Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 23, 15:28)
Jūržole, dedu šiandieninius pabandymus.
Dedu tik manual, kad temos nekimšti ir išgirsti Jūsų nuomonę.
Pirmas var. WB nustatymui naudotas pats daiktas. 2 var. nustatymui naudotas paklotas-popierius. Kažin kas čia gavos g.gif

Antras variantas man geresnis atrodo (su pipete siandien negaliu patikrinti mirksiukas.gif) Tik tamsoka siek tiek, todel fonas toks truputi murzinokas. WB geras, nebalta tik ten, kur blizgantis indas prisigaude atspindziu nuo salia padetu gelsvu lazdeliu. Na bet del to neuzskaityti tai jau turbut tikrai kabinejimasis butu g.gif

QUOTE(Gitusia @ 2013 02 23, 17:10)
Tas ir vadinasmas ignoras, kai nekomentuoja, nekritikuoja, toks jausmas, kad nepastebi... Kiekviena foto dedama tam, kad būtų pastebėta  4u.gif

Teisingas jausmas, nes taip is tikruju ir yra - naujokiu daug, nuotrauku jos irgi daznai deda po daug, susimaiso visos i kruva, sunku ir beatskirti, kuri ka rode. Kol kuri nors padaro kazka idomesnio, pradeda igyti savo braiza ir tampa pastebima. Skaudus procesas su tuo ignoru, bet neisvengiamas ax.gif Cia juk savanoriskais pagrindais viskas vyksta. Yra laiko, noro ir nuotaikos - komentuojama, nera - ne. Geros foto retai kada lieka nepastebetos. Ignoras dazniausiai tenka toms, kurios nei geros, nei blogos, nes sunku kazka konkretaus apie jas pasakyti. Tokiu atveju turbut gerai yra mokytoja temoj tureti, tada daugiau sansu, kad pastabu ir patarimu sulauksi. Todel, kaip suprantu, ir pasidalijo merginos i klases pas skirtingas mokytojas g.gif

Vat kodel ND vertinimas taip vangiai vyksta, tai ir as nelabai suprantu. Prisakom naujokems, kad butina juos padaryti, o paskui kelias dienas reikia laukti, kol kas nors pasakys "taip" arba "ne". Negerai kazkaip iseina... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 23, 18:40)
Antras variantas man geresnis atrodo (su pipete siandien negaliu patikrinti  mirksiukas.gif) Tik tamsoka siek tiek, todel fonas toks truputi murzinokas. WB geras, nebalta tik ten, kur blizgantis indas prisigaude atspindziu nuo salia padetu gelsvu lazdeliu. Na bet del to neuzskaityti tai jau turbut tikrai kabinejimasis butu  g.gif

Vat kodel ND vertinimas taip vangiai vyksta, tai ir as nelabai suprantu. Prisakom naujokems, kad butina juos padaryti, o paskui kelias dienas reikia laukti, kol kas nors pasakys "taip" arba "ne". Negerai kazkaip iseina...  rolleyes.gif

*tai palaukt man kol su pipete patikrinsit? Įdomu man ir pačiai kaip čia kas?
O kaip mano ,,naktinis" variantas blush2.gif

O aš galvojau kol ND neatsiskaitai tai išvis negali nieko komentuot ir jokių foto dėti blink.gif

Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 23, 17:24)
O  dirbtinio apšvietimo mano WB gal užmatėt blush2.gif

As uzmaciau mirksiukas.gif Pastabos tos pacios, kaip ir dienos sviesoj. Bet jei kitos uzskaitys, as nereksiu "ne" biggrin.gif Nes buvo uzskaityti zymiai blogesni, pas tave tik vietomis WB ribinis, ten, kur atspindziai.

QUOTE(Alabama @ 2013 02 23, 17:31)
Šitaip?O va pvz, tu bent kartą mano foto pastebėjai?Ką duodat, tą ir gaunat.

