Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Tommika @ 2013 02 23, 18:04)
Sveikos 4u.gif
savaitgalio temai..

O geras, is pradziu maniau, kad cia ventiliatorius kazkoks, net susimeciau, i kokia cia savaitgalio tema, tik paskui isiziurejau, kas cia. Patiko ir ideja, ir ispildymas. Tik pagalvojau dar, kad tobulai simetriskas variantas gal geriau ziuretusi. Dabar gi beveik simetriska, bet ne visai, ir tas "ne visai" truputi kliuva, bent man.
Atsakyti
OK, tada šį vakarą dar padarysiu dirbtinį, o ryt pabandysiu pakartot dieninį WB ( o gal geriau išeis biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 02 23, 18:04)
Sveikos 4u.gif
savaitgalio temai..

labai įdomiai. jei nežinočiau, kas čia, labai reiktų pagalvot smile.gif
Atsakyti
Kadangi dukra matė, kaip mama šiandien kraustė visus indus biggrin.gif tai ir ji atsinešusi savo šaukštus dėliojo. Leidau įamžinti. Kas man patiko iš jos pusės, kad spalvas rikiavo, ir vis garsiai mintis dėstė, kaip ten juos mokina per dailę su spalvų gama biggrin.gif
Ūlai vakar suėjo šešeri ir ji labai mėgsta fotografuoti, ypač mieste, pasiima muilinę ir pyškina thumbup.gif
P.S. be abejo, mama nagus prikišo ir sutvarkė raw smile.gif
Spalvotieji šaukšteliai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 23 vasario 2013 - 18:23
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 23, 17:49)
As uzmaciau  mirksiukas.gif Pastabos tos pacios, kaip ir dienos sviesoj. Bet jei kitos uzskaitys, as nereksiu "ne"  biggrin.gif Nes buvo uzskaityti zymiai blogesni, pas tave tik vietomis WB ribinis, ten, kur atspindziai.
Ragana  biggrin.gif O tu daug komentuoji?  mirksiukas.gif

Man tai atrodo, kad naujokes nedrista komentuoti, bijo nusikalbeti, kazka ne taip pasakyti, ne i tema. O be reikalo, nes taip irgi mokomasi.

Nu nevaryk, aš flikre komentuoju dažnai ir daug.Ten, nes ten matau foto prieš akis.taigi aš balta ir pukuota.
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 18:04)
Tommika, šaunu. Verta dėmesio 4u.gif Kažin kaip atrodytų JB ax.gif Parodyk, a.

pabandysiu padaryti, kai vaiką nakčiai užmigdysiu.. bet man nelabai sekasi su JB.. unsure.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 02 23, 18:13)
ooo nu ir prisimastyti galima, fainiai, jai nezinociau, nepasakyciau kas cia yra  g.gif

smagu, kad patiko smile.gif

QUOTE(Jurzole @ 2013 02 23, 18:14)
O geras, is pradziu maniau, kad cia ventiliatorius kazkoks, net susimeciau, i kokia cia savaitgalio tema, tik paskui isiziurejau, kas cia. Patiko ir ideja, ir ispildymas. Tik pagalvojau dar, kad tobulai simetriskas variantas gal geriau ziuretusi. Dabar gi beveik simetriska, bet ne visai, ir tas "ne visai" truputi kliuva, bent man.

aš bandžiau paskui pavartyti tą foto.. bet simetriškai vis tiek idealiai nesigauna.. man gražiau taip žiūrėjosi, tai ir palikau..
nebent kažkaip kitaip padėliot.. bet kad kai vieną ant kito sudedi, tai jie man idealiai simetriškai nesugula (viduriukas).. g.gif

smagu, kad patiko.. o aš dar dvejojau ar iš viso kelt.. galvojau niekam nepatiks.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 18:21)
Kadangi dukra matė, kaip mama šiandien kraustė visus indus biggrin.gif tai ir ji atsinešusi savo šaukštus dėliojo. Leidau įamžinti. Kas man patiko iš jos pusės, kad spalvas rikiavo, ir vis garsiai mintis dėstė, kaip ten juos mokina per dailę su spalvų gama biggrin.gif
Ūlai vakar suėjo šešeri ir ji labai mėgsta fotografuoti, ypač mieste, pasiima muilinę ir pyškina thumbup.gif
Spalvotieji šaukšteliai

sveikinimai su 6 4u.gif

o foto geresnė nei mano doh.gif man slėptis reik. aš be minčių savaitgalio temai. išvis be minčių kažkokia. bet reiks susikaupt ir kažką nuveikt gero ir gražaus
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 02 23, 18:27)
sveikinimai su 6 4u.gif

o foto geresnė nei mano  doh.gif man slėptis reik. aš be minčių savaitgalio temai. išvis be minčių kažkokia. bet reiks susikaupt ir kažką nuveikt gero ir gražaus

Dėkui 4u.gif

Kasdien vis SM užėjusi, tikiuosi, kad Kristukas ateis ir kokią savo foto parodys ax.gif Pasigedau jos. Kažin kaip ji Flickeryje irgi kristukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2013 02 23, 19:24)

smagu, kad patiko.. o aš dar dvejojau ar iš viso kelt.. galvojau niekam nepatiks.. unsure.gif

Labai įdomu. Jau vien už fantaziją medalis. Aš turbūt niekada taip nesugalvosiu doh.gif Su fantazija man nekas.

Afre, bet dukra šaunuolė kokia. Skani tokia foto.
Atsakyti
[quote=Afrė,2013 02 23, 19:21]Kadangi dukra matė, kaip mama šiandien kraustė visus indus biggrin.gif tai ir ji atsinešusi savo šaukštus dėliojo. Leidau įamžinti. Kas man patiko iš jos pusės, kad spalvas rikiavo, ir vis garsiai mintis dėstė, kaip ten juos mokina per dailę su spalvų gama biggrin.gif
Spalvotieji šaukšteliai

nu tikrai saunuolyte ir protinga, isdeste nuo blankaus sauksciuku iki ryskiu, tiesa su 6- gimt sveikinu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 23 vasario 2013 - 19:11
QUOTE(lunameja @ 2013 02 23, 13:10)
Sveikos  smile.gif
prajuokino  biggrin.gif as nepriemu jei nepazystu

o aš galvojau, jei nepažįsta nesiprašo į draugus. Tai ir priėmiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 23, 18:07)
Amade  grazi foto, ir su seseliais suzaidei

o, nelikau nepastebėta visiškai.

[B]Tommikos
foto labai patiko - net prisispaudžiau prie ekrano, kad pažiūrėt, kas ten slepiasi biggrin.gif
Aš flickr norėčiau kokio komentaro dėl JB ir kompozicijos, nes įdomumo tose foto gal ir nėra. Bet man tie žaidimai irgi kaip ND - kažko pasimokyt ir išgirst komentarų norisi. blush2.gif

Beje, Yvette, kaip tave rasti Flickr? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 23 vasario 2013 - 19:36