Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2013 02 21, 09:45)
Si karta nesutiksiu.Skelbdama tema rasiau-bukite kurybingos, zvelkite placiau.Nebutinai turi tas judesys techniskas buti.

Nuemus pavadinima nuo portretuko, niekad jo nesusieciau su "Judesiu" ax.gif

QUOTE(Yvette @ 2013 02 21, 15:35)
Sea Girl,  nusipelnyt nusipelnei, bet aš ten piktinuosi, nes Say man uždraudė dalyvauti  schmoll.gif  žinodama, kad patinka atvirukai  schmoll.gif

karsta.gif jau galvojau ko gi cia prisidirbau pati nezinodama lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 21, 21:06)

Vaje, ačiū, ačiū clap.gif Labai svarbus Jūsų taip.
Atsakyti
QUOTE(Stikline @ 2013 02 21, 09:34)
Ačiū už info!

Šiaulietės, gal jamam? Jei manęs nenužudys auditas  šiandien doh.gif

Kur šiauliai dingusios? gal yra kam noras šeštadienį į meetą, pas mane laisvas plotas thumbup.gif ?
Atsakyti
Nu kodel si savaitgali? cry.gif Kelinta plotas laisvas? g.gif

Ryt 17 val kas eisit i parodos atidaryma? Stikline-isgyvenai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprem @ 2013 02 21, 20:58)
Nu kodel si savaitgali? cry.gif Kelinta plotas laisvas? g.gif

Ryt 17 val kas eisit i parodos atidaryma? Stikline-isgyvenai? biggrin.gif

aš tai niekaip ryt nespėsiu ant 17 doh.gif o plotas visą parą laisvas mirksiukas.gif
Atsakyti
Jei tartumes konkreciai, iskeisciau ryt i sestadieni blush2.gif Kada siaulietes galetumet? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 02 21, 15:08)
The story about the girl who had secrets
http://farm9.staticf...3bdb823d8_c.jpg

Ojej, kokia man čia ji sena atrodo, man šį kartą per daug tekstūrų ar jos per grubios smile.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 21, 01:52)
ir is nuosavu archyvu, kiek realesne akrobatika, prieinama kiekvienai is musu turincioms vaiku biggrin.gif
http://farm3.staticf..._94b3c08acb.jpg

thumbup.gif labai patinka šuolis, o jau plaukuosena kaip gerai sustingus, man ši foto liuksinė, šėšėlis, saulė ir tt ir geltonavimas man čia laaabai tinka smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Rittule @ 2013 02 21, 12:48)
Sveikos wink.gif

Konkursui "Kontrastai"
Kritika labai norima  ax.gif

Įdomiai 4u.gif, nieko nepadoraus nematau tongue.gif
Kaip kitos jau minėjo, antras planas - meškis - labai kliūna į akis. 4u.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 02 21, 15:37)
zinau, kad buitine, aplinka reikejo patraukt nereikalingus daiktelius, bet ne cia esme, turbut vel as pastokojau erdves?

xixi matau nori labai fotografuoti, tai kol neturi mokytojos užduotis tau rytojui biggrin.gif
Nufotografuok savo vaikučio portretą taikant "Auksinio pjūvio" taisyklę(horizontalią nuotrauką). Sužiūrėti antrą planą (kad nesvirtų, nebūtų bereikalingų detalių, atkreipti dėmesį į apsirengimą...).
Ryt palyginsim šios dienos ir rytojaus rezultatus.

QUOTE(Yvette @ 2013 02 21, 17:48)
Ah ir Maggie mačiau visai norėtų B.Adams parodą aplankyti. Na aš tai mielai antrąkart nueičiau.
Vilnis, ir su tavim nueisiu, jei tik sutaps laikas ir nedirbsiu. Tiesa, šeštadienį susitinkam?

Aga susitinkam, tik kur ir kada nesusitarėm g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilnis: 21 vasario 2013 - 21:36
QUOTE(Suprem @ 2013 02 21, 22:16)
Jei tartumes konkreciai, iskeisciau ryt i sestadieni blush2.gif Kada siaulietes galetumet? ax.gif

Aš gal visai susigundyčiau šeštadieniui bigsmile.gif , jei priimsit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 02 21, 15:08)

The story about the girl who had secrets

Pirmiausia ja pamaciau flickr'e ir pagalvojau ta pati - kokia sena.... siaip apdirbimas patinka, yra israiska, spalvos, emocija, zvilgnis, isivaizduojamas pasakojimas.... cia is tu nuotrauku kai yra noras nestandartui arba uzmanymui!
Atsakyti

[quote=Vilnis,2013 02 21, 22:33]
Sveikos 4u.gif

xixi matau nori labai fotografuoti, tai kol neturi mokytojos užduotis tau rytojui biggrin.gif
Nufotografuok savo vaikučio portretą taikant "Auksinio pjūvio" taisyklę(horizontalią nuotrauką). Sužiūrėti antrą planą (kad nesvirtų, nebūtų bereikalingų detalių, atkreipti dėmesį į apsirengimą...).
Ryt palyginsim šios dienos ir rytojaus rezultatus.

pabandysiu blush2.gif
Atsakyti
Sveikos,
aš jau laukiu savaitgalio žaidimo temos biggrin.gif tik ne portretinės, nes ir taip turiu užduotį portretui, bet kaip tyčia saulės/šviesos nerasta, arba modelio nuotaika būna nefotografinė doh.gif beje, čia pora kadrų. Nors dar laukiu momento, nes foto turi būti centruota. blush2.gif Įtraukit mane į draugus, ir foto matysis, ir draugėm būsim blush2.gif
Atsakyti