Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Prisidėjau mergyčių į kontaktus, kokių grožių užmačiau rolleyes.gif Šaunuolės visos labai labai smile.gif
Atsakyti
AS facebook kontaktus papildziau. Kai kurias priemiau rodos is sm bet vistiek neturiu zaluo supratimo kas jos
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 23, 11:20)
AS facebook kontaktus papildziau. Kai kurias priemiau rodos is sm bet vistiek neturiu zaluo supratimo kas jos

biggrin.gif As kai nepazistu,tada ir nepriimu smile.gif
Siandien is ryto fotoknyga dariau, turejau gauti nuolaida, tik kodai netiko, tai ir nereikia doh.gif
Atsakyti
Reikia prieš darant patikrinti ar veikia biggrin.gif
Atsakyti
merginos prisipazinkit kurios sis flickrcia neatrezgu pagal varda blush2.gif labai patiko foto wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Endži @ 2013 02 23, 11:21)
merginos prisipazinkit kurios sis flickr, neatrezgu pagal varda blush2.gif labai patiko foto  wub.gif  thumbup.gif

čia aš smile.gif ačiū.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sayonara: 23 vasario 2013 - 11:23
QUOTE(sayonara @ 2013 02 23, 11:23)
čia aš smile.gif ačiū.

labai labai wub.gif 4u.gif o gal dar kuri fb pasidalintumet blush2.gif 4u.gif
Mano 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 23 vasario 2013 - 11:31
QUOTE(Endži @ 2013 02 23, 12:26)
labai labai wub.gif  4u.gif o gal dar kuri fb pasidalintumet blush2.gif  4u.gif 

As tai dauguma, kurios turi savo savo photography, FB turiu turbut uzlaikinus biggrin.gif

I savaitgalio tema smile.gif
user posted image

Atsakyti
Labas rytas,

vakar pasirankiojau idėjų savaitgalio temai, šiandien atnešu pirmas kelias foto. Visisškai paprastos, labiau dėl kompozicijos darytos, kadangi mano silpnoka vieta tas komponavimas. Pataršykit, kol geriat kavą biggrin.gif
user posted image

daugiau rasit čia

QUOTE(Yvette @ 2013 02 23, 10:20)

mane priemei i FB mirksiukas.gif Bet turejai pažint g.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 02 23, 10:20)

prajuokino biggrin.gif as nepriemu jei nepazystu
Atsakyti
Spindulele, taip
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 02 23, 13:36)
Spindulele, taip

Ačiū 4u.gif
Atsakyti