Kelis suneno portretukus idejau
http://farm9.staticf..._9b08dc61b1.jpg
zinoma, laukiu pastabu, o gal kas mane i mokines priglaustu
as irgi noreciau i mokines Alabama nenoretum manes paimti i mokines? ar kas is Kauniskiu, nes as is Jonavos
QUOTE(krispuka @ 2013 02 20, 21:48)
Kelis suneno portretukus idejau
Visu pirma visos labai suspaustos, noretusi erdves.
Pirmoji labai pilka, truksta vietos zvilgsniui.
Antroji suspausta, erzina fonas.
Paskutineje daugiausia erdves. vel fonas nepatinka ir truksta man rankytes visos.
Suneno tevai speju dziaugiasi nuotraukomis, tinka puikiai seimos albumui
QUOTE(Endži @ 2013 02 20, 21:53)
as irgi noreciau i mokines Alabama nenoretum manes paimti i mokines? ar kas is Kauniskiu, nes as is Jonavos
Galėčiau.Bet aš bjauri.Sutiktum?
labas vakaras,
šiaulietėms info gal sudomins
KVIEČIAME JUS Į GARSAUS LIETUVOS FOTOMENININKO, FOTOGRAFIJOS ISTORIKO STANISLOVO ŽVIRGŽDO PARODOS "LIETUVIŠKI PEIZAŽAI" ATIDARYMĄ
VASARIO 22 D. 17 VAL.
PARODOS PROGA NACIONALINĖS PREMIJOS LAUREATAS STANISLOVAS ŽVIRGŽDAS SKAITYS PASKAITĄ "DAILĖ IR FOTOGRAFIJA" 15.30 VAL. ŠIAULIŲ DAILĖS GALERIJOJE.
ATIDARYME DALYVAUS NACIONALINĖS PREMIJOS LAUREATAS FOTOMENININKAS ALGIMANTAS ALEKSANDRAVIČIUS.
Zirze ačiū už komentarus flickr'e
šiaulietėms info gal sudomins
KVIEČIAME JUS Į GARSAUS LIETUVOS FOTOMENININKO, FOTOGRAFIJOS ISTORIKO STANISLOVO ŽVIRGŽDO PARODOS "LIETUVIŠKI PEIZAŽAI" ATIDARYMĄ
VASARIO 22 D. 17 VAL.
PARODOS PROGA NACIONALINĖS PREMIJOS LAUREATAS STANISLOVAS ŽVIRGŽDAS SKAITYS PASKAITĄ "DAILĖ IR FOTOGRAFIJA" 15.30 VAL. ŠIAULIŲ DAILĖS GALERIJOJE.
ATIDARYME DALYVAUS NACIONALINĖS PREMIJOS LAUREATAS FOTOMENININKAS ALGIMANTAS ALEKSANDRAVIČIUS.
Zirze ačiū už komentarus flickr'e
QUOTE(Alabama @ 2013 02 20, 22:22)
Galėčiau.Bet aš bjauri.Sutiktum?
galim pabandyt beto bendravardes as laisva tik savaitgaliais, nes dirbu kasdien ofise ar niek butu ?
QUOTE(Endži @ 2013 02 20, 22:59)
galim pabandyt beto bendravardes as laisva tik savaitgaliais, nes dirbu kasdien ofise ar niek butu ?
Tinka, tinka
Alabama - žavinga sustabdyta akimirka su mergaite Būtinai pasistengsiu sudalyvauti konkurse - tiesiog nesinori su bet kokia nuotrauka ateiti, o ir laiko bei minčių pastaruoju metu 0
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 09:44)
kas pasakys, kaip vadinosi judėjimas, kurio vienu aktyvistų ir iniciatorių buvo A. Adams, tam išsiųsiu atviruką. Yvette'i dalyvauti draudžiama
"pure" photography galbūt nors gal kitam psl jau bus atsakymas
Jau kelinta diena stebiu seminarą per creative life. Nu nerealus pradinukams, milžiniškas naudingos info kiekis
QUOTE(.ege @ 2013 02 18, 00:)
klausima apie 20 km nuo Dortmundo Iki Diuseldorfo 70 kazkur
Tai jei sumąstysi į parodą brūkštelk. Galėtumėm kavutės kur išgert.
QUOTE(ich @ 2013 02 18, 17:13)
Sveikos
pasiilgau jusu, griztu
keliu kelias gatves foto vakar bandziau tvarkyti foto
pasiilgau jusu, griztu
keliu kelias gatves foto vakar bandziau tvarkyti foto
Kažkas naujo ir mielo akiai Daugiau flickr pakomentavau.
Žinok patinka man net labai - ech kelionės
QUOTE(Mangute @ 2013 02 18, 18:30)
Griztu ir as su projekto nuotrauka. Projektas12. Gyvenimo būdas.
Trūksta viršaus , norėtųsi daugiau erdvės aplink vyriškį.
QUOTE(sayonara @ 2013 02 20, 08:44)
šiandien - Ansel Adams gimtadienis.
Ačiū už nuorodas,
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 20, 14:13)
Popietes ziuriniai
O vis dėl to pagalvojau, kad bloga idėja buvo su mokytojais ir mokiniais - visos užsislėpusios kažką daro ir nesirodo ot kokios
Papildyta:
Sakau, kad kažką pamiršau - R.I.R su gimtadieniu
QUOTE(ich @ 2013 02 20, 08:50)
aciu, labai patiko reportazas is keliones
QUOTE(Mamyte_Saule @ 2013 02 20, 16:01)
Jau kelinta diena stebiu seminarą per creative life. Nu nerealus pradinukams, milžiniškas naudingos info kiekis
ir as vis isijungiu
QUOTE(Vilnis @ 2013 02 20, 16:03)
O vis dėl to pagalvojau, kad bloga idėja buvo su mokytojais ir mokiniais - visos užsislėpusios kažką daro ir nesirodo ot kokios
bet irgi labai noreciau pasimokyti pas kuria nors mokytoja