutėm darei? Nebeprisimenu kas panašiai ND darė. Na bet kokiu atveju, visai nieko.

thumbup.gif man patinka tema thumbup.gif Tik norėčiau dar lauke padaryt kelias foto, jei pavyks blush2.gif

nene, su šakutėm ne mano ND buvo, bet kai sukėliau fotkes į kompą prisiminiau ir aš tą ND kažkurios biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 24 vasario 2013 - 09:31
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 23, 21:39)
Dar bandymas dirbt šviesoj WB

user posted image

Kartoju, trūksta vieno taip 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Gitusia @ 2013 02 23, 09:10)

O man iškilo klausimas, kaip dėl aukščio, kad būtų patogu... Maniau pasikonsultuosiu prieš perkant, bet dabar jau turiu ir tas klausimas uždarytas.

Bet noriu pasakyt ačiū, kad bent dabar pastebėjot  4u.gif

kaip tik ziurejau per creativelive seminara apie stovus, nemazai apie juos snekejo ir rode. Tai ten minejo, kad turetu buti zmogaus ugio panasiai, buna ju ir labai aukstu, bet tokie jau kasdieniniam naudojimui nelabai reikalingi.

Kam idomu, nuo pirmadienio visa savaite per Creative Live bus Photoshopo seminarai 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 24, 09:29)
Kartoju, trūksta vieno taip  4u.gif

imk trečiąjį Taip 4u.gif
Atsakyti