Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 21, 14:41)
4 ND 2 dublis

Nu dar bandau ir mėtas lauk doh.gif

manau gerai, ir db geriau zymiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lunameja @ 2013 02 21, 15:47)
Spindulele, TAIP smile.gif

clap.gif
Gal dar kas pasisakys, kurpčiau planus sunkiausiam ND
Atsakyti
Maggie, man tai ji kazkokia labiau issigandusi atrodo, nei turinti paslapciu. Ir tos teksturos man nekazka smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristalines: 21 vasario 2013 - 14:50
QUOTE(Endži @ 2013 02 21, 15:48)
manau gerai, ir db geriau zymiai 4u.gif

Ar čia reiškia taip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 21, 14:50)
Ar čia reiškia taip blush2.gif

tegul labiau patyrusios ivertina 4u.gif
Atsakyti
ačiū pakomentavusioms mano foto 4u.gif

QUOTE(dosa @ 2013 02 21, 14:21)
Nelogas kontrastas gavosi. JB gražus. Tik nervina fone kažkas dešiniam kampe, norėtųsi kad antras planas nenuvogtų žvilgsnio.

su tuo antru planu.. pastebėjau, kad man pačiai pradėjo patikti ne sterilios aplinkos foto, patinka tyrinėti antrą planą ir čia pagalvojau pasiteisina - dar vienas kontrastas vaikystei.. smile.gif bet matyt kažką kitaip galvot reikėjo, jei nesižiūri.. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 21 vasario 2013 - 14:59
QUOTE(Rittule @ 2013 02 21, 14:58)
ačiū pakomentavusioms mano foto  4u.gif
su tuo antru planu.. pastebėjau, kad man pačiai pradėjo patikti ne sterilios aplinkos foto, patinka tyrinėti antrą planą ir čia pagalvojau pasiteisina - dar vienas kontrastas vaikystei.. smile.gif bet matyt kažką kitaip galvot reikėjo, jei nesižiūri.. g.gif

o man nemaiso tavo antras planas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristalines @ 2013 02 21, 15:50)
Maggie, man tai ji kazkokia labiau issigandusi atrodo, nei turinti paslapciu. Ir tos teksturos man nekazka smile.gif

tai gerai, kad ishsigandus, tokios ir paslaptys slepiasi juodoje galvoje smile.gif
hmm, man kazkaip pabodo naturalios grazios foto, norisi kazka isbandyt ir daugiau paexperimentuot su PS ax.gif
bet aciu uz nuomone.
Atsakyti
Dar siandienis kito "modelio" zvilgsnio pabandymas
ax.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Maggie @ 2013 02 21, 15:47)
cia yra su fotoshopu padaryta, detos kelios "texturos", per sluoksnius  4u.gif

kur galima butu pasimokinti?
Atsakyti
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2013 02 21, 07:18)
Labas rytas smile.gif

mažei naktį prasidėjo laringitas, tai likom namuos, ta proga toliau seminarintis galima smile.gif Kartojama vakarykštė tema apie ekspoziciją ir fokusavimą, o vakare bus daug visko apie šviesą fotografijoje. aš tai jau labai gundausi nusipirkti visą 5 dienų kursą, nes pirmas dvi daug nemačiau.

Aš pamenu, kad jau rašei kažkada kur tu ten žiūri, bet aš tada neišsisaugojau, o db neradau, gal galėtum vėl linką įmesti? ax.gif 4u.gif

Ačiū Jūržolei už pasidalintą Steve McCurry - pakerėjo mane.. Kaip kiti žmonės moka tokią paprastą kasdienybę pateikt taip nepaprastai.. wub.gif
Atsakyti
Krispuka, bet lyg modeliui ties akim fokuso truksta smile.gif ir vel gi, noretusi daugiau erdves. geriau jau placiau fotografuoti, nes paskui gali apkarpyti, nei suspaustai.Noretusi daugiau detaliu sioj nuotraukoj
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2013 02 21, 15:00)
tai gerai, kad ishsigandus, tokios ir paslaptys slepiasi juodoje galvoje smile.gif
hmm, man kazkaip pabodo naturalios grazios foto, norisi kazka isbandyt ir daugiau paexperimentuot su PS  ax.gif
bet aciu uz nuomone.

Aišku, reikia viską mėginti. Čia turbūt daug kam bangom užeina tie experimentai visokie su fotkėm smile.gif Man šiuo metu kuo natūraliau, tuo gražiau, tai tokios visokios ir nesižiūri. Kas patiks už pusmečio jau niznaju biggrin.gif
Bet tavo gražios tos natūralios foto tongue.gif
Atsakyti