QUOTE(krispuka @ 2013 02 21, 16:05)
kur galima butu pasimokinti?
dirbi su PS? su sluoksniais? jei taip - textura tiesiog uzdedi ant virshaus ir mazini opacity. info yra internete. jei reikia texturu - galeciau atsiust, tik ten jos tokios, zinai, prastos (nu nemokomos). naudoju 3, megstamiausias. noreciau nusipirkti, bet gaila babkiu
nes tos nemokamos tai tokios labai jau nekokios.
QUOTE(Yvette @ 2013 02 21, 17:07)
kas gali būti fainiau, nei laimėti, kai žinai atsakymą
laimeti, nezinant, kad laimesi
QUOTE(kristalines @ 2013 02 21, 16:08)
Aišku, reikia viską mėginti. Čia turbūt daug kam bangom užeina tie experimentai visokie su fotkėm
Man šiuo metu kuo natūraliau, tuo gražiau, tai tokios visokios ir nesižiūri. Kas patiks už pusmečio jau
niznaju
Bet tavo gražios tos natūralios foto
sakau, labai nusibodo. tokiu pilnas internetas
aciu
QUOTE(Dincelis @ 2013 02 21, 22:44)
Pirmiausia ja pamaciau flickr'e ir pagalvojau ta pati - kokia sena.... siaip apdirbimas patinka, yra israiska, spalvos, emocija, zvilgnis, isivaizduojamas pasakojimas.... cia is tu nuotrauku kai yra noras nestandartui arba uzmanymui!
dekui. as cia prisiziurejau A. Dragan darbu. man jis patinka
QUOTE(noisy-B @ 2013 02 21, 22:26)
Ojej, kokia man čia ji sena atrodo, man šį kartą per daug tekstūrų ar jos per grubios
labai patinka šuolis, o jau plaukuosena kaip gerai sustingus, man ši foto liuksinė, šėšėlis, saulė ir tt ir geltonavimas man čia laaabai tinka
matau, kad daugiau neigiamu, nei teigiamu vertinimu. bet gerai. cia kaip reklama, svarbu yra matoma ir pastebima hehe. as labai nenoriu apsiriboti SM, kazkada buvo meetas, kalbejom apie stiliu etc, pas mus, SMe, LT, labai bijoma experimentuoti, na yra keleta fotografu, Marla Singer kad ir, kurie kazka bando, o uzsieny ju tikrai nemazai. nenoriu as pasteliniu spalvu, saldziu detaliu ir viskas, noriu daugiau - nebutinai krauju, kontrastu, negyvu pauksciu, bet nors kazkiek kitaip.
QUOTE(lunameja @ 2013 02 21, 17:13)
Teka, o nenorejai pili tiesiog balta palikti?
labai tamsoka, manual lyg melynuoja
fokuso truksta dar. pirmas namu darbas juk su fokusu, m? o cia jau 5.
QUOTE(Terezza @ 2013 02 21, 18:35)
Tik ėjau pro šalį, bet negaliu susilaikyt - na nedarkykim lietuvių kalbos, gerai? Skaityt bjauru.
Ishsigandus. Paexperimentuot . Pabandyk ištarti garsiai, a?
gerbiu lietuviu kalba ir taip rasydama is jos nesitycioju (gal is salies taip ir atrodo, bet taip nera), toks jau yra rashymo stilius, daugelis ne karta pastebi, kad i savo atsakyma, iterpiu dar anglishku zodziu - dienos metu bendrauju keliom kalbom, kartais zodziai pasimirshta, vietoj vienu, vartoju kitus. man zymiai svarbiau ne tiek taisingas rasymas, kiek jo esme, neshama informacija ir interpunkcija
tad, soriukas, bet nereikia mane mokinti, gerai?
peace.