QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 22:01)
QUOTE(erikamaja @ 2013 02 23, 21:31)
Ša-kutės kaip nepasisekė su tėvais.
oj kaip žandukai įtraukti apatinėje foto kažkas uždengia truputį veido, man lyg blaško, nors čia tikriausiai taip jau užmanyta
Erika, man patiko truksta cia tavo foto
Dabar kai tik viena turiu, tai nebuna, bet seniau isejus su fixu vis zoomo prireikdavo
p.s. tu nereali
QUOTE(Yvette @ 2013 02 23, 21:58)
O jum taip nebūna, kad prieš išeinant iš namų pasikeičiat objektyvą, kitą paliekat namuose. Ir fotografuojant prireikia būtent to, kuris namuose? Man šiandien taip buvo
Dabar kai tik viena turiu, tai nebuna, bet seniau isejus su fixu vis zoomo prireikdavo
p.s. tu nereali
Tynka, viena iš mokytojų, kuri su šviesa mokino tik visgi jos nico čia nepamenu kaip kokkino visur ją ir žinau. Bet manau, kad senutės tuoj ir pasakys
QUOTE(erikamaja @ 2013 02 23, 20:31)
Ša-kutės kaip nepasisekė su tėvais.
Labai patiko. Tik as irgi salia deciau abi foto.
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 23, 20:39)
Dar bandymas dirbt šviesoj WB
Gerai
QUOTE(Yvette @ 2013 02 23, 20:58)
O jum taip nebūna, kad prieš išeinant iš namų pasikeičiat objektyvą, kitą paliekat namuose. Ir fotografuojant prireikia būtent to, kuris namuose? Man šiandien taip buvo
Man labai retai buna, kad taip nebutu... Bet dabar jau kelis kartus dariau kitaip - sugalvoju, kur eisiu ir ka fotografuosiu, ir pasiimu ta objektyva, kuris man atrodo tam tikslui geriausias. Ir tada jau nesigrauziu, kad kazko truksta, nes fotografuoju tik tai, ka ir ketinau. Kelionese tai va prasciau - norisi fikso, kad grazesnes foto butu, ir norisi zumo (ar net keliu), kad daugiau galimybiu butu
QUOTE(ich @ 2013 02 23, 21:04)
Erika, man patiko truksta cia tavo foto
Tai, kad visai neturiu laiko komentarams, visai nieko neparašau apie mergaičių foto (ir kaip Alabama sakė, kaip kažko gali tikėtis, kai pati neduodi )
ir taip visoms ačiū, kad pastebit ir brūkštelit kokį žodį.
P.s sekt tai seku temą
gal kada rimčiau sugrįšiu
Linkėjimai visoms ir robui
Kokkino foto SM Kikirike.
Šiandien ėjom su Vilnim B.Adams parodos žiūrėti, aš ją lydėjau ir mielai būčiau antrąkart pamačius. Tik pakeliui sušąlom ir pamatėm, kad Menų akademijoje atvirų durų diena. Ten ir užsukom. Nerealus pastatas, žmonės nerealūs kai kurie. Dažų kvapas nerealus. Kai kur pašvinkusios žuvies kvapas nėriau iš tos salės kuo greičiau lauk Modernus menas nekvepia
Langai nerealiai dideli, šviesos kiek daug. Oh, prasisukus ten... Ieškojom fotografijos. Radom gal porą, nesupratom kodėl tiek mažai.
Štai viena foto iš ten. Šioje salėje nerealiai gera atmosfera buvo. Nerealiai.
Tiesa, turiu atviruką su vieno iš studentų, akademikų, menininkų, kaip bepavadinsim, foto. Jis pasirašė ant atviruko. Atvirukas ne super, bet su parašu tokiu tampa.
Sumąstysiu kokį konkursą ir laimėtojui atsiųsiu atviruką.
Šiandien ėjom su Vilnim B.Adams parodos žiūrėti, aš ją lydėjau ir mielai būčiau antrąkart pamačius. Tik pakeliui sušąlom ir pamatėm, kad Menų akademijoje atvirų durų diena. Ten ir užsukom. Nerealus pastatas, žmonės nerealūs kai kurie. Dažų kvapas nerealus. Kai kur pašvinkusios žuvies kvapas nėriau iš tos salės kuo greičiau lauk Modernus menas nekvepia
Langai nerealiai dideli, šviesos kiek daug. Oh, prasisukus ten... Ieškojom fotografijos. Radom gal porą, nesupratom kodėl tiek mažai.
Štai viena foto iš ten. Šioje salėje nerealiai gera atmosfera buvo. Nerealiai.
Tiesa, turiu atviruką su vieno iš studentų, akademikų, menininkų, kaip bepavadinsim, foto. Jis pasirašė ant atviruko. Atvirukas ne super, bet su parašu tokiu tampa.
Sumąstysiu kokį konkursą ir laimėtojui atsiųsiu atviruką.
QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 21:13)
Tynka, viena iš mokytojų, kuri su šviesa mokino tik visgi jos nico čia nepamenu kaip kokkino visur ją ir žinau. Bet manau, kad senutės tuoj ir pasakys
Kikirike
ir Yvette ką tik parašė
Skaiciau skaiciau ir vis tik nusprendziau paklausti: savaitgalio tema puodeliai? Ir judesys? ar ne taip supratau. Jei ka nemuskit, tik pakartokit. Aciu.
QUOTE(zirziliux @ 2013 02 23, 23:01)
Skaiciau skaiciau ir vis tik nusprendziau paklausti: savaitgalio tema puodeliai? Ir judesys? ar ne taip supratau. Jei ka nemuskit, tik pakartokit. Aciu.
judesys ilgiau vyksta, nepamenu iki kada. Puodeliai, lėkštutės, šaukštai, šakutės savaitgalio tema.