Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Blyn, noriu ir aš į meet'ą verysad.gif Bet nėr kam mažosios palikti. rrrrr.... doh.gif

labas
Atsakyti
QUOTE(Ka @ 2013 02 22, 11:59)
Aš, aš noriu.  rolleyes.gif Laikas tinka. Gal kažkas norės su manimi važiuoti?  ax.gif
Ir prašom pašnibždėti adresą namų į až.

smile.gif

Kas per traukinukas centre? bigsmile.gif

Man iš pirmo žvilgsnio irgi judesio nesimatė, gal trumpesnio išlaikymo reikia g.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 22, 13:22)
Bandziau fotografuoti temai- judesys

ax.gif

pirmoj visai jokio judesio, antroj vos vos ir tai vos iziurima kazkas, bandyk dar 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 22, 11:26)
Turėjai gaut emailą, kai pridėjau prie kontaktų  g.gif Viršuje dešinėje įvesk SupremSM, turėtų parodyti smile.gif

doh.gif ne ta emeila pagrindiniu buvau nustačius, bet susidraugavau kitu budu 4u.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 02 22, 13:22)
Bandziau fotografuoti temai- judesys

ax.gif

pirmoj neiziuriu, o antroj masina vaiduoklis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 02 22, 14:32)
aš tai čia jokio judesio nematau. norėtųsi kokios važiuojančios mašinos, ar einančio žmogaus bent jau

pirmame foto su katedra, matosi raudonos ir baltos linijos, tai masinu judejimas , ten fotografuota su ilgu islaikymu.

antrame foto tai pat su ilgu islaikymu, matosi pati permatoma masina kelyje desineje puseje, o jo judesi rodo, baltos linijos, tai jos judejomo kryptis-lempos
Atsakyti
Na, 5 ND 1 dalies pirmas bandymas

Kitokio balto daikto kažkaip neradau. Bet gal pasakysit ar nors ta linkme einu blush2.gif
Auto
user posted image

Cloud
user posted image

Manual
user posted image

Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 22, 13:43)
pirmame foto su katedra, matosi raudonos ir baltos linijos, tai masinu judejimas , ten fotografuota su ilgu islaikymu.

antrame foto tai pat su ilgu islaikymu, matosi pati permatoma masina kelyje desineje puseje, o jo judesi rodo, baltos linijos, tai jos judejomo kryptis-lempos

kai parašei, grįžau dar kartelį, pamačiau tą mašiną (antroje foto), bet ir taip gan ilgai turėjau žiūrėt, kad pamatyčiau. man gal norėtųsi ryškesnės tos mašinos, ar judesio kokio didesnio,nes jei taip reik įdėmiai žiūrėt, kad pamatyt, tai gal nelabai visgi tinkama mirksiukas.gif

nėra nieko baisiau už ignorą
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 22, 13:35)
smile.gif
Kas per traukinukas centre?  bigsmile.gif

dubijos gatvėje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 02 22, 14:52)
kai parašei, grįžau dar kartelį, pamačiau tą mašiną (antroje foto), bet ir taip gan ilgai turėjau žiūrėt, kad pamatyčiau. man gal norėtųsi ryškesnės tos mašinos, ar judesio kokio didesnio,nes jei taip reik įdėmiai žiūrėt, kad pamatyt, tai gal nelabai visgi tinkama mirksiukas.gif

nėra nieko baisiau už ignorą

pritariu, na nuomoniu daugelio isgirdusi, teks, kazka vel pafotografuoti bandyti ta judesi isgauti, ir siuo atveju teks trumpesniu islaikymu pagauti, kad aiskiau tas jum objektas matytusi, mano ideja buvo, net kad is vis masinos nesimatytu, o tik raudonos ir baltos lempu linijos, bet matau kad taip netinka, tada viskas aisku, perdarysiu ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
jei kasnors bandėt mane pridėt prie draugų, dėkit iš naujo, nes nustatymuose negaliojantis el paštas buvo paskirtas pagrindiniu be mano žinios bash.gif:
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 22, 14:00)
pritariu, na nuomoniu daugelio isgirdusi, teks, kazka vel pafotografuoti bandyti ta judesi isgauti, ir siuo atveju teks trumpesniu islaikymu pagauti, kad aiskiau tas jum objektas matytusi, mano ideja buvo, net kad is vis masinos nesimatytu, o tik raudonos ir baltos lempu linijos, bet matau kad taip netinka, tada viskas aisku, perdarysiu  ax.gif  mirksiukas.gif

tai linijos būtų ok, jei jos būtų gan ryškios, dabar man asmeniškai jos labai neryškios, aš jų net nepastebėjau

amade, kas tu flickr?

aš tai VViktOrija jei kam įdomu
Atsakyti
QUOTE(Teka @ 2013 02 22, 14:03)

aš tai VViktOrija jei kam įdomu

neranda man tokios g.gif
Atsakyti