Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(lunameja @ 2013 02 21, 16:07)
Krispuka, bet lyg modeliui ties akim fokuso truksta  smile.gif ir vel gi, noretusi daugiau erdves. geriau jau placiau fotografuoti, nes paskui gali apkarpyti, nei suspaustai.Noretusi daugiau detaliu sioj nuotraukoj

pastebejau, kad kairej akytej kazkur pabego fokusiukas ech ax.gif , o del erdves nu reikia man per save perlipt nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Krispuka, o katinas tavo man patinka wink.gif matau kad ant sienos seselis krenta, jei ji visai balta butu futu visai fain rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(asvi. @ 2013 02 21, 16:05)
Aš pamenu, kad jau rašei kažkada kur tu ten žiūri, bet aš tada neišsisaugojau, o db neradau, gal galėtum vėl linką įmesti?  ax.gif  4u.gif

http://www.creativelive.com/live2
Atsakyti
QUOTE(DoVi @ 2013 02 21, 16:23)
Krispuka, o katinas tavo man patinka wink.gif matau kad ant sienos seselis krenta, jei ji visai balta butu futu visai fain  rolleyes.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
Sea Girl, nusipelnyt nusipelnei, bet aš ten piktinuosi, nes Say man uždraudė dalyvauti schmoll.gif žinodama, kad patinka atvirukai schmoll.gif

o jei rimtai, neturiu laiko ką protingesnio brūkštelti ,tai veidukus keliu. Kad visai nepamirštumėt
Atsakyti
Yvette, taigi Tu būtum viernas laimėtojas, juk žinojai atsakymą. O atvirukų aš Tau ir taip galiu nusiųst ir kartais nusiunčiu biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
zinau, kad buitine, aplinka reikejo patraukt nereikalingus daiktelius, bet ne cia esme, turbut vel as pastokojau erdves?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rittule @ 2013 02 21, 13:48)
Konkursui "Kontrastai"

Man patinka smile.gif Blasko meskinas (?) kampe biggrin.gif

QUOTE(dosa @ 2013 02 21, 14:21)
Peržiūrėjau Ich gatvės nuotraukas, nu žinok malačius, tikrai  smile.gif  Patinka man.

4u.gif

QUOTE(Maggie @ 2013 02 21, 15:08)
Atneshu viena.

The story about the girl who had secrets

Man patinka, akys labai grazios 4u.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 02 21, 15:10)
Is mano nuotrauku minejo, kad reikia zvilgsniui vietos palikti, ejau savo mazyli nufotografuot, ar zvilgsniui tiek palikdama vietos nepersistengiau  g.gif

Antras variantas geresnis, bet noretusi horizontalaus kadravimo man cia ir apacios daugiau 4u.gif

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 21, 15:41)
Nu dar bandau ir mėtas lauk doh.gif

uzskaitau antra varianta 4u.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 02 21, 16:37)
zinau, kad buitine, aplinka reikejo patraukt nereikalingus daiktelius, bet ne cia esme, turbut vel as pastokojau erdves?

Nepatinka veidukas berniuko, persviestas ir spalva labai negera 4u.gif emocija grazi smile.gif
Atsakyti
Krsipuka, kaip ne esme, ir dar kaip esme pasaliniai daiktai.ju tikrai nereikia unsure.gif o ir desine puse lyg padegus.kojytes nukirstos. kadras namu albumui tinkamas.suprantu,kad nori mokytis is savo klaidu, bet tokius elementarius dalykus jau reiktu suziureti mirksiukas.gif as tokio kadro buciau nekelus.
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2013 02 21, 16:37)
Yvette, taigi Tu būtum viernas laimėtojas, juk žinojai atsakymą. O atvirukų aš Tau ir taip galiu nusiųst ir kartais nusiunčiu biggrin.gif tongue.gif

kas gali būti fainiau, nei laimėti, kai žinai atsakymą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 21, 15:05)
Dar siandienis kito "modelio" zvilgsnio pabandymas
  ax.gif

laabai patiko. tik ten prie katino dešinės ausies kažkoks apskritimas trukdo, bet pats katinas gerai gavos

mergina su viena kojine ant lovos irgi patiko. liuks mintis

o aš su savo ND WB dirbtinėj šviesoj. fokusas į vėliavą, jei ką smile.gif

auto
user posted image

debesėlis
user posted image

manual
user posted image
Atsakyti
Teka, o nenorejai pili tiesiog balta palikti? biggrin.gif
labai tamsoka, manual lyg melynuoja
Atsakyti