Ragana biggrin.gif O tu daug komentuoji? mirksiukas.gif

Man tai atrodo, kad naujokes nedrista komentuoti, bijo nusikalbeti, kazka ne taip pasakyti, ne i tema. O be reikalo, nes taip irgi mokomasi.
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 23, 17:24)
O tas WB abiejuose geras ar tik antroj, gal tikrinot blush2.gif
O  dirbtinio apšvietimo mano WB gal užmatėt blush2.gif

Antroj geras 4u.gif Tik sakau, vos tamsu.
Vakar dirbtinį mačiau, bet kai sėdžiu ne prie darbinio kompo, tai ir neužskaitinėju, nes tik vienas monitorius sukalibruotas ax.gif Bet gerai, kad priminei ir grįžau pasižiūrėti. Man visgi vos mėlynuoja, dar pabandyk 4u.gif Manau,kad gali išspausti geriau. Sėkmės 4u.gif
Foto dėti gali,tiksliau, dalyvauti paskelbtose temose, ypač savaitgalinėse. Juk buvo leista, kad ir neatsiskaičiusios gali dalyvauti žaidimuose 4u.gif

QUOTE(Alabama @ 2013 02 23, 17:31)
O šakės, kaip faina♥

nu šakės, mažiausiai tikėjausi, kad tau faina bus biggrin.gif
Šiaip man žuvis nebūtų šovusi į galvą, bet šiandien diedas po ledinėje žvejyboje. Paskambinau pasiguosti, kad nu nėr to saulės, indai nesidėlioja niekaip biggrin.gif pasiūlė padaryk žuvį. Ačiū jam už idėją ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 23 vasario 2013 - 17:54
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 23, 17:47)
*tai palaukt man kol su pipete patikrinsit? Įdomu man ir pačiai kaip čia kas?

O aš galvojau kol ND neatsiskaitai tai išvis negali nieko komentuot ir jokių foto dėti  blink.gif

Spindulele, nesakyk man "jus", ka? mirksiukas.gif

Palauk kitu nuomoniu. Dienos sviesoj juk praktiskai vakar atsiskaitei jau, tik as vis dar burbu ax.gif smile.gif

Anksciau buvo tokia nerasyta taisykle, kad pirma reiketu atsiskaityt ND, o tada jau deti nuotraukas, bet abar jau nebezinau, galioja ji ir ar nebe unsure.gif Komentuoti galima tikrai, ypac kitu naujokiu darbus, nes joms paprastai komentaru truksta mirksiukas.gif
Atsakyti
Afre,tikrai faina ideja smile.gif

As wb neuzskaitineju, nes nesu tikra ar gerai kompas rodo, patinkrint nemoku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 16:55)
Savaitgalio temai ir aš padariau.. tik nzn kodėl vintažinau blush2.gif

Zuvis plaukia ir burbulus leidzia... gerai matau? smile.gif Fainai. Ir vintazas tinka man cia, nors siaip nemegstu tokiu dalyku, as kaip Ansel Adams, uz "pure photography" biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
savaitgalio temai..
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 23, 18:00)
Zuvis plaukia ir burbulus leidzia... gerai matau?  smile.gif Fainai. Ir vintazas tinka man cia, nors siaip nemegstu tokiu dalyku, as kaip Ansel Adams, uz "pure photography"  biggrin.gif

tikrai gerai matai biggrin.gif
Aš vis dar tyrinėju Ansel Adams foto, vis verčiu kaip iš naujo knygas wub.gif

Tommika, šaunu. Verta dėmesio 4u.gif Kažin kaip atrodytų JB ax.gif Parodyk, a.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 23 vasario 2013 - 18:09
Afrė o tavo niko paveiksliukas kartais ne akiniai buvo smile.gif, nu db pastenbejau, kad tai mergaitei uzsidengusi veiduka, per delnus persimato viskas, kaip faina smile.gif

ir beje foto idomi, ir man pirma ispudi sukele, kad cia tos tokios kaitinamos taures, kur ant nugarytes dedasi kai sergama

Amade grazi foto, ir su seseliais suzaidei

ich
ir foto savaitgalio temai, graziai isdelioti irankiai, taip trikampiu, ir man labai patiko saukstelio kotelis is kaires puses smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 23 vasario 2013 - 18:12
QUOTE(krispuka @ 2013 02 23, 18:07)
Afrė  o tavo niko paveiksliukas kartais ne akiniai buvo smile.gif, nu db pastenbejau, kad tai mergaitei uzsidengusi veiduka, per delnus persimato  viskas, kaip faina smile.gif

ir beje foto idomi, ir man pirma ispudi sukele, kad cia tos tokios kaitinamos taures, kur ant nugarytes dedasi kai sergama

* taip. O kadangi ši foto ne mažai kam šiurpino, tai ir pasikeičiau biggrin.gif
** tikrai ne tos taurės, nuo viskio tokios, specialiai išgaubtas dugna ax.gif
Atsakyti
[quote=Tommika,2013 02 23, 19:04]
Sveikos 4u.gif
savaitgalio temai..
]

oooo nu ir prisimastyti galima, fainiai, jai nezinociau, nepasakyciau kas cia yra g.gif
Atsakyti