3 ND 2 dublis
54
38
27
Labai laukiu pastabų, pasiūlymų. Ačiū
Dziaugiuosi, kad ir jums patinka Ara Guler
Antroji patinka. Pirmojoj emocija faina, bet man per daug visko kadre.
Man vis dar tamsoka, bet geriau negu anas dublis. Uzskaitau.
Plika akim ziurit atrodo, kad viena drugelio puse isdegusi, o kita rausvuoja. Susilaikau.
Spindulele, noriu tave pagirti Ar pati matai, kaip pasikeite tavo nuotraukos nuo pirmojo ND pirmojo bandymo? Saunuole!
Objektai patinka, skirtumas matosi, kompozicija ganetinai tvarkinga (tik pirmam kadre labai gaila nukirsto vynuogiu virsaus, tikrai galejai ji sutalpinti). Kliuva skirtinga ekspozicija tarp triju foto - pirmos dvi man rodosi kiek per daug nusviesintos
QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 16, 09:26)
Idedu pora is siandienos....rytinis ir vakarinis kadrai. Ir nusirasau miegot...gero sestadienio
Antroji patinka. Pirmojoj emocija faina, bet man per daug visko kadre.
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 16, 13:13)
Na kaip ir sviesiau dabar
Man vis dar tamsoka, bet geriau negu anas dublis. Uzskaitau.
QUOTE(krispuka @ 2013 02 16, 14:01)
Laba diena, vakar buvau 5 nd su dirbtiniu apsvietimu, tai siandien su naturaliu
Plika akim ziurit atrodo, kad viena drugelio puse isdegusi, o kita rausvuoja. Susilaikau.
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 16, 14:42)
3 ND 2 dublis
Spindulele, noriu tave pagirti Ar pati matai, kaip pasikeite tavo nuotraukos nuo pirmojo ND pirmojo bandymo? Saunuole!
Objektai patinka, skirtumas matosi, kompozicija ganetinai tvarkinga (tik pirmam kadre labai gaila nukirsto vynuogiu virsaus, tikrai galejai ji sutalpinti). Kliuva skirtinga ekspozicija tarp triju foto - pirmos dvi man rodosi kiek per daug nusviesintos
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 16, 16:10)
Oi, ačiū Aš ir pati jaučiu, kad lengvėja. Šitą kėliau irgi ant abejonių, nes labai tamsu pas mane, (o atsiskaityt norisi ) žaidžiau su išlaikymu, tai jau gal akyse ne taip berodo, vis man tamsios ir tamsios atrodo.
O dabar?
Chi ateinu jau su gulbe islankstyta, nes drugeli perplese maziukas
Auto
Debeselis
Custom
Auto
Debeselis
Custom
4 ND
Jurzole sutinku,kad dar siek tiek tamsoka Atrodo ir langai valyti,net nebezinau kaip pasviesinti,reiks saulutes matomai laukti,nes noriu,kad butu nepriekaistinga Bet matomai nelemta
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 16, 17:49)
Jurzole sutinku,kad dar siek tiek tamsoka Atrodo ir langai valyti,net nebezinau kaip pasviesinti,reiks saulutes matomai laukti,nes noriu,kad butu nepriekaistinga Bet matomai nelemta
tai padidinkit jautruma, keiskit islaikyma, diafragma
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 16, 15:15)
O dabar?
Dabar uzskaitau
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 16, 16:49)
Kaip tai nelemta? Cia juk ne magija kokia tai - tiesiog reikia nustatymus kaitalioti, kol gausis sviesu. Diafragma placiau atvert, islaikyma pailgint, o jei per ilgas gaunasi (ilgiau nei 1/60 nesiulyciau, nebent labai jau nedrebancios rankos), tada ISO kelti. Arba arciau lango fotografuot, kur sviesos daugiau. Galu gale, ta visa komplekta daiktu laukan issinest, jei yra kaip. Zodziu, imanoma, tik reikia meginti, kol gausis
QUOTE(krispuka @ 2013 02 16, 15:54)
Chi ateinu jau su gulbe islankstyta, nes drugeli perplese maziukas
Grazi gulbe, bet man tai ruuuuuzava...
QUOTE(Gitusia @ 2013 02 16, 16:02)
4 ND
As abejonese del sito ND. Objektai neikvepiantys, bet pateikti tvarkingai, skirtumas yra, bet labai jau nedidelis. Ko gero, susilaikysiu.
buvau išsitempus šeimyną į Laisvę... : Aišku, renginiai jau buvo pasibaigę Bandžiau kažką pagaut, bet nelabai vykusiai. Bet porą pliaukšt parodysiu Kas ką mano? Reik dažniau lyst laukan su fotiku
Paskaičius, kad vyksta žaidimas "Judesys", bandžiau pažiūrėt, ką pagausiu... pagavau štai ką.
Na, ir į temą Kontrastai, vasario 16-osios proga
Buitiškai atrodo... nedžiuginu savęs
Norejau nusibelst į Slabodkę ir fotkint vėliavas ant senoviškų patriušusių namų, bet labai nemalonus oras buvo bastymuisi, pagailėjau savęs
Paskaičius, kad vyksta žaidimas "Judesys", bandžiau pažiūrėt, ką pagausiu... pagavau štai ką.
Buitiškai atrodo... nedžiuginu savęs
Norejau nusibelst į Slabodkę ir fotkint vėliavas ant senoviškų patriušusių namų, bet labai nemalonus oras buvo bastymuisi, pagailėjau savęs
Jurzole
hmm , o kuriam turi neruzavuoti svarbiausia, custom? tai ka kazi ne taip darau nebeismastau
hmm , o kuriam turi neruzavuoti svarbiausia, custom? tai ka kazi ne taip darau nebeismastau
QUOTE(krispuka @ 2013 02 16, 18:14)
Jurzole
Custom yra šio ND vinis
QUOTE(Amade @ 2013 02 16, 18:10)
Judesi visai fainai pagavai, tik apacia nieko nesako, norisi nukirpti ja. Na o veliava tai... veliava
QUOTE(krispuka @ 2013 02 16, 18:14)
Custom svarbu, kiti - tik tam, kad pailiustruoti, kaip fotiko nustatymai susitvarko arba ne su WB. O custom - jau tavo pasirinktas WB, butent jis turi buti teisingas.
Buna, kad ir nuo fono prisigaudo atspalviu objektas. O fonas cia pas tave tamsus, i ruduma toks. Plius visi tie lankstymai, seseliai - nelabai dekingas objektas sia prasme.