Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Mamyte_Saule @ 2013 02 21, 14:26)

ačiū! Pradėjau ir aš žiūrėt, įdomiai tas nuotraukas analizuoja.. smile.gif
Atsakyti
Laba diena,fotografai. Ieškojau su paieška, bet nepavyko rasti temos, kurioje kas nors dalintųsi patirtimi kaip susikurti nuotraukų koliažą. Gal kas nors galit man nurodyt kryptį, kur ieškot? Ačiū, ir sėkmės jūsų gražiuose darbuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ich @ 2013 02 21, 16:54)

uzskaitau antra varianta 4u.gif

Ačiū, 4u.gif
Turiu 2 TAIP. Gal dar kas tarkit žodelį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 02 21, 14:00)
tai gerai, kad ishsigandus, tokios ir paslaptys slepiasi juodoje galvoje smile.gif
hmm, man kazkaip pabodo naturalios grazios foto, norisi kazka isbandyt ir daugiau paexperimentuot su PS  ax.gif
bet aciu uz nuomone.

Tik ėjau pro šalį, bet negaliu susilaikyt - na nedarkykim lietuvių kalbos, gerai? Skaityt bjauru. Ishsigandus. Paexperimentuot . Pabandyk ištarti garsiai, a?
Atsakyti
Taisomos gramatikos klaidos mane visada nervino biggrin.gif
Nemalonu labai bendrauti, kai pastoviai tos klaidos baksnojamos.

Iš telefono buvau prispaudeliojus neaišku kokių žodžių ir vistiek esmę supratot smile.gif

Va susinervinau dėl taisomų klaidų ir pamiršau ko aš čia užsukau

diskusija apie centravimą. Gal ką sudomins. Pasiskaitykit

Ah ir Maggie mačiau visai norėtų B.Adams parodą aplankyti. Na aš tai mielai antrąkart nueičiau.
Vilnis, ir su tavim nueisiu, jei tik sutaps laikas ir nedirbsiu. Tiesa, šeštadienį susitinkam?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 vasario 2013 - 17:51
QUOTE(Yvette @ 2013 02 21, 16:48)
Taisomos gramatikos klaidos mane visada nervino  biggrin.gif
Nemalonu labai bendrauti, kai pastoviai tos klaidos baksnojamos.

Čia ne klaidos, o paprasčiausias išsidirbinėjimas. Lygiai tas pat, kaip viešoj vietoj šiukšlinti specialiai.
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 02 21, 18:51)
Čia ne klaidos, o paprasčiausias išsidirbinėjimas. Lygiai tas pat, kaip viešoj vietoj šiukšlinti specialiai.

aš tuoj į skūrą gausiu nuo lietuvių kalbos puosėlėtojų ir mylėtojų...
Bet juk čia fotografijos tema. Tai koks skirtumas kokia kalba ir kaip kas kalba. Svarbu gražiai fotografuoja smile.gif
Lig didesnių problemų gyvenime nėra kaip klaidas taisyti.
Man tuomet apskritai reiktų nustoti forumuose rašyti, jei čia šitaip į klaidas žiūrima. Pati žinau, kad n klaidų pridarau ir ką. Man dėl to net negėda, na gal tik truputį. Turiu kitų privalumų, nereikia būti visur super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 vasario 2013 - 17:57
QUOTE(Yvette @ 2013 02 21, 16:53)
aš tuoj į skūrą gausiu nuo lietuvių kalbos puosėlėtojų ir mylėtojų...
Bet juk čia fotografijos forumas. Tai koks skirtumas kokia kalba ir kaip kas kalba. Svarbu gražiai fotografuoja  smile.gif
Lig didesnių problemų gyvenime nėra kaip klaidas taisyti.
Man tuomet apskritai reiktų nustoti forumuose rašyti, jei čia šitaip į klaidas žiūrima. Pati žinau, kad n klaidų pridarau ir ką. Man dėl to net negėda. Turiu kitų privalumų, nereikia būti visur super.

Ai, piktas keksas aš šiandien. Bet pabrėžiu dar kartą: tai, į ką atkreipiau dėmėsį - nėra klaidos. Nei gramatinės, nei spausdinimo, nes netyčia paspausti klavišų, esančių taip toli vienas nuo kito, neįmanoma. Myliu lietuvių kalbą ir labai nemalonu matyti, kaip iš jos tyčiojamasi.
O nuotraukos šioj temoj gražios. To pasižiūrėti čia ir užsuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terezza @ 2013 02 21, 18:59)
Ai, piktas keksas aš šiandien. Bet pabrėžiu dar kartą: tai, į ką atkreipiau dėmėsį - nėra klaidos. Nei gramatinės, nei spausdinimo, nes netyčia paspausti klavišų, esančių taip toli vienas nuo kito, neįmanoma. Myliu lietuvių kalbą ir labai nemalonu matyti, kaip iš jos tyčiojamasi.

pusiau rimtai. aš tai šiandien labai pūkuota, bet vistiek pasakysiu, kad ateinant į svečius, reik pasibelsti, batus nusiauti, lauktuvių atsinešti biggrin.gif o ne tik įėjus tvarką daryti biggrin.gif
visai rimtai, jei patinka foto žiūrinėti, gal ir mygtuką spaudinėti patiktų. Prašom jungtis biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 vasario 2013 - 18:09
QUOTE(Yvette @ 2013 02 21, 17:09)
pusiau rimtai. aš tai šiandien labai pūkuota, bet vistiek pasakysiu, kad ateinant į svečius, reik pasibelsti, batus nusiauti, lauktuvių atsinešti  biggrin.gif o ne tik įėjus tvarką daryti  biggrin.gif
visai rimtai, jei patinka foto žiūrinėti, gal ir mygtuką spaudinėti patiktų. Prašom jungtis  biggrin.gif

Ačiū 4u.gif
Nespėsiu su jūsų tempais. Nors gal. Kada nors. O kol kas tyliai paskaitinėsiu laiko turėdama smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Terezza: 21 vasario 2013 - 18:37
QUOTE(lunameja @ 2013 02 21, 16:13)
Teka, o nenorejai pili tiesiog balta palikti?  biggrin.gif
labai tamsoka, manual lyg melynuoja

čia mano mažiaus darbelis biggrin.gif tokia buvo mintis, tipo nuspalvint biggrin.gif
o kad mėlynuoja, tai jaučiu dėl balto lapo. o ką ps kaži rodo
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 21, 17:14)
Ačiū,  4u.gif
Turiu 2 TAIP. Gal dar kas tarkit žodelį blush2.gif

TAIP mirksiukas.gif
Atsakyti