krispuka ačiū .Laukiu kas dar ką pakomentuos
Sveikos
Ogiene, Taip
Teka, kuria vieta su ps tikrinai? man fonas melynuoja
Ogiene, Taip
QUOTE(lunameja @ 2013 02 22, 12:02)
tai kad ne fonas pagrindinis objektas, krepšelį tikrinau
QUOTE(Teka @ 2013 02 22, 12:07)
tai kad ne fonas pagrindinis objektas, krepšelį tikrinau
pakeiciau savo zinute, nes patikrinau pati su pipete.tai manual ok. persiprasau
Teka, TAIP
QUOTE(Teka @ 2013 02 22, 12:55)
Nu įdomiai, moziloj yra, kaip įkelt, o exploery ne
ND WB dirbtinėj šviesoj
rankinis
http://farm9.staticf...bf685833c_z.jpg
ND WB dirbtinėj šviesoj
rankinis
http://farm9.staticf...bf685833c_z.jpg
mėlynuoja man
QUOTE(Maggie @ 2013 02 22, 11:57)
as labai nenoriu apsiriboti SM, kazkada buvo meetas, kalbejom apie stiliu etc, pas mus, SMe, LT, labai bijoma experimentuoti, na yra keleta fotografu, Marla Singer kad ir, kurie kazka bando, o uzsieny ju tikrai nemazai. nenoriu as pasteliniu spalvu, saldziu detaliu ir viskas, noriu daugiau - nebutinai krauju, kontrastu, negyvu pauksciu, bet nors kazkiek kitaip.
O tai yra labai gerai
QUOTE(lunameja @ 2013 02 22, 12:08)
pakeiciau savo zinute, nes patikrinau pati su pipete.tai manual ok. persiprasau
Teka, TAIP
Teka, TAIP
ačiū
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 22, 12:21)
tai mėlynuoja fonas tik
Labas merginos
Noriu paklausti, naudojantis stovu, labai svarbu ir kodėl maximalus jo aukštis? Prasideda vidutiniškai nuo 1,46 iki 1,62...
Kokiais jūs naudojatės?
Kaip pradininkė nenoriu brangaus pirkt, o ir poreikių tokių nėra, bet susimasčiau dėl aukščio - kad nereikėtų susikuprenus fotografuoti.
Lauksiu patarimų
Noriu paklausti, naudojantis stovu, labai svarbu ir kodėl maximalus jo aukštis? Prasideda vidutiniškai nuo 1,46 iki 1,62...
Kokiais jūs naudojatės?
Kaip pradininkė nenoriu brangaus pirkt, o ir poreikių tokių nėra, bet susimasčiau dėl aukščio - kad nereikėtų susikuprenus fotografuoti.
Lauksiu patarimų
QUOTE(Idda @ 2013 02 22, 11:43)
Tinka ir 13 val, man nesvarbu Tai kas dar jungiates ryt i meeta?
zirziliux ar ne tu praeita savaite centre prie traukinuko fotosesija darei? maciau mergytes buvo pasiruosusios, labai idomu nuotraukeles butu pamatyti
zirziliux ar ne tu praeita savaite centre prie traukinuko fotosesija darei? maciau mergytes buvo pasiruosusios, labai idomu nuotraukeles butu pamatyti
Nea, ne as Bet ir man pasidare idomu kas ten ir kaip fotografavo
Tai mytas, sakot? Gaila, as neturiu kur vaiku palikti, nes vienisauju Mielai prisijungciau.
Turiu 1 TAIP. ND praeitam psl, gal galėtumėt dar kas nors pažiūrėti
Bandziau fotografuoti temai- judesys
QUOTE(krispuka @ 2013 02 22, 13:22)
aš tai čia jokio judesio nematau. norėtųsi kokios važiuojančios mašinos, ar einančio žmogaus bent jau
krispuka, man tai nesijaučia tavo judesio...pirmoje foto tai visiškai...pastatas išdegęs ir jis visą dėmesį atkreipia į save, o ir judesio įspūdžiui sudaryti daugiau gatvės reikėtų, nes atrodo, kad pagrindinis objektas yra katedra...antrojoje kol pamačiau tą mašinytę norėjau sakyt o tai kur čia judesys na bet tą mašinytę užstoja...stulpai..