Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2013 02 23, 19:22)
o aš galvojau, jei nepažįsta nesiprašo į draugus. Tai ir priėmiau  biggrin.gif

Oi ir dar kiek buna, kad isvis nepazistami prasosi...As priimu ka atpazistu is fotografuojanciu mergikiu, bet tikrai buna isvis nezinau nei kas nei is kur...tada nepriimu cool.gif biggrin.gif
Atsakyti
As tai kaip visada atsilikusi nuo aktualiju... FB turbut tik say ir Alabama tepazistu is sio kolektyvo smile.gif Bet kai nelabai reiskiuosi FB, tai ir uztenka ax.gif
Atsakyti
Amade, aš tave flickr turiu drauguose, tu mane lig turi. Bet tavo foto ne visas matau, tad tau reikėtų arba foto viešesnes padaryti, arba man kitą statusą suteikti flickr kontaktų, jei nori, kad pakomentuočiau smile.gif

Aš šiaip facebooke neįdomi.
Jei kas mano foto nori pamatyti, tai labiau apsimoka flickr draugauti. Facebooke galit draugauti, jei kokių pletkų apie mane norit biggrin.gif Tarkim kur buvau, ką veikiau, kokios muzikos klausiau, su kuo susitikau...
Ta vat. Toks vat nuobodus mano facebook.

Ich, su Vilnim paplepėjom. Tai balandį gal abiem pavyktų į tavo pusę atlėkti, jei norėtum su mumis susimatyti biggrin.gif Žadam tave fotografuoti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 23 vasario 2013 - 20:04
Sakykit nuo kiek yra išdeginta? Nuo 255? g.gif 4u.gif
Atsakyti
Pabandžiau simetriškiau padaryti.. o gavosi vabaliukas biggrin.gif bent nereikia verst į JB.. rolleyes.gif

user posted image

daugiau nebedarysiu tokių kompozicijų.. krenta, nestovi ramiai, rankos dreba.. ojej kiek prisikankinau antru bandymu doh.gif

dar kitas bandymas čia
Atsakyti
Sveikos smile.gif pargrįžau - atlikus visus ND taip darbe apkrovė, dar treniruotės, nieko nebespėjau doh.gif bet rytoj pasistengsiu ir judesio, ir puodelių temai įkelti smile.gif prisirinkau jau indų pas mamą.

Mano flick cia ax.gif
bet pas mane dar tik pradžia.

Grįžimo proga bandau pakomentuoti tongue.gif

QUOTE(ich @ 2013 02 23, 12:39)
I savaitgalio tema smile.gif

Man čia dešinėje daugiau erdvės nei kairėje, o kažkaip norisi simetrijos ir įrankiai dešinėje labiau suspausti, bet gražus šaukštelis kairėje ir šiaip kadras, man asmeniškai, žiūrisi wink.gif

QUOTE(Amade @ 2013 02 23, 12:40)
Labas rytas,
vakar pasirankiojau idėjų savaitgalio temai, šiandien atnešu pirmas kelias foto. Visisškai paprastos, labiau dėl kompozicijos darytos, kadangi mano silpnoka vieta tas komponavimas. Pataršykit, kol geriat kavą 

Ši kompozicija man visai graži, patinka, kad šaukštelis fone išsilieja, gal net ir erdvės pakankamai smile.gif
O kur po to įkėlei antąją foto, tai prie šaukšto tikrai trūksta erdvės, prie pat krašto jis, gražūs šešėliai wink.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 17:55)
Sveikos smile.gif
Savaitgalio temai ir aš padariau.. tik nzn kodėl vintažinau blush2.gif

patiko burbuliukai. iš pradžių nesupratau kad ten žuvis, galvojau, kad kažkoks ale aparatas ar pan. leidžiantis burbulus biggrin.gif bet kad burbuliukai tai iškart supratau ir vintage gražiai žiūrisi wink.gif atrodo kaip paveiksliukas - galima kabinti ant sienos smile.gif

QUOTE(Tommika @ 2013 02 23, 19:04)
Sveikos 4u.gif
savaitgalio temai..

Man čia tai buvo tik įdomu tyrinėti, kaip nufotografuota (kaip čia ta šviesa, ant ko padėta ir pan.). Iš pradžių atrodo kaip gėlė, bet kai įsižiūri, tai per aštrūs spygliukai gėlei. Bet fainai dėl šviesos 4u.gif

QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 19:21)
Kadangi dukra matė, kaip mama šiandien kraustė visus indus tai ir ji atsinešusi savo šaukštus dėliojo.

Smagu - dvi fotografės namuose, kažkaip vaikiškai šilta nuotrauka smile.gif sveikinimai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Tommika @ 2013 02 23, 21:09)
Pabandžiau simetriškiau padaryti.. o gavosi vabaliukas biggrin.gif bent nereikia verst į JB..  rolleyes.gif

Man ši labiau patinka - gal kad tokia mistiškesnė, nesimato, kad čia šakutės ir nesinori tuomet vaizdo sieti su jomis smile.gif
Atsakyti
Tiesa, norėjau pagirti visas dalyvavusias ir dar dalyvausiančias savaitgalio žaidime.
Rodos tema tiko ir įtiko įdomiai kiekviena sugalvojo.

Ich foto, tikrai gera kolekcija. Tik žiauriai norisi daugiau erdvės aplink ir kvadrato. Vat tokios kvadratinės mane tiesiog veža.

Tommika, įdomiai sudėliojai, nesvarbu, kad kitąkat nedėliosi taip, bet šįkart nenuėjai lengviausiu keliu, tas labai liuks. Ir man patinka kaip sudėliojai. Gal ateityje, kai kiek į priekį pasistūmėsi, gali grįžti prie idėjos ir patobulinti rezultatą.

Afre, faina, kad dukrelė fotografuoja. Dar nerealiau, kad mokina juos apie spalvas. Maniškis į sh darželį ėjo, tai tik ten laiką praleisdavo, o išmokti ar ką įdomaus sužinoti... schmoll.gif patiko ir tavo bandymas.

Amade, ar tu ND su šakutėm darei? Nebeprisimenu kas panašiai ND darė. Na bet kokiu atveju, visai nieko.
Atsakyti
Ša-kutės kaip nepasisekė su tėvais.
user posted image
Atsakyti
Dar bandymas dirbt šviesoj WB

user posted image

Žiūriu tiktų į temą, tik kad japoniški indai lotuliukas.gif
Atsakyti
Erika, fainai sugalvojai. Tik pati matyt nuotraukas šalia dėčiau.

Vilnis turės su puoduko pusbroliu foto iš šios dienos. Jėginė. Tikiuosi parodys, nes ir pačiai įdomu kaip didesnė atrodo, mačiau tik fotoaparato ekranėlyje.

O jum taip nebūna, kad prieš išeinant iš namų pasikeičiat objektyvą, kitą paliekat namuose. Ir fotografuojant prireikia būtent to, kuris namuose? biggrin.gif Man šiandien taip buvo
Atsakyti
http://www.flickr.co...s/60883092@N05/ o čia kuri? niekaip neišmąstau.. o gal ji čia SM'e temoj nedalyvauja? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Tynka-: 23 vasario 2013 - 21:00
Spindulėli, ok 4u.gif

Erikamaja, garsiai nusijuokiau. Linksmai man 4u.gif

Yvette, valstybiniame ir jos niekas nemokė. Nuvedėm šiemet į priešmokyklinę mokyklėlę spec., vat ten ir pamokė. O ir teta ją daug mokė (mano sesė tokia prie meno, studijavo ir dailę).
Atsakyti