Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Giniatte @ 2013 02 22, 18:07)
..... Krispuka laukiam foto, smalsu  tongue.gif

keliu kaip tik i flick ax.gif
Papildyta:
Tokia Maudyniu, ranksluosciu tema, tik per daug netarkuokit manes, as jautri biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

o cia draugai

user posted image

ir sast susipyko smile.gif

user posted image
Atsakyti
Visai fainos foto, Krispuka wink.gif
Maudyniu pirmoj ir antroj mane erzina tie sonuose lendantys daiktai, manau trecia geriausia ir emocija ten fainiausia, ir dar ta kur draugai susipyko gera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 22, 17:04)
Nieko sau, kuriam rajone gyveni, kad taip gerai smile.gif ieškom nuomai buto, bet neišsirenkam rajono biggrin.gif

Šiaip pigiausiai moka už šildymą kur Isora gyvena, dar Perkūnkiemis mirksiukas.gif
Pašilaičiai mes, patys šildomės su dujomis, tikrai pigiau grybo, nei kai senos statybos name gyvenom mirksiukas.gif Vaikai nori ir basomis laksto, bet aš tiek nebešildau... vis kas ateina į svečius ir šaukia, kad per karšta pas jus biggrin.gif Bet tikrai dienos metu išjungiu,vakarop įjungiam.
Kelių kambarių ieškot? Mūsų name yra 3k ir 1k butukai nuomojami, tikiuosi, kad dar jie laisvi ax.gif

Iš puodelių temos serijos įsimintiniausios Vuniščia ir Maijaz wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 22 vasario 2013 - 17:58
QUOTE(DoVi @ 2013 02 22, 18:49)
Visai fainos foto, Krispuka wink.gif
Maudyniu pirmoj ir antroj mane erzina tie sonuose lendantys daiktai, manau trecia geriausia ir emocija ten fainiausia, ir dar ta kur draugai susipyko gera biggrin.gif

tie daiktai, prie lovos komplektuko spinteles sonuose, nebent juso tada reikejo isnest smile.gif aciu uz komentarus
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 22, 15:58)
tie daiktai, prie lovos komplektuko spinteles sonuose, nebent juso tada reikejo isnest smile.gif aciu uz komentarus

arba prieit arciau,arba apkirpt 4u.gif
Atsakyti
Krispuka, patalynė galėjo būt vienspalvė, ne tokia marga. Išlyginta irgi gerai būtų... bet čia tik šiaip,ateičiai,kad visą sužiūrėti mirksiukas.gif Nzn kaip JB atrasti idealų, nes ir pati plaukioju, bet man taviškės foto pilkos. Ir visos serijos foto nebūtina sudėti, išmokim atsirinkti,kurias norim parodyti,kad sulaukt komentarų. Šaunu,kad darai, bandai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrė: 22 vasario 2013 - 18:03
QUOTE(Edeva @ 2013 02 22, 19:00)
arba prieit arciau,arba apkirpt  4u.gif

galima ir apkirpt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Afrė @ 2013 02 22, 19:02)
Krispuka, patalynė galėjo būt vienspalvė, ne tokia marga. Išlyginta irgi gerai būtų... bet čia tik šiaip,ateičiai,kad visą sužiūrėti  mirksiukas.gif Nzn kaip JB atrasti idealų, nes ir pati plaukioju, bet man taviškės foto pilkos. Ir visos serijos foto nebūtina sudėti, išmokim atsirinkti,kurias norim parodyti,kad sulaukt komentarų. Šaunu,kad darai, bandai 4u.gif

va va , man ir norisi ismokt idialiai ta j/b, nezinau, kaip ten kitos fainiai padaro g.gif, o ten nepatalyne, o slidi lovatiese
kita kart nebeprimesiu tiek smile.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 22 vasario 2013 - 18:06
QUOTE(Afrė @ 2013 02 22, 15:32)
Teka, visgi mėlynuoja tavo WB

ech...

QUOTE(krispuka @ 2013 02 22, 17:42)
Tokia Maudyniu, ranksluosciu tema, tik per daug netarkuokit manes, as jautri  biggrin.gif
ir sast susipyko smile.gif

man patiko bigsmile.gif aišku kiek pilkuoja, bet vistiek faina
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 22, 18:42)
Tokia Maudyniu, ranksluosciu tema, tik per daug netarkuokit manes, as jautri  biggrin.gif

Man per daug marga viskas, zvilgsnis klaidzioja, berniukas pasimeta visame kadre. 4u.gif
Atsakyti
krispuka-apkirpk gerokai-nesimatys spintuciu ir margumo maziau liks, berniukas geriau matysis smile.gif Is savo menkos patirties galiu pasakyti, kad ne is visu spalvu geras j/b gaunasi, nes pvz rausva lab negrazi (matosi pas mane flicr dukriuko skarele schmoll.gif ), aisku pilka bus pilka g.gif Manau yra ir dar nekokiu spalvu. Labiausiai mane zavi sunelio pozavimas bigsmile.gif Kiek jam metuku?
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 22, 10:42)
Na pereinu prie 2ND.Ir klausau jūsų  4u.gif

Techniskai gerai, bet nedziugina akies, nes spalvos kazkokios murzinos - arba gal tik mano monitorius taip rodo ax.gif

QUOTE(Vilnis @ 2013 02 22, 10:42)
Lenktynės(tikriausiai matėt flickr jau dauguma). Komentarai visada laukiami:

Fainai smile.gif

QUOTE(Teka @ 2013 02 22, 11:55)
ND WB dirbtinėj šviesoj

QUOTE(Teka @ 2013 02 22, 12:07)
tai kad ne fonas pagrindinis objektas, krepšelį tikrinau

Melynuoja. Ir jau kalbejom apie tai, kad balta turi buti viskas, o ne tik pagrindinis objektas rolleyes.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 22, 13:49)
Kitokio balto daikto kažkaip neradau. Bet gal pasakysit ar nors ta linkme einu blush2.gif

Objektas patinka, kompozicija irgi, bet WB nera visai geras. Indelio seselyje plika akim matosi, kad ruzavuoja siek tiek (pipete irgi ta pati rodo), ir tas krastas, kur seselyje, irgi nebaltas ir net nepilkas.

Bet jau turi 3 uzskaitymus, taigi gali pasirinkti - padaryti geriau antra dali, arba pameginti perdaryti sita pirmaja, kad nebebutu prie ko kibti. Siaip tai bijau, kad dirbtinej sviesoj gali sunku buti su blizgiu objektu, bet gal nustebinsi mus mirksiukas.gif
Atsakyti
Jurzole,tai kaip ta murzinuma pasvarinus ? g.gif
Atsakyti