Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Amade @ 2013 02 16, 19:19)
Custom yra šio ND vinis  mirksiukas.gif

nu ryt dar pabandysiu perdaryt
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 16, 19:10)
buvau išsitempus šeimyną į Laisvę... lithuania.gif: Aišku, renginiai jau buvo pasibaigę  doh.gif  biggrin.gif  Bandžiau kažką pagaut, bet nelabai vykusiai. Bet porą pliaukšt parodysiu  blush2.gif Kas ką mano?  g.gif  Reik dažniau lyst laukan su fotiku  unsure.gif
Paskaičius, kad vyksta žaidimas "Judesys", bandžiau pažiūrėt, ką pagausiu... pagavau štai ką.
<...>
Buitiškai atrodo...  unsure.gif nedžiuginu savęs  schmoll.gif

Judesį pagavai, bet daugiau savo judančių rankų... Jei norėtum save labiau pradžiuginti, siūlyčiau naudotis stovu ar fotoaparatą pasidėti ant stabilaus pagrindo. Tada aplinka būtų ryški, o judėtų tik tie objektai/subjektai, kurie iš tikrųjų juda. O šiaip smagu, kad matai judesį smile.gif Aš net nepamąsčiau apie miesto gyvybę... Vis kažkur kitur to judesio žvalgaus smile.gif Gal todėl, kad gyvenu pakraštėly, kur tikrai ramu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 16, 18:26)
Judesi visai fainai pagavai, tik apacia nieko nesako, norisi nukirpti ja. Na o veliava tai... veliava  smile.gif

ok, apačią eisiu patvarkyt.
O ta vėliava tai taip tongue.gif įsivaizdavau, kad gražu bus, bet pamačiau, kad nieko Tokio biggrin.gif Ale įmečiau bent patriotinei nuotaikai blush2.gif

QUOTE(voveraite1302 @ 2013 02 16, 18:48)
Judesį pagavai, bet daugiau savo judančių rankų... Jei norėtum save labiau pradžiuginti, siūlyčiau naudotis stovu ar fotoaparatą pasidėti ant stabilaus pagrindo. Tada aplinka būtų ryški, o judėtų tik tie objektai/subjektai, kurie iš tikrųjų juda. O šiaip smagu, kad matai judesį smile.gif Aš net nepamąsčiau apie miesto gyvybę... Vis kažkur kitur to judesio žvalgaus smile.gif Gal todėl, kad gyvenu pakraštėly, kur tikrai ramu  smile.gif

Trikojis dar tik planuose, tenka nedrebint rankų tokiose sąlygose rolleyes.gif šiaip jos nedreba pas mane net su ilgu išlaikymu, bet šiandien bėgte reikėjo gaudyt kadrus, nes vyras per šimtą metrų į priekį vis nulėkęs buvo doh.gif reiks gal ryt ar šiaip kada ramiai be vyrų paslampinėt ax.gif
beje, judesys man pirmiausia su gatve aocijuojasi ax.gif
Papildyta:
kad neteršt puslapio fotkėm, čia įdėjau tris apkarpymus judesiui. Kokių pastabų? Kuris labiau tinkamas? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 16 vasario 2013 - 19:08
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 16, 11:54)
Sea Girl -> Patinka man tavo nuotraukytės  thumbup.gif su širdutėm mažas pilotukas labai fainas  wub.gif ir spalvingumas labai gražus man, šaunuolė  mirksiukas.gif
Papildyta:

koks tavo flickr? Ar FB, kur galima daugiau tavo nuotraukyčių pažėti? smile.gif

Aciu 4u.gif

flickr cia http://www.flickr.co...s/31271323@N02/ prisijunk i kontaktus, tada as turesiu i draugus tave pajamt, nes turbut puse nuotrauku privacios.
FB daugiau fotkiu, bet ir visokiu seimyniniu, tik mamai graziu pilna biggrin.gif jei nori rast mane vardas tas pats kaip ir flickr, taciau pas mane "setingai" tokie, kad rasti mane gali tik draugu draugai...taigis jei turim bendru draugu turetum rasti be sunkumu, jei nepasiseks parasyk kaip tave rasti jei yra noras smile.gif
p.s. tiesa flickr'a labai ilgai ignoravau, tai dauguma labai senu fotkiu blush2.gif

p.s. kuri is musu ne.ma flickeryje, jau susimaisiau biggrin.gif prijungiau i draugus

