Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Teka, visgi mėlynuoja tavo WB

Spindulėli, taip.

QUOTE(Suprem @ 2013 02 22, 15:25)
Arfe-Man trečia su žetonais patiko, o pamačiusi merginą ant plikų grindų visada galvoju kodėl ji ten guli  g.gif Na man turbūt fantazijos trūksta blush2.gif

krispuka-dėk jau  smile.gif

biggrin.gif o kodėl kartais fotografuojam prie plikos sienos? biggrin.gif Gal galva skauda, gal pagyrios ir voliojasi ant žemės biggrin.gif kaip nori taip intepretuok mirksiukas.gif Šiaip tikrai norėjau kitokių foto, gulinčios, o ne būtent stovinčios ar sėdančios ir tiek 4u.gif
Atsakyti
Krispuka, taip negalima - parasai kad turi bet nenori rodyt biggrin.gif jei sakai kad turi kazka tai rodyk biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 02 22, 16:32)
Teka, visgi mėlynuoja tavo WB

Spindulėli, taip.

Ačiū, nes labai abejojau dėl pasirinktų objektų, jie blizgantys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 22, 10:42)
Na pereinu prie 2ND.Ir klausau jūsų  4u.gif

Taip 4u.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 22, 13:49)
Na, 5 ND 1 dalies  pirmas bandymas

Man tai lyg ir balta, nors šviesiau norėtųsi biggrin.gif Užskaitau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktorija09 @ 2013 02 22, 16:43)
Taip  4u.gif
Man tai lyg ir balta, nors šviesiau norėtųsi  biggrin.gif Užskaitau  4u.gif

Turiu tris taip, iš pirmo karto - netikiu.

59.gif
Bet dar nedžiugausiu per daug.
Atsakyti
idesiu idesiu, sutrukde db mane sveciu sugriuvo, na o prasinesiau isanksto, kad pirma primustumet, paskui idedant ne taip skaudu butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Na i pagiringa tikrai nepanasu biggrin.gif Nieko gi blogo nenorejau pasakyti, tiesiog susalusi ja pamaciau, vasara tikriausiai ir pati ant vesiu grindu pagulineciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 22, 16:39)
Na i pagiringa tikrai nepanasu biggrin.gif Nieko gi blogo nenorejau pasakyti, tiesiog susalusi ja pamaciau, vasara tikriausiai ir pati ant vesiu grindu pagulineciau biggrin.gif

aš ir nesureikšminu wink.gif
Apie pagirias FB kažkas rašė biggrin.gif
O šiaip patikėk, grindys šiltos,kai naujos statybos namas ir dar patys reguliuojasi wink.gif
Nzn kaip kas šąlat, bet pvz., pas mus namie +22-23, man per karšta, dienos metu šildymą užsukam doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrė @ 2013 02 22, 17:41)
aš ir nesureikšminu wink.gif
Apie pagirias FB kažkas rašė biggrin.gif
O šiaip patikėk, grindys šiltos,kai naujos statybos namas ir dar patys reguliuojasi wink.gif
Nzn kaip kas šąlat, bet pvz., pas mus namie +22-23, man per karšta, dienos metu šildymą užsukam doh.gif

Nieko sau, kuriam rajone gyveni, kad taip gerai smile.gif ieškom nuomai buto, bet neišsirenkam rajono biggrin.gif
Atsakyti
..... Krispuka laukiam foto, smalsu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Giniatte: 22 vasario 2013 - 17:19
Tema tokia: "puodeliai ir lėkštutės, šaukštai ir šakutės"

Kompozicija iš šių daiktų. Nesvarbu kiek jų ar po vieną nuotraukoje, ar po šimtą....
Užduotis, kuriai reikia įsijungti fantaziją. Linkiu, kad ir saulutės sulauktumėt.
Sudėliokit kaip nors įdomiai, kur nors...

Lauksim darbų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 22, 15:28)
Tema tokia: "puodeliai ir lėkštutės, šaukštai ir šakutės"

bigsmile.gif oho kokia idomi tema nu reiks gal isgimdyt ka nors, nors fantazija ir ne mano stiprioji puse lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 22 vasario 2013 - 17:33