Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikos merginos. norejau jusu paklausti, ismaisiau jau visa interneta ir niekur nerandu fotografijos kursu Panevezyje?gal jus katais zinot ar tokie ten vyksta?nesu lietuvoje,todel neturiu glimybes pasidometi vietoje.
Atsakyti
Jūržole, dedu šiandieninius pabandymus.
Dedu tik manual, kad temos nekimšti ir išgirsti Jūsų nuomonę.
Pirmas var. WB nustatymui naudotas pats daiktas. 2 var. nustatymui naudotas paklotas-popierius. Kažin kas čia gavos g.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 23, 10:20)
AS facebook kontaktus papildziau. Kai kurias priemiau rodos is sm bet vistiek neturiu zaluo supratimo kas jos

Ir mane pridėjai 4u.gif

O šiaip pastebėjimas dar... Kai klausiau patarimo dėl stovo, na nei vieno atsakymo sad.gif Baisus tas jūsų ignoras sad.gif Jį jau pautau, kai ND likdavo nepastebėti... O stovą nusupirkau tokį, koks manau labiausiai atitiks mano poreikius smile.gif Laikas parodys, ar tinkamą pirkau, ar ne smile.gif

Šiuo metu save nuteikinėju 5 ND. Reik juk siekiant išvengt ignoro stengtis padadryt puikiai, bet kai matau, kiek kitom ilgai nesisekė su paskutiniu ND, tai baugoka truputį ax.gif
Atsakyti
Spindulėle, aš neužskaitinėju, bet antroji foto man rodos gali būti per tamsi g.gif
o čia dar į PLŠŠ savaitgalio temą biggrin.gif Tiksliau pas mane tik ŠŠ variantas tongue.gif
Atradau, kad gražiai šešėlius meta blush2.gif Verčiau į JB, nes jau šviesa įjungta namie ir morkavi atspindžiai negražiai maišėsi ax.gif blush2.gif
user posted image

ir dar pora, bet turbūt sakysit, kad erdvės juose trūksta g.gif anyway ax.gif
Ryt gal ištrūksiu lauke kelias mintis padaryt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 02 23, 17:19)
O šiaip pastebėjimas dar... Kai klausiau patarimo dėl stovo, na nei vieno atsakymo sad.gif Baisus tas jūsų ignoras sad.gif Jį jau pautau, kai ND likdavo nepastebėti... O stovą nusupirkau tokį, koks manau labiausiai atitiks mano poreikius smile.gif Laikas parodys, ar tinkamą pirkau, ar ne smile.gif

Nu jau! as turiu stova, bet gavau ji kaip kazkam nereikalinga, todel apie juos nei skaiciau, nei domejausi ir nezinau net i ka atkreipti demesi ir koki rinktis. Niekas nieko neignoruoja cia, juk ne visada pakomentuojamos visos foto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitusia @ 2013 02 23, 16:19)

oi, aš permečiau akim, ale vėliau kai grįžau ir pamiršau. kokio dydžio pirkai? pas mane tai lyg apie 176cm, jei gerai pamenu. na už mane aukštesnis biggrin.gif
o ignoras jo, baisus dalykas, baisesnis nei blogi komentarai. nes blogi komentarai bent jau parodo, kad pastebėjo.
Atsakyti
Sveikos smile.gif
Savaitgalio temai ir aš padariau.. tik nzn kodėl vintažinau blush2.gif
user posted image

Spindulėli, pirma vos mėlynuoja, antra vos pilka, vos šviesiau antrą ir WB geras 4u.gif Šiaip net ir dabar sakyčiau,kad antra man jau gerai, nes indas visgi atspindi ax.gif

Dėl stovo, niekada juo nesidomėjau, nupirko diedas dovanų ir man gerai ax.gif Vis tiek sugebėjau sulaužyti vieną mygtuką biggrin.gif Firmos Velbon Sherpa 750R.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 23 vasario 2013 - 17:00
QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 16:55)
Sveikos smile.gif
Savaitgalio temai ir aš padariau.. tik nzn kodėl vintažinau blush2.gif

o man kaip tik čia tas vintažas labai patinka
Atsakyti
smile.gif pastebėjot smile.gif Kartais padeda viešai pasiguost blush2.gif
QUOTE(ich @ 2013 02 23, 16:51)
Niekas nieko neignoruoja cia, juk ne visada pakomentuojamos visos foto smile.gif

Tas ir vadinasmas ignoras, kai nekomentuoja, nekritikuoja, toks jausmas, kad nepastebi... Kiekviena foto dedama tam, kad būtų pastebėta 4u.gif

QUOTE(Teka @ 2013 02 23, 16:51)
oi, aš permečiau akim, ale vėliau kai grįžau ir pamiršau. kokio dydžio pirkai? pas mane tai lyg apie 176cm, jei gerai pamenu. na už mane aukštesnis biggrin.gif
o ignoras jo, baisus dalykas, baisesnis nei blogi komentarai. nes blogi komentarai bent jau parodo, kad pastebėjo.

Pirkau Fancier firmos, Mažeikiuose apėjau keturias parduotuves - Avitela, Elektromarkt, Varlę, Topo centrą... Dviejose paskutinese jų tebuvo, Topo centre mažas, ne iki mano akių lygio, tad pirkau iš Varlės, tai stovas pasidaro net aukštesnis už mane wink.gif
Pritariu dėl antros pastraipos drinks_cheers.gif

Dėl stovo, niekada juo nesidomėjau, nupirko diedas dovanų ir man gerai ax.gif Vis tiek sugebėjau sulaužyti vieną mygtuką biggrin.gif Firmos Velbon Sherpa 750R.

O man iškilo klausimas, kaip dėl aukščio, kad būtų patogu... Maniau pasikonsultuosiu prieš perkant, bet dabar jau turiu ir tas klausimas uždarytas.

Bet noriu pasakyt ačiū, kad bent dabar pastebėjot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 02 23, 17:55)
Sveikos smile.gif
]
Spindulėli, pirma vos mėlynuoja, antra vos pilka, vos šviesiau antrą ir WB geras 4u.gif Šiaip net ir dabar sakyčiau,kad antra man jau gerai, nes indas visgi atspindi  ax.gif

O tas WB abiejuose geras ar tik antroj, gal tikrinot blush2.gif

O dirbtinio apšvietimo mano WB gal užmatėt blush2.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, kokia pavargusi gryzau sakes gun_bandana.gif lithuania.gif net neisivaizduoju ka cia padaryti savaitgalio temai, jai kils kokia mintis gal ka ispyskinsiu ax.gif

Gitusia sveikinu isigijus naudinga daigteli drinks_cheers.gif
Atsakyti

O šakės, kaip faina♥
QUOTE(Gitusia @ 2013 02 23, 17:10)

Tas ir vadinasmas ignoras, kai nekomentuoja, nekritikuoja, toks jausmas, kad nepastebi... Kiekviena foto dedama tam, kad būtų pastebėta  4u.gif

Bet noriu pasakyt ačiū, kad bent dabar pastebėjot  4u.gif

Šitaip?O va pvz, tu bent kartą mano foto pastebėjai?Ką duodat, tą ir gaunat.
Atsakyti