Aciu visoms komentavusioms 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sea Girl: 16 vasario 2013 - 20:49
laba,

šiandien buvom Bryan Adams fotografijų parodoje. Eidama ten galvojau ok. žinomas, sukasi geram rate, įsigijo gerą aparatūra ir pyškina įžymybes... Pripažįstu, nepasidomėjau internete kaip jis fotografuoja ir t.t.
Likau nustebusi. Pozityviai. Nerealiausia paroda, seniai tokios geros nemačiau. Visų pirma dvi didžiulės salės užpildytos jo darbais, foto atspausdintos tikrai dideliu formatu. Tiesiog šaukia prieiti, sustoti... Nepaleidžia, prarandi suvokimą apie bėgantį laiką toje parodoje. Gerai, kad sūnus kartu ėjo, tai vis grąžindavo į realybę.
Jei kas turėsit galimybę aplankyti, būtinai būtinai... patariu. O ir fotografijų albumą galima įsigyti. Vat jei kokių draugų, giminių turit kurie domisi fotografija, tikrai bus nuostabi dovana.

O dabar parodau kelias, ten buvusias fotografijas

Bryan Adams foto

user posted image

dar čia kelios
čia taip pat
čia

ši serija tokioje tolimesnėje salėje. Sustingom ten. Darbai vienas už kitą stipresni... istorija už jų taip pat....

čia

čia galima truputį paskaityti apie parodą

Vilnis
, jei dar nematėt, būtinai aplankyk. Verta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 vasario 2013 - 21:30
QUOTE(Yvette @ 2013 02 16, 21:28)
laba,

šiandien buvom Bryan Adams fotografijų parodoje. Eidama ten galvojau ok. žinomas, sukasi geram rate, įsigijo gerą aparatūra ir pyškina įžymybes... Pripažįstu, nepasidomėjau internete kaip jis fotografuoja ir t.t.
Likau nustebusi. Pozityviai. Nerealiausia paroda, seniai tokios geros nemačiau. Visų pirma dvi didžiulės salės užpildytos jo darbais, foto atspausdintos tikrai dideliu formatu. Tiesiog šaukia prieiti, sustoti... Nepaleidžia, prarandi suvokimą apie bėgantį laiką toje parodoje. Gerai, kad sūnus kartu ėjo, tai vis grąžindavo į realybę.
Jei kas turėsit galimybę aplankyti, būtinai būtinai... patariu. O ir fotografijų albumą galima įsigyti. Vat jei kokių draugų, giminių turit kurie domisi fotografija, tikrai bus nuostabi dovana.

uzsimaniau net fotkinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2013 02 16, 22:28)
laba,

Bryan Adams foto

Noreciau i tokia uzsukti!
Atsakyti
Paskutiniu metu šios dvi ruoštos nuotraukos labai puikiai atspindi mano esama savijauta... gal todel taip vangiai i viska reaguoju...

<anksciau ar veliau viskas praranda gyvybe>
user posted image

<tai mano pacios sugalvotas projektelis sau, susijines su daugybe veiksniu... tikiuosi greitu laiku isgimdyti antra dalį>
user posted image
Atsakyti
nespeju as su jumis niekaip kolkas, darbo daug, auditas kita sav doh.gif cia sios dienos kadras, manau tinkantis i kasdienybe blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endži: 17 vasario 2013 - 00:01
Mokausi pažinti šviesą, kartu naktinė variacija Judesio tema. Dėkinga už kritiškumą 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 16, 17:55)
As abejonese del sito ND. Objektai neikvepiantys, bet pateikti tvarkingai, skirtumas yra, bet labai jau nedidelis. Ko gero, susilaikysiu.

Nei taip, nei ne g.gif
Gal yra dar nuomonių? 4 ND 2 psl. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 17 vasario 2013 - 08:37
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 16, 18:55)
Dabar uzskaitau  mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif

Gal, merginos, galit pažiūrėt į 2 psl.?
Atsakyti