Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

3 ND 2 dublis
54
user posted image

38
user posted image

27
user posted image

Labai laukiu pastabų, pasiūlymų. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Dziaugiuosi, kad ir jums patinka Ara Guler mirksiukas.gif

QUOTE(Sea Girl @ 2013 02 16, 09:26)
Idedu pora is siandienos....rytinis ir vakarinis kadrai. Ir nusirasau miegot...gero sestadienio 4u.gif

Antroji patinka. Pirmojoj emocija faina, bet man per daug visko kadre.

QUOTE(Ogiene @ 2013 02 16, 13:13)
Na kaip ir sviesiau dabar g.gif

Man vis dar tamsoka, bet geriau negu anas dublis. Uzskaitau.

QUOTE(krispuka @ 2013 02 16, 14:01)
Laba diena, vakar buvau 5 nd su dirbtiniu apsvietimu, tai siandien su naturaliu 4u.gif

Plika akim ziurit atrodo, kad viena drugelio puse isdegusi, o kita rausvuoja. Susilaikau.

QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 16, 14:42)
3 ND 2 dublis

Spindulele, noriu tave pagirti 4u.gif Ar pati matai, kaip pasikeite tavo nuotraukos nuo pirmojo ND pirmojo bandymo? smile.gif Saunuole!

Objektai patinka, skirtumas matosi, kompozicija ganetinai tvarkinga (tik pirmam kadre labai gaila nukirsto vynuogiu virsaus, tikrai galejai ji sutalpinti). Kliuva skirtinga ekspozicija tarp triju foto - pirmos dvi man rodosi kiek per daug nusviesintos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2013 02 16, 16:10)
Spindulele, noriu tave pagirti  4u.gif Ar pati matai, kaip pasikeite tavo nuotraukos nuo pirmojo ND pirmojo bandymo?  smile.gif Saunuole!

Objektai patinka, skirtumas matosi, kompozicija ganetinai tvarkinga (tik pirmam kadre labai gaila nukirsto vynuogiu virsaus, tikrai galejai ji sutalpinti). Kliuva skirtinga ekspozicija tarp triju foto - pirmos dvi man rodosi kiek per daug nusviesintos  g.gif

Oi, ačiū blush2.gif Aš ir pati jaučiu, kad lengvėja. Šitą kėliau irgi ant abejonių, nes labai tamsu pas mane, (o atsiskaityt norisi blush2.gif) žaidžiau su išlaikymu, tai jau gal akyse ne taip berodo, vis man tamsios ir tamsios atrodo.

O dabar?

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spindulėlė: 16 vasario 2013 - 15:31
Chi ateinu jau su gulbe islankstyta, nes drugeli perplese maziukas lotuliukas.gif

Auto

user posted image

Debeselis

user posted image

Custom

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo krispuka: 16 vasario 2013 - 15:54
4 ND 4u.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitusia: 16 vasario 2013 - 16:20
Jurzole sutinku,kad dar siek tiek tamsoka verysad.gif Atrodo ir langai valyti,net nebezinau kaip pasviesinti,reiks saulutes matomai laukti,nes noriu,kad butu nepriekaistinga g.gif Bet matomai nelemta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ogiene @ 2013 02 16, 17:49)
Jurzole  sutinku,kad dar siek tiek tamsoka  verysad.gif Atrodo ir langai valyti,net nebezinau kaip pasviesinti,reiks saulutes matomai laukti,nes noriu,kad butu nepriekaistinga  g.gif Bet matomai nelemta  doh.gif

tai padidinkit jautruma, keiskit islaikyma, diafragma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlė @ 2013 02 16, 15:15)

Dabar uzskaitau mirksiukas.gif

QUOTE(Ogiene @ 2013 02 16, 16:49)
Jurzole  sutinku,kad dar siek tiek tamsoka  verysad.gif Atrodo ir langai valyti,net nebezinau kaip pasviesinti,reiks saulutes matomai laukti,nes noriu,kad butu nepriekaistinga  g.gif Bet matomai nelemta  doh.gif

Kaip tai nelemta? Cia juk ne magija kokia tai - tiesiog reikia nustatymus kaitalioti, kol gausis sviesu. Diafragma placiau atvert, islaikyma pailgint, o jei per ilgas gaunasi (ilgiau nei 1/60 nesiulyciau, nebent labai jau nedrebancios rankos), tada ISO kelti. Arba arciau lango fotografuot, kur sviesos daugiau. Galu gale, ta visa komplekta daiktu laukan issinest, jei yra kaip. Zodziu, imanoma, tik reikia meginti, kol gausis 4u.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 02 16, 15:54)
Chi ateinu jau su gulbe islankstyta, nes drugeli  perplese maziukas  lotuliukas.gif

Grazi gulbe, bet man tai ruuuuuzava... g.gif

QUOTE(Gitusia @ 2013 02 16, 16:02)
4 ND  4u.gif

As abejonese del sito ND. Objektai neikvepiantys, bet pateikti tvarkingai, skirtumas yra, bet labai jau nedidelis. Ko gero, susilaikysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 16 vasario 2013 - 17:56
buvau išsitempus šeimyną į Laisvę... lithuania.gif: Aišku, renginiai jau buvo pasibaigę doh.gif biggrin.gif Bandžiau kažką pagaut, bet nelabai vykusiai. Bet porą pliaukšt parodysiu blush2.gif Kas ką mano? g.gif Reik dažniau lyst laukan su fotiku unsure.gif
Paskaičius, kad vyksta žaidimas "Judesys", bandžiau pažiūrėt, ką pagausiu... pagavau štai ką.
user posted image

Na, ir į temą Kontrastai, vasario 16-osios proga blush2.gif
user posted image

user posted image

Buitiškai atrodo... unsure.gif nedžiuginu savęs schmoll.gif

Norejau nusibelst į Slabodkę ir fotkint vėliavas ant senoviškų patriušusių namų, bet labai nemalonus oras buvo bastymuisi, pagailėjau savęs blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amade: 16 vasario 2013 - 18:11
Jurzole

hmm g.gif , o kuriam turi neruzavuoti svarbiausia, custom? tai ka kazi ne taip darau nebeismastau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(krispuka @ 2013 02 16, 18:14)
Jurzole

hmm g.gif , o kuriam turi neruzavuoti svarbiausia, custom? tai ka kazi ne taip darau nebeismastau  doh.gif

Custom yra šio ND vinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 02 16, 18:10)
Paskaičius, kad vyksta žaidimas "Judesys", bandžiau pažiūrėt, ką pagausiu... pagavau štai ką.

Na, ir į temą Kontrastai, vasario 16-osios proga  blush2.gif

Judesi visai fainai pagavai, tik apacia nieko nesako, norisi nukirpti ja. Na o veliava tai... veliava smile.gif

QUOTE(krispuka @ 2013 02 16, 18:14)
hmm g.gif , o kuriam turi neruzavuoti svarbiausia, custom? tai ka kazi ne taip darau nebeismastau  doh.gif

Custom svarbu, kiti - tik tam, kad pailiustruoti, kaip fotiko nustatymai susitvarko arba ne su WB. O custom - jau tavo pasirinktas WB, butent jis turi buti teisingas.

Buna, kad ir nuo fono prisigaudo atspalviu objektas. O fonas cia pas tave tamsus, i ruduma toks. Plius visi tie lankstymai, seseliai - nelabai dekingas objektas sia prasme.
Atsakyti