Jūržole, dedu šiandieninius pabandymus.
Dedu tik manual, kad temos nekimšti ir išgirsti Jūsų nuomonę.
Pirmas var. WB nustatymui naudotas pats daiktas. 2 var. nustatymui naudotas paklotas-popierius. Kažin kas čia gavos
Dedu tik manual, kad temos nekimšti ir išgirsti Jūsų nuomonę.
Pirmas var. WB nustatymui naudotas pats daiktas. 2 var. nustatymui naudotas paklotas-popierius. Kažin kas čia gavos
QUOTE(Yvette @ 2013 02 23, 10:20)
AS facebook kontaktus papildziau. Kai kurias priemiau rodos is sm bet vistiek neturiu zaluo supratimo kas jos
Ir mane pridėjai
O šiaip pastebėjimas dar... Kai klausiau patarimo dėl stovo, na nei vieno atsakymo Baisus tas jūsų ignoras Jį jau pautau, kai ND likdavo nepastebėti... O stovą nusupirkau tokį, koks manau labiausiai atitiks mano poreikius Laikas parodys, ar tinkamą pirkau, ar ne
Šiuo metu save nuteikinėju 5 ND. Reik juk siekiant išvengt ignoro stengtis padadryt puikiai, bet kai matau, kiek kitom ilgai nesisekė su paskutiniu ND, tai baugoka truputį
Spindulėle, aš neužskaitinėju, bet antroji foto man rodos gali būti per tamsi
o čia dar į PLŠŠ savaitgalio temą Tiksliau pas mane tik ŠŠ variantas
Atradau, kad gražiai šešėlius meta Verčiau į JB, nes jau šviesa įjungta namie ir morkavi atspindžiai negražiai maišėsi
ir dar pora, bet turbūt sakysit, kad erdvės juose trūksta anyway
Ryt gal ištrūksiu lauke kelias mintis padaryt
o čia dar į PLŠŠ savaitgalio temą Tiksliau pas mane tik ŠŠ variantas
Atradau, kad gražiai šešėlius meta Verčiau į JB, nes jau šviesa įjungta namie ir morkavi atspindžiai negražiai maišėsi
ir dar pora, bet turbūt sakysit, kad erdvės juose trūksta anyway
Ryt gal ištrūksiu lauke kelias mintis padaryt
QUOTE(Gitusia @ 2013 02 23, 17:19)
O šiaip pastebėjimas dar... Kai klausiau patarimo dėl stovo, na nei vieno atsakymo Baisus tas jūsų ignoras Jį jau pautau, kai ND likdavo nepastebėti... O stovą nusupirkau tokį, koks manau labiausiai atitiks mano poreikius Laikas parodys, ar tinkamą pirkau, ar ne
Nu jau! as turiu stova, bet gavau ji kaip kazkam nereikalinga, todel apie juos nei skaiciau, nei domejausi ir nezinau net i ka atkreipti demesi ir koki rinktis. Niekas nieko neignoruoja cia, juk ne visada pakomentuojamos visos foto
QUOTE(Gitusia @ 2013 02 23, 16:19)
oi, aš permečiau akim, ale vėliau kai grįžau ir pamiršau. kokio dydžio pirkai? pas mane tai lyg apie 176cm, jei gerai pamenu. na už mane aukštesnis
o ignoras jo, baisus dalykas, baisesnis nei blogi komentarai. nes blogi komentarai bent jau parodo, kad pastebėjo.
Sveikos
Savaitgalio temai ir aš padariau.. tik nzn kodėl vintažinau
Spindulėli, pirma vos mėlynuoja, antra vos pilka, vos šviesiau antrą ir WB geras Šiaip net ir dabar sakyčiau,kad antra man jau gerai, nes indas visgi atspindi
Dėl stovo, niekada juo nesidomėjau, nupirko diedas dovanų ir man gerai Vis tiek sugebėjau sulaužyti vieną mygtuką Firmos Velbon Sherpa 750R.
Spindulėli, pirma vos mėlynuoja, antra vos pilka, vos šviesiau antrą ir WB geras Šiaip net ir dabar sakyčiau,kad antra man jau gerai, nes indas visgi atspindi
Dėl stovo, niekada juo nesidomėjau, nupirko diedas dovanų ir man gerai Vis tiek sugebėjau sulaužyti vieną mygtuką Firmos Velbon Sherpa 750R.
QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 16:55)
Sveikos
o man kaip tik čia tas vintažas labai patinka
pastebėjot Kartais padeda viešai pasiguost
Tas ir vadinasmas ignoras, kai nekomentuoja, nekritikuoja, toks jausmas, kad nepastebi... Kiekviena foto dedama tam, kad būtų pastebėta
Pirkau Fancier firmos, Mažeikiuose apėjau keturias parduotuves - Avitela, Elektromarkt, Varlę, Topo centrą... Dviejose paskutinese jų tebuvo, Topo centre mažas, ne iki mano akių lygio, tad pirkau iš Varlės, tai stovas pasidaro net aukštesnis už mane
Pritariu dėl antros pastraipos
O man iškilo klausimas, kaip dėl aukščio, kad būtų patogu... Maniau pasikonsultuosiu prieš perkant, bet dabar jau turiu ir tas klausimas uždarytas.
Bet noriu pasakyt ačiū, kad bent dabar pastebėjot
QUOTE(ich @ 2013 02 23, 16:51)
Niekas nieko neignoruoja cia, juk ne visada pakomentuojamos visos foto
Tas ir vadinasmas ignoras, kai nekomentuoja, nekritikuoja, toks jausmas, kad nepastebi... Kiekviena foto dedama tam, kad būtų pastebėta
QUOTE(Teka @ 2013 02 23, 16:51)
oi, aš permečiau akim, ale vėliau kai grįžau ir pamiršau. kokio dydžio pirkai? pas mane tai lyg apie 176cm, jei gerai pamenu. na už mane aukštesnis
o ignoras jo, baisus dalykas, baisesnis nei blogi komentarai. nes blogi komentarai bent jau parodo, kad pastebėjo.
Pirkau Fancier firmos, Mažeikiuose apėjau keturias parduotuves - Avitela, Elektromarkt, Varlę, Topo centrą... Dviejose paskutinese jų tebuvo, Topo centre mažas, ne iki mano akių lygio, tad pirkau iš Varlės, tai stovas pasidaro net aukštesnis už mane
Pritariu dėl antros pastraipos
O man iškilo klausimas, kaip dėl aukščio, kad būtų patogu... Maniau pasikonsultuosiu prieš perkant, bet dabar jau turiu ir tas klausimas uždarytas.
QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 17:55)
Sveikos
]
]
O tas WB abiejuose geras ar tik antroj, gal tikrinot
O dirbtinio apšvietimo mano WB gal užmatėt
Labas vakarelis, kokia pavargusi gryzau sakes net neisivaizduoju ka cia padaryti savaitgalio temai, jai kils kokia mintis gal ka ispyskinsiu
Gitusia sveikinu isigijus naudinga daigteli
Gitusia sveikinu isigijus naudinga daigteli
O šakės, kaip faina♥
QUOTE(Gitusia @ 2013 02 23, 17:10)
Šitaip?O va pvz, tu bent kartą mano foto pastebėjai?Ką duodat, tą ir gaunat.