Sveikos
pargrįžau - atlikus visus ND taip darbe apkrovė, dar treniruotės, nieko nebespėjau
bet rytoj pasistengsiu ir judesio, ir puodelių temai įkelti
prisirinkau jau indų pas mamą.
Mano flick
cia
bet pas mane dar tik pradžia.
Grįžimo proga bandau pakomentuoti
QUOTE(ich @ 2013 02 23, 12:39)
I savaitgalio tema
Man čia dešinėje daugiau erdvės nei kairėje, o kažkaip norisi simetrijos ir įrankiai dešinėje labiau suspausti, bet gražus šaukštelis kairėje ir šiaip kadras, man asmeniškai, žiūrisi
QUOTE(Amade @ 2013 02 23, 12:40)
Labas rytas,
vakar pasirankiojau idėjų savaitgalio temai, šiandien atnešu pirmas kelias foto. Visisškai paprastos, labiau dėl kompozicijos darytos, kadangi mano silpnoka vieta tas komponavimas. Pataršykit, kol geriat kavą
Ši kompozicija man visai graži, patinka, kad šaukštelis fone išsilieja, gal net ir erdvės pakankamai
O kur po to įkėlei antąją foto, tai prie šaukšto tikrai trūksta erdvės, prie pat krašto jis, gražūs šešėliai
QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 17:55)
Sveikos
Savaitgalio temai ir aš padariau.. tik nzn kodėl vintažinau
patiko burbuliukai. iš pradžių nesupratau kad ten žuvis, galvojau, kad kažkoks ale aparatas ar pan. leidžiantis burbulus
bet kad burbuliukai tai iškart supratau ir vintage gražiai žiūrisi
atrodo kaip paveiksliukas - galima kabinti ant sienos
QUOTE(Tommika @ 2013 02 23, 19:04)
Sveikos
savaitgalio temai..
Man čia tai buvo tik įdomu tyrinėti, kaip nufotografuota (kaip čia ta šviesa, ant ko padėta ir pan.). Iš pradžių atrodo kaip gėlė, bet kai įsižiūri, tai per aštrūs spygliukai gėlei. Bet fainai dėl šviesos
QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 19:21)
Kadangi dukra matė, kaip mama šiandien kraustė visus indus tai ir ji atsinešusi savo šaukštus dėliojo.
Smagu - dvi fotografės namuose, kažkaip vaikiškai šilta nuotrauka
sveikinimai
Papildyta:
QUOTE(Tommika @ 2013 02 23, 21:09)
Pabandžiau simetriškiau padaryti.. o gavosi vabaliukas
bent nereikia verst į JB..
Man ši labiau patinka - gal kad tokia mistiškesnė, nesimato, kad čia šakutės ir nesinori tuomet vaizdo sieti su jomis